02 / 05 / 2024

Sone İstanbul teslimleri ne zaman

Sone İstanbul teslimleri ne zaman

Basın Ekspres Sone İstanbul fiyatları dairelerin alanları ve konumlarına göre değişiyor. Toplam arsa alanı 32 bin 265 metrekare olarak belirlenen proje İstanbul Küçükçekmece'de inşa ediliyor.

Sone İstanbul Cathay İnşaat satış ofisi!

Sone İstanbul Cathay İnşaat satış ofisi telefon numarası 0212 244 54 54 olarak belirlendi. İstanbul Küçükçekmece'de inşa edilen projede çeşitli sosyal imkanlar sunuluyor.

Basın Ekspres Sone İstanbul satılık!

Basın Ekspres Sone İstanbul satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. İstanbul Küçükçekmece'de inşa edilen proje 151 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

Sone İstanbul teslimleri ne zaman?

Cathay İnşaat imzasıyla İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçirilen Sone İstanbul projesinde toplam 1.067 adet konut bulunuyor. Peki, Sone İstanbul teslimleri ne zaman?

Sone İstanbul iletişim!

Sone İstanbul iletişim için 0212 244 54 54 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Daire fiyatları 310 bin TL'den başlangıç gösteren proje 36 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek.

Sone İstanbul fiyatları!

Sone İstanbul fiyatları dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. İstanbul Küçükçekmece'de inşa edilecek olan proje 151 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

Küçükçekmece Sone İstanbul satılık!

Küçükçekmece Sone İstanbul satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Eski Elektrikçiler Sitesi arazisi üzerinde hayata geçirilecek projede 1.067 adet konut yer alıyor.

Lens İstanbul teslimleri ne zaman?

Lens İstanbul projesi 33 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Lens Yapı imzasını taşıyan proje Pendik-Kurtköy'de inşa ediliyor. Peki Lens İstanbul teslimleri ne zaman?

Ege Yapı Cer İstanbul teslimleri 2020'de!

Ege Yapı Cer İstanbul teslimleri 2020'de gerçekleştirilecek. "Modern dokunuşlarla tarihin içinde yaşayın" sloganı ile tanıtılan projede satışlar önümüzdeki haftalarda başlayacak. 

Lens İstanbul teslimleri ne zaman?

Lens İstanbul projesi İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de Lens Yapı tarafından inşa ediliyor. Peki Lens İstanbul teslimleri ne zaman?

Gaziosmanpaşa Ahes Misal İstanbul teslimleri!

Misal İstanbul Konutları Süleyman Ekşi İnşaat tarafından 13 blok olarak planlandı. Gaziosmanpaşa Ahes Misal İstanbul teslimleri ne zaman?

Kavaklı Vira İstanbul teslimleri!

Toplam 1.155 adet konut ve 38 adet cadde mağazanın bulunduğu proje Kavaklı sahiline ve Megakent'e yakın yerde bulunuyor. Kavaklı Vira İstanbul teslimleri 2018 yılında yapılması planlanıyor.

Özyurtlar Nlogo İstanbul teslimleri ne zaman?

Dairelerin 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösterdiği proje İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta bulunuyor. Proje Atatürk Havaalanı’na 15 dakika uzaklıkta yer alıyor. Peki Özyurtlar Nlogo İstanbul teslimleri ne zaman?

Cathay Sone İstanbul Rezidans fiyat!

Cathay Sone İstanbul Rezidans fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Küçükçekmece'de inşa edilen projede 1.067 adet konut bulunuyor.

Kağıthane Beyazhane İstanbul teslimleri!

Toplam 1.380 metrekare arsa üzerinde yükselen Beyazhane İstanbul projesi Beyaz İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Kağıthane Beyazhane İstanbul teslimleri 2017 yılında yılında yapılması planlanıyor.

Sone İstanbul Cathay teslimleri!

Konum bilgisine göre Eski Elektrikçiler Sitesi arazisinde yükselen proje 5 konut bloğu ve 1 adet otel bloğundan oluşuyor. Sone İstanbul Cathay teslimleri 2017 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Basın Ekspres Sone İstanbul satılık ev!

Teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında yapılması öngörülen projede 1.067 adet konut, otel ve dükkan bulunuyor. Basın Ekspres Sone İstanbul satılık ev fiyatları metrekare birim bazında 5 bin 500 TL'den başlıyor.

Sone İstanbul Rezidans ev fiyatları!

Sone İstanbul Rezidans ev fiyatları 310 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Sone İstanbul Rezidans projesinde 1.067 adet daire, otel ve ticari birimler yer alıyor...

Cathay Sone İstanbul Rezidans nerede?

5 konut bloğu ve 1 adet otel bloğundan oluşan projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Projede konut, otel ve dükkan bulunuyor. Peki Cathay Sone İstanbul Rezidans nerede?

Hacıhüsrev Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman?

Toplam 800 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa edilen Piyalepaşa İstanbul projesi 760 daire ve 190 rezidans daireden oluşuyor. Peki Hacıhüsrev Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman?

Sone İstanbul teslimleri ne zaman Haberi

Sone İstanbul teslimleri ne zaman

Sone İstanbul Evleri'nde daireler 50 - 147 metrekare büyüklükte tasarlandı. Cathay İnşaat imzası ile yükselen projenin Aralık 2017'de teslim edilmesi öngörülüyor. 


Basın Ekspres Sone İstanbul fiyatları konut tiplerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. 


Sone İstanbul Rezidans'ta çocuk oyun alanları, sauna, fitness center, dinlenme alanları, spor alanları, yüzme havuzu gibi ortak kullanım alanlarına yer veriliyor. 


İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde hayata geçirilen Cathay Sone İstanbul Konutları 32 bin 265 metrekare arsa alanına sahip. 151 metrekare inşaat alanından meydana gelen proje 1.067 adet konuttan oluşuyor. 


Basın Ekspres Sone İstanbul fiyatları 310 bin TL'den başlıyor. Projede dairelerin metrekare birim fiyatı ile 5 bin 500 TL - 6 bin 500 TL olarak belirlendi. 


Sone...