10 / 05 / 2024

Somali Mogadişu Recep Tayyip Erdoğan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Somali Mogadişu Recep Tayyip Erdoğan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince, Somali, Sudan ve Filipinler'de Sağlık Hizmetleri MYO kurulacak..

Prof. Dr. Naci Görür: İstanbul'u depreme hazırlamak sadece yapı sorunuymuş gibi sunulmamalı...

Prof. Dr. Naci Görür, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı dün yapılan deprem ve kentsel dönüşüm temalı konuşmasında ilk defa konuştu. Buna göre, Görür, "İstanbul'u depreme hazırlamak sadece yapı sorunuymuş gibi sunmayalım" diye konuştu. 

Recep Baştuğ, Garanti BBWA’da ne iş yapıyor? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer alıyor?

Recep Baştuğ Garanti BBWA’da hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Recep Baştuğ ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Çocuğu olan ailelere 5500 TL ödenecek! İşte şartlar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Çocuğu olan aileleri 5500 TL yardım yapılacak. İşte detaylar!

Cumhurbaşkanından onay çıktı! Sadece çocuğu olan anne ve babalara 5.500 destek ödemesi! Elinizi çabuk tutun!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzaladı. Çocuğu olan anne ve babalara cep harçlığı verilecek. İşte o detaylar!

Halk, Kanal İstanbul'u destekliyor mu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2011'de  müjdelediği mega kent İstanbul’u içinden iki deniz geçen bir kente dönüştürecek olan Kanal İstanbul ülke gündeminden düşmüyor. Peki halk, Kanal İstanbul'u destekliyor mu?

İstanbul'u depreme hazırlamak tarihi bir sorumluluk!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘inadına yapacağız’ demesiyle tekrardan gündeme gelen Kanal İstanbul ile ilgili görüşlerini paylaşan Uğur Dündar, İstanbul depremine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul’u inadına yapacağız!

AK Parti İstanbul 7. Olağan Kongresi’nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kanal İstanbul projemizin tüm teknik çalışmaları tamamlandı. Onlara rağmen Kanal İstanbul’u da yapacağız. İnadına yapacağız” dedi.

Recep Tayyip Erdoğan: Yüksek faize yatırımcımızı ezdirmemeliyiz!

Faizin yatırım ve istihdamı olumsuz etkilediğine işaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yüksek faizin nelere mal olduğu ortada. Yüksek faize yatırımcımızı ezdirmememiz lazım" dedi.

İstanbul'u İslami finans ve ekonominin merkezi yapmayı hedefliyoruz!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "İstanbul'u İslami finans ve ekonominin merkezi yapmayı hedefliyoruz" dedi.

Doğuş Grubu'ndan Milli Dayanışma Kampanyası'na 15 milyon lira destek!

Doğuş Grubu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na 15 milyon lira katkı sağladı.

Doğuş Grubu'ndan Milli Dayanışma Kampanyası'na 15 milyon TL'lik destek!

Doğuş Grubu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na 15 milyon TL'lik destek verdi.

Alarko Şirketler Topluluğu'ndan Milli Dayanışma Kampanyası’na 1 milyon TL destek!

Alarko Şirketler Topluluğu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz" sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na 1 milyon TL destek verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul'u hayata geçirmek için çalışıyoruz!

Türkiye-Senegal İş Forumu'nda konuşan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğa, "İstanbul Boğazı'na eş olacak son derece stratejik bir proje olan Kanal İstanbul'u hayata geçirmek için çalışıyoruz" dedi...

Somali Mogadişu Recep Tayyip Erdoğan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Haberi

Somali Mogadişu Recep Tayyip Erdoğan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı olarak Somali’de Somali Mogadişu Recep Tayyip Erdoğan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Sudan’da Sudan Nyala Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ile Filipinler’de Bangsamoro Sultan Kudarat Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu kurulacak.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörlüğüne Bağlı Olarak Somali’de Somali Mogadişu Recep Tayyip Erdoğan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Sudan’da Sudan Nyala Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ile Filipinler’de Bangsamoro Sultan Kudarat Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Kurulması Hakkında Karar için