05 / 05 / 2024

Somali-Türkiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi açılış

Somali-Türkiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi açılış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere Somali’ye geldi. Erdoğan, Mogadişu Havaalanı’nda Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud tarafından resmi törenle karşılandı...

Cantekin Dinçerler kimdir? Eğitim ve kariyeri nedir?

Cantekin Dinçerler kimdir? Cantekin Dinçerler 'in kim olduğu, eğitimi hangi alanda çalışmalar yürüttüğü ve şu anda nerede göre aldığı, kariyeri araştırılan konular arasında. Cantekin Dinçerler kimdir ve nerelerde görev almıştır? Eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Lotus Klinik Araştırma Eğitim Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Klinik Araştırma Eğitim Ve Danışmanlık Limited Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Esra Bilgin tarafından kuruldu.

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzede çocukları için el ele verdi!

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzedeler için el ele verdi. Depremzede çocuklar için Afet Bursu Programı hayata geçti. İşte detaylar!

Bekara ev vermeyenler yandı! Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu'ndan milyonları şok eden karar! 

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK) bekara ev vermeyen emlakçıları ilgilendiren önemli bir karara imza attı. Milyonlarca emlakçıyı ve ev sahibini ilgilendiriyor...

Putin'in son dakika açıklaması petrol fiyatlarını zıplattı! Türkiye'de benzin ve motorine büyük zam mı geliyor?

Putin, Ukrayna'nın Rusya ile İstanbul'da yaptığı anlaşmaları reddettiğini belirterek "Yine hepimiz çıkmaza girdik." dedi. Putin'in konuşması savaşın durmayacağını gösteriyor. Brent petrol yeniden yükselişe geçti. Türkiye'de benzin ve mazota yüksek zam yolda!..

Türkiye'de bitcoin ve altcoin yasasında şok gelişme: Yasa sızdırıldı!

Türkiye'de Bitcoin ve altcoin alanında uygulanacak olan yasa tasarısı adımı uzun süredir gündemde yer alıyordu. Geçenlerde bu yasa tasarısının Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sunulacağı bildirildi. Ana akım medyada da yasayla ilgili çeşitli yazılar yer almaya başladı.

Halil Erdoğan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı oldu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü 31644 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Halil Erdoğan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı oldu...

Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'yle ilgili araştırma önergesi verildi!

Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinin kapatılmadan yerinde yenilerek hizmetlerine devam etmesi için alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi. 

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin akıbeti TBMM gündeminde!

DEVA İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinin binası ve arazisine ilişkin soru önergesi verdi. 

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin akıbeti mecliste!

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Şeker, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin taşınacağı iddiası TBMM'de!

İstanbul Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle taşınacağı iddiaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Emre, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi inşaatında sona gelindi!

Başakşehir’in ilk fen lisesinin içerisinde yer aldığı Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi’nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dev külliyenin inşaatının Mayıs ayında tamamlanması bekleniyor.

Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki kantin kiraya verilecek!

Sağlık Bakanlığı Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği, Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki kantin yerini kiraya verecek.

Somali-Türkiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi açılış Haberi

Somali-Türkiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi açılış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere Somali’ye geldi. Erdoğan, Mogadişu Havaalanı’nda Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud tarafından resmi törenle karşılandı. 


Somali'de 2 ülkenin birlikte işleteceği hastanenin açılışı da yapıldı.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şeyh Mahmud ile birlikte Mogadişu Havaalanı yeni terminal binasının açılışını yaptı. Açılış öncesi konuşan Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud, "Ben de kardeşim Erdoğan’a hoş geldiniz diyorum. Biz ve halkımız çok mutluyuz. Somali’nin tarihi değişimi içinde yerinizi alıyorsunuz. Somali halkı bu yardımları unutmayacaklar. Altyapı yapıldı, hastaneler de değişiklikler yapıldı. Heyetinizle buraya hoş geldiniz" dedi. 


Daha sonra açılışın yapılacağı yeni terminal binasına geçen  Cumhurbaşkanı Erdoğan, buradaki konuşmasına "Mogadişu Havalimanı'nın bu muhteşem  terminal binasının açılışında sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz"  diyerek başladı. 

  Terminal binasının, birçok sıkıntı çekmiş Somali halkına hayırlar  getirmesini temenni...