06 / 05 / 2024

Somfy tenteye takılabilecek güneş sensörü

Somfy tenteye takılabilecek güneş sensörü

Güneş, hayatımıza enerji katıyor ancak özellikle yazın bazı günlerde biraz fazla bunaltıcı da olabiliyor. Böyle zamanlarda birçok insan çareyi bir tentenin gölgesine sığınmakta buluyor.

İder Mobilya, Sardis Koltuk Takımıyla zıt renkleri evlere taşıyor!

Modern mobilyalarıyla evlerin çehresini değiştiren İder Mobilya, Sardis koltuk takımlarıyla hardal ve krem renginin müthiş uyumunu evlerine taşımak isteyenlere hitap ediyor.

Demir İnşaat'tan Büyükçekmece basketbol takımına sponsorluk desteği!

Demir İnşaat isim ve forma sponsoru olduğu Büyükçekmece basketbol takımıyla Avrupa liglerine katılmayı hedefliyor. Hamit Demir, tüm patronları spora destek olmaya çağırıyor.

KW Çekmeköy Bölge Müdürlüğü’nün takım lideri Aynur Dinçel oldu!

Profesyonel iş tecrübesiyle uzun yıllar elde ettiği önemli başarılar ile sektörün tanınan isimlerinden biri haline gelen Aynur Dinçel, Keller Williams Çekmeköy Bölge Müdürlüğü’nde Takım Lideri olarak göreve başladı.

Emsan Butterfly Çay Saati Takımı ile çay saati!

Dost sohbetlerinin, kahkahaların bol olduğu ve muhabbetin en koyusunun yapıldığı anlardan biri de akşamüstü 5 çaylarıdır. Güzel sunumların başkahramanı Emsan, Butterfly Çay Saati Takımı çay saatini küçük bir partiye çeviriyor.

Doğtaş Carlino Salon Takımı: rahatlığın yeni formu!

Şık ve konforlu tasarımlar sunan Doğtaş, rahatlığı estetikle birleştirerek sunduğu Carlino Salon Takımı ile ev yaşamını daha keyifli hale getiriyor.

Doğtaş Berlin Salon Takımı fonksiyonel ve rahat!

Doğtaş 2015 koleksiyonun iddialı takımlarından Berlin Salon Takımı, özel tasarım kolları, yuvarlak hatları, farklı renk ve desende kumaş alternatifleriyle her alana kolayca uyum sağlıyor.

26. ZÜCHEX Fuarı 1 Ekim'de kapılarını açıyor!

Makarnayı süzmeden kullanılabilecek akıllı tencereden çay tabağına yapışmayan bardağa, altın kaplama çatal bıçak takımlarına kadar bir evin ihtiyacı olacak her şey dünyanın en büyük 4. fuarı olan 26. ZÜCHEX Fuarı’nda sergileniyor.

İder Mobilya'dan yeni Myra Bramberg takımı!

İder Mobilya Myra Bramberg adını verdiği yeni yemek odası takımını tüketicilerin beğenisine sundu. İder Myra Bramberg yemek odası sadeliğiyle büyük beğeni topladı.

İzmir Atatürk Stadı hafta sonundan itibaren kullanılabilecek!

Zemin yenileme ve tribün iyileştirme çalışmaları tamamlanan İzmir Atatürk Stadı, hafta sonundan itibaren kullanılabilecek.

Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol takımının isim sponsorluğunu üstlendi!

Demir İnşaat, 2015-2016 yılı Basketbol Süper Ligi'nde mücadele edecek Büyükçekmece Basketbol takımının isim sponsorluğunu üstlendi.

Demir İnşaat, Büyükçekmece Basketbol Takımı’nın isim sponsoru oldu!

İnşaat sektörünün köklü markası Demir İnşaat, Basketbol Süper Ligi’nin yeni ekiplerinden Büyükçekmece Basketbol Takımı’nın isim sponsoru oldu.

Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol takımı Avrupa'yı hedefliyor!

Demir İnşaat, 2015-2016 sezonunda Basketbol Süper Ligi'nde (BSL) mücadele edecek "Büyükçekmece Basketbol"a hem isim hem de forma sponsoru oldu. Takım, bu yıl "Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol" ismiyle devam edecek.

Alperen İnşaat, Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı'na sponsor oldu!

Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı, Alperen İnşaat ile sponsorluk sözleşmesi imzaladı. Anlaşmaya göre, siyah-beyazlı takım, 125 bin dolar karşılığında sırt reklamı aldı.

Somfy tenteye takılabilecek güneş sensörü Haberi

Somfy tenteye takılabilecek güneş sensörü

Ev otomasyon sistemlerinin dünyaca ünlü markası Somfy; tente, panjur ve jaluzilere monte edilebilen güneş sensörleri ile size ihtiyaç duyduğunuz anda gölge konforu sağlıyor. 



Güneş ışınları özellikle yazın sıcak günlerinde hayat konforunu olumsuz etkiliyor. Aynı şekilde mobilyalarınızın ve diğer eşyalarınızın da renklerinin solmasına ve zarar görmesine neden olabiliyor. Somfy’nin güneşli günlerde devreye giren güneş sensörleri, optimum bir sıcaklık sağlamak için otomatik şekilde tentenizi açıyor. Böylece evinizin içini, mobilyalarınızı ya da bahçedeki çiçeklerinizi direkt güneş ışınlarından ve sıcaklıktan koruyor. Somfy Sunis WireFree RTS Kablosuz Güneş Sensörü %100 bağımsız olarak çalışıyor. Güneş çıktığında tentenizi otomatik olarak açarak sizi güneş ışınlarından koruyor. Gölge serinliğinden zahmetsizce yararlanmanızı sağlıyor. Yatay tenteler, dikey jaluziler, jaluziler ya da panjurlarda da kullanılabilen ürün fotovoltaik pille çalışıyor. Somfy’nin Sunis Indoor...