18 / 05 / 2024

somali havalimanının yönetimi

somali havalimanının yönetimi

Somali İletişim ve Enformasyon Bakanı Abdullah Ayl Mevci, düzenlediği basın toplantısında, Türk Favori Şirketi'nin yarından itibaren Uluslararası Mogadişu Havaalanı'nın yönetimini, Güney Afrikalı "SKY" şirketinden devralacağını ifade etti...

Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının yüzde 99'luk kısmı tamamlandı!

İnşaat çalışmaları yaklaşık olarak 3 senedir devam eden Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının yüzde 99'luk kısmı tamamlandı.

Tesis Yönetimi sektörünün pazar payı 76,3 milyar dolara ulaşarak her yıl yüzde 12,6 büyüyecek!

MarketsandMarkets tarafından yayınlanan verilere göre dünya çapında tesis yönetimi pazarının 2026 senesine kadar yıllık yüzde 12,6’lık büyüme oranıyla 76,3 milyar dolara ulaşacağı tahmin ediliyor. Senyonet CEO’su Mehmet Yıldızdoğan'dan konuya ilişkin önemli açıklamalar...

Silikon Vadisi Bankası'nın iflası, risk yönetimi ve likidite politikalarının önemini bir kez daha gözler önüne serdi!

Fitch adlı uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu, Silikon Vadisi Bankası'nın (SVB) iflasının, artan faiz oranları ortamında risk yönetimi ve likidite politikalarının ne kadar önemli olduğuna işaret ettiğini belirtti.

İstanbullulara müjde! Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro hattının yüzde 98'i tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu İstanbulluların merakla beklediği 37,5 kilometrelik Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro hattının yüzde 98'inin tamamlandığını söyledi.

Çevresel Gürültünün Değerlendirilmesi ve Yönetimi Yönetmeliğinde Değişiklik!

Çevresel Gürültünün Değerlendirilmesi ve Yönetimi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasın Dair Dair Yönetmelik bugünkü 31712 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Rize-Artvin Havalimanı'nda üstyapının yüzde 80'i tamam!

Türkiye’nin deniz dolgusuna inşa edilen 2’nci havalimanı olacak Rize-Artvin Havalimanı'nın üstyapı çalışmalarının yüzde 80'i tamamlandı.

Çukurova Bölgesel Havalimanı'nda üstyapının yüzde 20'si tamam!

Mersin'de 2022 yılının üçüncü çeyreğinde ilk iki etabının hizmete açılması planlanan Çukurova Bölgesel Havalimanı'nda üstyapı çalışmalarının yüzde 20'si bitirildi.

Rize-Artvin Havalimanı'ndaki altyapı çalışmalarının yüzde 90'lık kısmı tamamlandı!

Rize Valisi Kemal Çeber yaptığı açıklamada Rize-Artvin Havalimanı'ndaki altyapı çalışmalarının yüzde 90'lık kısmının tamamlandığını söyledi.

Emlak ve emlak yönetimi bölümü mezunlarının istihdamı mecliste!

Emlak ve emlak yönetimi bölümü mezunlarının istihdamı meclis gündemine taşındı. CHP'li Aytekin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çukurova Havalimanı altyapı inşaatının yüzde 92,3'ü tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı açıklamada, Çukurova Havalimanı altyapı inşaatının yüzde 92,3'ünün tamamlandığını söyledi.

Emlak ve emlak yönetimi bölümü mezunlarının istihdamı TBMM'de!

Emlak ve emlak yönetimi bölümü mezunlarının istihdamı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Beyaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Emlak ve emlak yönetimi mezunlarının atamaları meclis gündeminde!

Emlak ve emlak yönetimi mezunlarının atamaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yön Gayrimenkul Ve Tesis Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Yön Gayrimenkul Ve Tesis Yönetimi Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Emintaş Emlak İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

somali havalimanının yönetimi Haberi

somali havalimanının yönetimi


Türk şirketi "Favori", Uluslararası Mogadişu Havaalanı'nın yönetimini devralıyor.


Somali İletişim ve Enformasyon Bakanı Abdullah Ayl Mevci, düzenlediği basın toplantısında, Türk Favori Şirketi'nin yarından itibaren Uluslararası Mogadişu Havaalanı'nın yönetimini, Güney Afrikalı "SKY" şirketinden devralacağını ifade etti.


Mevci, iki yıldan bu yana havaalanının işletmesini yürüten SKY şirketi ile yaptıkları toplantıda, Mogadişu Havaalanı yönetiminin Türk şirketine transfer işlemlerinin koordinasyonun ele alındığını kaydetti.


Mevci, Favori Şirketi'nin Mogadişu Havaalanı kapasitesini ve yolculara sunulan imkanları arttırmak için azami çaba sarfedeceğini vaat ettiğini...