15 / 05 / 2024

Soner Akpınar Tahincioğlu Gayrimenkul Satış Pazarlama Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı

Soner Akpınar Tahincioğlu Gayrimenkul Satış Pazarlama Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı

Tahincioğlu Gayrimenkul Satış Pazarlama Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Soner Akpınar kimdir? Soner Akpınar ne zamandan beri Tahincioğlu Gayrimenkul'de çalışıyor? İşte Soner Akpınar'ın biyografisi bu haberde...

Soner Akpınar Tahincioğlu'ndan ayrıldı!

Daha önce SOYAK, Zorlu Gayrimenkul ve Eroğlu gibi piyasanın önde gelen gayrimenkul şirketlerinde görev yapan konut piyasasının eski yöneticilerinden Soner Akpınar, Tahincioğlu Gayrimenkul'den ayrıldı.

200 yıllık tarihi Akpınar Tahlisiye İstasyonu binası yıkıldı!

200 yıl önce Fransızlar tarafından inşa edilen tarihi Akpınar Tahlisiye İstasyonu ve 7 dönümlük arazi marina, otel ve yaşam alanı yapılması için İbrahim Topaloğlu’na kiralandıktan sonra bu binalar yıkıldı.

Tahincioğlu'nda ofisin payı yüzde 80'e çıktı!

Nitelikli ofis projeleri üreten Tahincioğlu, bitirdiği Nidakule Göztepe, Nidakule Kozyatağı ve Palladium Tower'ın ardından Nidakule Ataşehir ve Nidakule Levent projelerine devam ediyor. Tahincioğlu'nun genel projeler içinde ofise ayırdığı pay yüzde 80'e ç

Tahincioğlu projelerindeki ofis payını yüzde 80'e çıkarttı!

Palladium Tower'ın ardından Nidakule Ataşehir ve Nidakule Levent projelerine devam eden Tahincioğlu'nun genel projeler içinde ofise ayırdığı pay yüzde 80'e çıktı. Projenin 2016 yılının 2. çeyreğinde tamamlanmasının öngörülüyor.

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe'de fiyatlar 621 bin TL'den başlıyor!

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe projesinde yer alan dairelerin fiyatları 621 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 2016 yılının Aralık ayında teslimlerin yapılacağı projede banka kredisi ile vadelendirme yapılıyor.

TOKİ Kırşehir Akpınar 2. Etap başvurusu!

TOKİ Kırşehir Akpınar 2. Etap projesinde yer alan dairelerin fiyatları 62 bin 213 TL'den başlangıç gösteriyor. İşte TOKİ Kırşehir Akpınar 2. Etap başvurusu detayları...

TOKİ Kırşehir Akpınar 2. Etap başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Kırşehir Akpınar 2. Etap başvuruları bugün başlıyor. Dairelerin 62 bin 213 TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede dairelerin tamamı 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Tahincioğlu Gayrimenkul Nidapark Seyrantepe'de 621 bin TL'ye!

Tahincioğlu Gayrimenkul Nidapark Seyrantepe projesinde yer alan dairelerin fiyatları 621 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında daireler 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar farklılık gösteriyor.

Alara Tahincioğlu: Justin Bieber'ı öpen ben değilim!

İstanbul konseri sırasında sahneye çıkıp Justin Bieber'ı öptüğü iddia edilen Alara Tahincioğlu, "O kız ben değilim" diyerek mahkemeye başvurdu. "Hakkımdaki haberler internetten kaldırılsın" talebinde bulundu.

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe'de 621 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe projesinde yer alan dairelerin fiyatları 621 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salondan meydana geliyor.

Özcan Tahincioğlu'ndan yeni şirket!

Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu bugün yeni şirketini Mehmet Salih Satıcı, Alparslan Çalım, Onur Tahincioğlu, Mühibe Elif Germirli ile 5 milyon TL sermaye ile kurdu...

Tahincioğlu Kavacık İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Tahincioğlu Kavacık İnşaat Yatırım Anonim Şirketi, Özcan Tahincioğlu, Mehmet Salih Satıcı, Alparslan Çalım, Onur Tahincioğlu, Mühibe Elif Germirli tarafından 5 milyon TL'lik sermaye ile 19 Kasım'da kuruldu.

Özcan Tahincioğlu: Konut fiyatlarındaki artış sürecek!

Son iki yılda inşaat maliyetlerinde ciddi bir artış yaşandığını belirten Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu yaptığı açıklamada konut fiyatlarındaki artışın süreceğini dile getirdi...

Soner Akpınar Tahincioğlu Gayrimenkul Satış Pazarlama Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Haberi

Soner Akpınar Tahincioğlu Gayrimenkul Satış Pazarlama Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı

Soner Akpınar kimdir?

Soner Akpınar, Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü 1995 yılı mezunu. Soner Akpınar bugün, Tahincioğlu Gayrimenkul Satış Pazarlama Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı.


Soner Akpınar; Haziran 2002 ve Temmuz 2007 arasında Soyak Holding’de Soyak Yenişehir, Soyak Olimpiakent, Soyak Mavişehir, Soyak Evreka projelerinin satış müdürlüğünü yaptı.


Akpınar, Temmuz 2007 ve Eylül 2009 arasında Zorlu Holding’te Zorlu Center, Zorlu Levent ve Zorlu Konak Residence projelerinin satış ve pazarlama müdürlüğünü üstlendi. Soner Akpınar, Ekim 2009’da proje danışmanı olarak Bilgili Holding’e geçti. Akpınar, Ocak 2011’e kadar sürecek görevinde West Blocks projesiyle ilgilendi. 


Şubat 2011’de Projeler Koordinatörü olarak Eroğlu Gayrimenkul’de göreve başlayan Soner Akpınar, Mayıs 2013’e kadar süren bu görevinde Oksizen, İstanbul Lounge, İstanbul Lounge 2, Yenimoda, Florya Ekşinar, Platform Merter, Harmony...