04 / 05 / 2024

Tokat Karşıyaka'ya bisiklet ve yürüyüş yolu!

Tokat Karşıyaka'ya bisiklet ve yürüyüş yolu!

Tokat Belediyesi'nin Karşıyaka Mehmet Akif Ersoy Lisesi - Altıyüzevler Kavşağı arasında hayata geçirdiği bisiklet yolu, koşu yolu, dinlenme alanları ve peyzaj düzenleme çalışmalarında sona gelindi.




Karşıyaka Mehmet Akif Ersoy Lisesi - Altıyüzevler Kavşağı arası kanal kenarı yürüyüş yolu ve peyzaj düzenleme çalışmalarında sona gelindi.


Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, Karşıyaka – Altıyüzevler Kanal Kenarında devam eden, bisiklet yolu, koşu yolu, dinlenme alanları ve peyzaj düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Eroğlu Kanal Kenarı Rekreasyon çalışmalarının tamamlanması ile bu alanın şehrin cazibe merkezlerinden biri haline geleceğini belirtti.

Başkan Eroğlu yaptığı açıklamada; “Karşıyaka kanal kenarı çevre düzenleme alanlarıyla kaldırım ve asfalt hazırlık çalışmalarını yerinde inceledik.

Karşıyaka Kanal kenarı; yapacağımız bisiklet ve koşu yolları, dinlenme alanları, peyzaj çalışması ve ışıklandırmaların tamamlanması ile halkımızın gece gündüz vakit geçirebileceği, şehrin cazibe merkezlerinden biri haline gelecek. Şehrimize ve bölgemize hayırlı olsun” dedi.



Tokat Belediyesi


Geri Dön