08 / 05 / 2024

sonbaharın mobilya trendleri

sonbaharın mobilya trendleri

Türkiye mobilya sektörünün yüzde 75’ini temsil eden Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), eski mobilyalarını değiştirmek isteyenler ya da yeni evlenecek çiftler için 2015’in sonbahar mobilya trendlerini açıkladı

Kumtel Ks-2819 Quartz 1200 watt ısıtıcı sonbahara özel cazip fiyat fırsatı başladı!

Sonbaharın gelmesiyle beraber elektrikli ısıtıcılara olan rağbet de günden güne artmaya başladı. Özellikle uzmanların kış aylarının çok sert geçeceğini söylemesinin ardından ısıtıcılara olan rağbet arttı. Kumtel de bu kapsamda işinize çok yarayacak bir elektrikli ısıtıcı üretti.

Baymak Duo Tec Compact Premix 24 kw yoğuşmalı kombide dev fiyat! Kombi almak isteyenler hemen baksın!

Sonbaharın gelmesiyle beraber kombi araştırmaları da hız kazandı. Evine veya iş yerine kombi almak isteyenlerin ilk tercihlerinden olan Baymak, yeni kombisiyle adeta göz dolduruyor.

O bankanın müşterilerine ilk ve son kez geri ödemesiz 2 bin 700 TL hediye! Az önce resmen duyuruldu!

Sonbaharın habercisi olan eylül ayına girdiğimiz şu günlerde Yapı Kredi’den bir tatil kampanyası daha geldi. Yapı Kredi, Jolly’den yapılacak alışverişlere toplamda 2 bin 700 TL Worldpuan hediye edeceğini açıkladı.

Vivense'de 11.11 kampanyası için son gün fırsatlarını kaçırmayın! İşte 15 Kasım 2022 fiyat listesi

Vivense'de 11'li fiyatlar kampanyası için yarın son gün. Mobilya ve dekorasyon markası Vivense'de Kasım ayına özel çeşitli indirim kampanyaları ve 11'li rakamlar avantajları devam ediyor.

Kışın doğalgaz faturanızı düşürmek sizin elinizde! Basit yöntemlerle yüklü faturalardan kurtulun!

Doğalgaz faturalarınızı basit yöntemlerle oldukça düşürebilirsiniz. Sonbaharın artık sonuna gelmekteyiz havalar soğumaya başladı. Kaloriferleri yakmaya başlayan kişiler, faturaların yüksek gelmemesi için çözümler aramaya başladı.

Vivense’den 500 TL indirim kuponu fırsatı! Vivense 12 Ekim 2022 fiyat listesi..

Vivense markası Sonbaharın Favorileri başlığı altında satışa sunduğu ürünlerin alışverişinse sepette indirim kuponu veriyor. İşte kampanya detayları..

Ayın indirimli ürünler seçkisi Siemens'te. 9 Ekim 2022 fiyat listesi... 

Sonbaharın indirim fırsatlarına beyaz eşya kategorisinde katılan Siemens'in öne çıkan uygun fiyatlı ürünleri burada. 

Bisiklet mevsimi geldi! Belderia Vision 30 Eylül 2022 fiyat listesi

Sonbaharın vazgeçilmezi bisiklet gezintileri için son günleri değerlendirin. Form tutmak ve açık havanın pozitif enerjisini almak isteyenler için Belderia Vision bisikletlerin fiyat listesini kıyaslayabilmeniz için hazırladık. İşte n11 ve hepsiburada alışveriş sitelerinin güncel fiyatları.

MediaMarkt fotoğraf makinesi ve aksiyon kameralarında yüzde 5 indirim! İşte 26 Eylül 2022 fiyat listesi 

Sonbaharın eşsiz renklerini kendinize hediye edeceğiniz fotoğraf makinesiyle ölümsüzleştirin. Ya da yapacağınız doğa sporlarını aksiyon kameranızla kayıt altına alın. Daha da uzaklara gidecekseniz yine MediaMarkt’ın indirimli teleskoplarından birini alarak uzayın derinliklerinde kaybolun.  İşte Med

Koçtaş bahçe mobilayarında yüzde 34’e varan indirim! İşte 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Sonbaharın şırıl şırıl yağan yağmurlarında ya da kışın lapa lapa yağan karda sıcacık kış bahçenizden etrafı seyretmek ister misiniz? Koçtaş size bu fırsatı bahçe mobilyalarında yüzde 34’e varan indirim sunarak sağlıyor. İşte 26 Eylül 2022 Koçtaş fiyat listesi

Citroen Berlingo Van ve Jumpy Citroen'de faizsiz kredi avantajı başladı 11 Eylül 2022 fiyat listesi 

Citroen, sonbaharın ilk Eylül'de ticari araç ürün yelpazesinde sıfır faizli kredi avantajlarını müşterilerine sundu ve bir adım öne çıktı. Eylül ayının yıldızı olan Citroen'de PSA Finans avantajları sunuluyor. İşte Eylül ayının yıldızı Citroen'de fiyatlar.

Enza Home’dan “Sonbaharın En Güzel Fırsatı” Kampanyası! İşte Enza Home 8 Eylül 2022 fiyatları

Enza Home 'Sonbaharın En Güzel Fırsatı' kampanyasını duyurdu. Enza Home kampanya kapsamında seçili ürünlerde yüzde 25 indirim fırsatı ve 4 ay ertelemeli 36 ay taksit imkanı sunuyor. İşte Enza Home 8 Eylül 2022 fiyatları!

Derimod’dan kaçırılmayacak kampanya! Efsane başladı

Derimod’un efsane kampanya başladı! Eski deri ceketini getir, anında kasada 1000 TL indirimle yenisini götür. Yazın bitişi sonbaharın yavaş yavaş gelmesiyle birlikte deri ceketler ve hırkalar da ufak ufak kaldırıldıkları dolaplardan çıkmaya başladı.

sonbaharın mobilya trendleri Haberi

sonbaharın mobilya trendleri

İçinde bulunduğumuz sonbahar mevsimi ile birlikte evlerimizin dekorasyonunda da köklü bir değişikliğe ihtiyaç duyuyoruz. Mobilyalarda da değişim ve dönüşüm başladı. Mobilya sektörüne yön veren MOSDER, ofis ya da evlerinde değişikliğe gitmek isteyenler veya yeni evlenecek çiftler için 2015 sonbahar mobilya modasına yönelik bilgiler verdi.

Günümüzde birçok çok kişinin mobilya seçerken ilk etapta tasarıma ve dayanıklılığa öncelik verdiğini ve herkesin kendi tarzını yansıtabildiği mobilyaları tercih ettiklerini ifade eden MOSDER Başkanı İsmail Doğan, bu yılın sonbaharında mobilyalarda hangi renk ve tasarımların ön plana çıktığıyla ilgili şu ipuçlarını verdi: “Mobilya tercihleri, kişiliği ve zevki yansıtan bir araçtır.  Tasarım, dayanıklılık ve fonksiyonellik gibi mobilyalarda aranılan başlıca özellikler yine gündemde. Sonbahar mobilyalarında zarif ve modern çizgiler bu yıl da ön planda olurken, toprak tonlarıyla birlikte...