30 / 04 / 2024

son osmanlı ahşap evi satılıyor mu

son osmanlı ahşap evi satılıyor mu

İstanbul Rumeli Hisarı'nda bulunan son Osmanlı ahşap evi 17 milyon 900 bin liraya satılığa çıktı.

Ahşap ev bakımı zor mu? Ahşabın dezavantajları nelerdir?

Ahşap evler son dönemde hızla popüler olmaktadır. Bunun nedeni ise doğa ile bir bütün hissettiren bu yapılar pek çok kişinin tatil için tercih etmesine sebep olmaktadır. Peki ahşap evlerin özellikleri nedir? İşte detaylar!

70 metrekare ahşap ev fiyatları ne kadar? 27 Mart 2023 fiyat listesi!

Ahşap evler diğer betonarme evlere göre farklı yapılardır. Son dönemin popüler yapılarından olan bu ahşap evleri diğer yapılardan ayıran farklılıklar nelerdir? İşte araştırılan detaylar!

55 metrekare ahşap ev ne kadar? 22 Mart 2023 fiyat listesi!

Ahşap evler son dönemin en gözde tatil yapılarından biridir. Bundan dolayı da ahşap evlerin fiyatları merakla araştırılmaktadır. İşte detaylar!

İstanbul'daki son Osmanlı ahşap evi satılıyor!

İstanbul Rumeli Hisarı'nda bulunan son Osmanlı ahşap evi 17 milyon 900 bin liraya satılığa çıktı.

Konutlarda ahşap malzeme kullanımı artmalı! 

GYODER’in, ‘Yatırım Ortamının İyileştirilmesi’ başlığıyla düzenlediği Yüksek İstişare Kurulu toplantısı'nda gayrimenkul sektörünün son durumu değerlendirildi. Tarım ve Orman Bakanı Dr.Bekir pakdemirli, ahşap malzemenin betondan 24 kat, çelikten 2 kat daha fazla yük taşıdığını belirtti...

Osmanlı Ahşap’tan uzun ömürlü yapılar!

Edremit’te kişiye özel tasarımlarıyla ihtiyaç sahiplerinin memnuniyetine odaklanan Osmanlı Ahşap, alışılmışın dışında, şık ve ihtiyaca yanıt veren yaşam alanları inşa ediyor

Ahşap Bartın Evleri tehdit altında!

Ahşap Bartın Evleri Osmanlı'nın son zamanlarındaki modernleşme sürecindeki mimari değişimini yansıtıyor. Fakat yangınlar, ihmalkârlık ve bakımsızlıktan dolayı Bartın tarihi ahşap evlerini yok olma noktasına getirdi.

Ahşap evlerin fiyatı 70 bin TL

Son yıllarda ahşap eve olan ilgi de her geçen gün artıyor. 20 günde inşa edilen, 100 yıl ömre sahip ahşap evler 70 bin liradan satılıyor...

Siren Elise Wilhelmsen'den Ahşap Kvelden sarkıt!

Siren Elise Wilhelmsen Ahşap Kvelden sarkıt modellerini tüketicilere sunuyor. Norveç'li tasarımcı Siren Elise Wilhelmsen'in son tasarımının anlamı ve ilham kaynağı Norveççe akşam anlamına gelen '' Kvelden '' den geliyor.

Ahşap Sevenlere, VitrA'dan Samba ve Pera!

Ahşabın doğallığından ve sıcaklığından vazgeçemeyenler, VitrA'nın ahşap görünümlü porselen karo serileri Samba ve Pera'yı tercih ediyor. Ahşap Sevenlere, VitrA'dan Samba ve Pera modelleri seçenek sunuyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 5 ahşap iskele için ihaleye çıkıyor!

Kentin tarihi belleğinde yer etmiş ahşap iskeleleri Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda yeniden canlandırmayı hedefleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karataş’tan Üçkuyular’a kadar uzanan kıyı şeridinde 5 adet ahşap iskele yapacak.

İzmir'de kıyı şeridine 5 ahşap iskele yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karataş'tan Üçkuyular'a kadar uzanan kıyı şeridinde 5 ahşap iskele yapacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'na 5 ahşap iskele yapımı işi için ihaleye çıktı.

4A Ahşap Dekorasyon İnşaat Gıda Turizm ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

4A Ahşap Dekorasyon İnşaat Gıda Turizm ve Sanayi Limited Şirketi, Hüseyin Ertana, Servet Kantar, Adnan Yüce, Ertuğrul Ayhan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

son osmanlı ahşap evi satılıyor mu Haberi

son osmanlı ahşap evi satılıyor mu

İstanbul Rumeli Hisarı'nda kalan son Osmanlı evi 17 milyon 900 bin TL'ye satışa çıktı.

Takvim'de yer alan habere göre; Boğaziçi Üniversitesi'nin Kurucular Kurulu üyelerinden Profesör Dr. Süheyla Artemel, yıllarca bu evde oturdu. 2018'de ölen Artemel, bu evi Londra'nın Fulham Mahallesinde dünyaya gelen ve Boğaziçi Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olan oğlu Mehmet Nafi Artemel'e miras olarak bıraktı. Artemel, Rumeli Hisarı'ndaki tarihi evlere sahip çıkılmadığını dile getiriyordu.

Rumeli Hisarı'ndaki restorasyon 2 yıl...