17 / 05 / 2024

SONARA rafinerisi ihalesini kim kazandı

SONARA rafinerisi ihalesini kim kazandı

Türk Üstay İnşaat' ın da aralarında bulunduğu bir konsorsiyum, Kamerun' un en büyük stratejik öneme sahip projelerinden SONARA rafinerisinin Faz II genişleme projesi ihalesini kazandı...

Ankara Üniversitesi yapım ihalesini Özgüven İnşaat aldı!

YAPI İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Yükseköğretim Kurumları Ankara Üniversitesi 2014/67225 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. Özgüven İnşaat ihaleyi kazanan taraf oldu.

IC İçtaş İnşaat, Petersburg otoyolunun tasarım ve inşaat ihalesini kazandı!

IC İçtaş İnşaat ve Astaldi konsorsiyumu ICA, Rusya'da Moskova-St. Petersburg paralı otoyolunun tasarım ve inşaat ihalesini kazandı. Yapılan açıklamaya göre, yol inşaatı toplam 140 kilometreyi buluyor.

Bozüyük Belediyesi yapım ihalesini Çelik İnşaat kazandı!

Bozüyük Belediyesi 2014/50007 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. Çelik İnşaat 800.000,00 TRY ile ihaleyi kazanan taraf oldu.

İzmir alt geçidi ihalesini 59 milyon TL'ye Araz Yol Yapı kazandı!

Çankaya'dan Büyükşehir'e transfer olan Buğra Gökçe'nin ihale sistemini değiştirmesi İzmirli firmaları vurdu. Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda karayolu taşıt alt geçidi ihalesini Çankayalı firmalar kazandı.

Alanya Oba Ek Hizmet Binası ihalesini Evvel İnşaat kazandı!

ALANYA Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü 2014/ 40703 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. Yaklaşık maliyeti 500.766,61 TRY olan ihaleye giren firmaların teklifi değerlendirmeye alındı.

Trabzon'da yol yapım ihalesini Meta İnşaat aldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Daire Başkanlığı 2014/ 44841 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Karaca İnşaat Arnavutköy yol yapım ihalesini kazandı!

ARNAVUTKÖY Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 2014/166366 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. ihaleye on beş firma teklif verdi. Karaca İnşaat kazanan taraf oldu.

Emlak Konut GYO'nun Seyrantepe arsa ihalesini Gül İnşaat kazandı!

Markalı konut ve ofis projelerine ev sahipliği yapan bölgedeki arsa için 26 firma yanştı. Emlak Konut GYO'nun düzenlendiği İstanbul Seyrantepe arsa ihalesini kazanan Gül İnşaat, bölgede lüks konut inşa edecek.

Yatağan maden sahası ihalesini Straton Maden kazandı!

Global Yatırım Holding 'in iştiraki Straton Maden, Yeniköy Yatağan Elektrik 'e ait maden sahası özelleştirme ihalesini kazandı.

Atakule GYO'nun Alanya turizm tesisi ihalesini MRH Otel kazandı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın ntalya İli, Alanya İlçesi, Avsallar Köyü, Çamlıçukur Mevkii'nde bulunan Turizm Tesis Arsası Satış ihalesini 8 milyon 50 bin Euro bedelle MRH Otel Yatırımları İşletmecilik İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. kazandı.

TOKİ alt gelir grubu için 7 bin 500 sosyal konutun ihalesini yapacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Turan, Kayaşehir'de alt ve orta gelir grubu için yıl sonuna kadar 7 bin 500 sosyal konutun ihalesini yapacaklarını söyledi.

İzbeton yapım ihalesini Aydın İnşaat kazandı!

İZBETON-İZMİR BÜYÜKŞ B.B. VEA.E.Ü. VE D.T.S.K.T.V.S. AŞ 2014-80818 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Sivas Devlet Su İşleri yapım ihalesini Atlı İnşaat aldı!

19.Bölge Sivas Diğer Özet Bütçeli Kuruluşlar Devlet Su işleri Genel Müdürlüğü 2014/15220 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

SONARA rafinerisi ihalesini kim kazandı Haberi

SONARA rafinerisi ihalesini kim kazandı

TÜRK inşaat sektörü, yurt dışında üstlendiği projelere yenilerini eklemeye devam ediyor. Türk Üstay İnşaat'ın da aralarında bulunduğu bir konsorsiyum, Kamerun'un en büyük stratejik öneme sahip projelerinden SONARA rafinerisinin Faz II genişleme projesi ihalesini kazandı. İtalyan mühendislik şirketi Maire Tecnimont, yaptığı açıklamada kendi bünyesindeki bazı birimler ve Üstay grubundan oluşan konsorsiyumun Kamerun'da 715 milyon dolarlık rafineri inşaat ihalesi kazandığım açıkladı . Maire Tecnimont'm kontratta yer alan kendi payının 612 milyon dolar tutannda olduğu kaydedildi. Açıklamada aynca projenin 2017'nin ikinci yarısında tamamlanmasının beklendiğini bilgisine de yer verildi. Üstay İnşaat'm Libya, S. Arabistan ve Azerbaycan'da da faaliyetleri bulunuyor. 


Star...