18 / 05 / 2024

Soner Arslan

Soner Arslan

Bursa Yapı Kimyasalları, 2012 yılı Türkiye Girişimcileri İşbirliği- Güçbirliği kategorisinde ödül aldı...

Başak Soner: Konut fiyatları değerini yansıtmıyor!

30 Mart'ta gerçekleştirilen Emlakkulisi.com Sektör Buluşmaları toplantısına katılan TURYAP Yönetim Kurulu Üyesi ve Emlak Pazarı Genel Yayın Yönetmeni Başak Soner, konut satışında fiyatlardan bahsetti.

Ahmet Arslan İzmir'de temel atma törenine katıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İzmir Selçuk İlçesi'nde inşa edilen Hükümet Konağı'nın temel atma törenine katıldı.

Bakan Arslan'dan Tendürek'e tünel müjdesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Tendürek'e tünel müjdesi verdi.

Ahmet Arslan: Batı'da ne varsa Doğu'da da o olsun!

"Batı'da ne varsa Doğu'da da o olsun" diyen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakan'ı Ahmet Arslan, "Batıda talep var dolayısıyla arz oluşturalım, Doğu'da talep yoksa da biz arzı oluşturalım." şeklinde konuştu.

Bakan Arslan'dan Doğu Karadeniz'e tren müjdesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Doğu Karadeniz'e tren müjdesi verdi.

Gaziantep Ersin Arslan Devlet Hastanesi yıkılacak!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ne 1960 yılından beri hizmet veren Gaziantep'teki Ersin Arslan Devlet Hastanesi yıkılacak. 2017 yılının son aylarında yıkılması öngörülen hastanenin Hürriyet, İnönü ve Özdemirbey caddelerindeki trafik yoğunluğunu rahatlatması bekleniyor.

Soner Elektrik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soner Elektrik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Soner Armutlu tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ahmet Arslan: Altyapı yatırımları gelişme için şart!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Türkiye'nin ekonomik kalkınmasını sürdürdüğünü, altyapı yatırımlarının ekonomik gelişmenin sağlıklı olabilmesi için şart olduğunu belirtti.

Ahmet Arslan: Büyümenin anahtarı inşaat!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Ankara'da gerçekleştirilen Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası'nın (İNTES) 26'ncı Genel Kurul Toplantısına katıldı.

Nuri Arslan: Nazilli'de yatırımın önünde arsa engeli var!

Nazilli Ticaret Odası (NTO) Başkanı Nuri Arslan, Nazilli'ye yatırımcı gelmesinin önündeki en büyük engelin uygun arsa bulunamaması olduğunu söyledi.

Gülcan Arslan ve Metin Anter evleri için alışveriş yaptı!

Aynı evde yaşamaya karar veren Gülcan Arslan ve sevgilisi Metin Anter yeni evleri için Akmerkez'de alışveriş yaptı.

Ahmet Arslan'dan Lapseki Yat Limanı projesine destek!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, Lapseki'ye yapılacak yat limanı projesine destek vereceğini açıkladı. Arslan yat limanının en kısa sürede çalışmalarının başlayacağını söyledi.

Ulaştırma Bakanı Arslan, Çanakkale Köprüsü'nün çalışmalarını inceledi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Çanakkale Köprüsü'nün çalışmalarını inceledi.

Soner Arslan Haberi

Soner Arslan
Bursa'nın ilk modern ve son teknoloji, tam otomasyon yapı kimyasalları fabrikasını kuran Bursa Yapı Kimyasalları, 2012 yılı Türkiye Girişimcileri İşbirliği- Güçbirliği kategorisinde finale kalma başarısını gösterdi.


Ahmet Arslan ve Soner Arslan, ödülü takdim eden Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Nihat Ergün'e, başarılarından büyük katkı payı olan ve bu onurlu ödüle layık gören KOSGEB Başkanı Sayın Mustafa Kaplan'a, Halk Bankası Genel Müdürü Sayın Süleyman Aslan'a, KOSGEB Bursa Hizmet Merkezi Müdürü Sayın Ahmet Akdağ ve personeline, projede emeği geçen bütün tedarikçilere iş ortaklarına ve mesai arkadaşlarına teşekkürlerini...