05 / 05 / 2024

Songül Demir

Songül Demir

Alis İnşaat Temizlik Reklam Tekstil Plastik ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Songül Demir tarafından 100 bin TL sermaye ile 16 Eylül'de Avcılar, Merkez Mahallesi, Marmara Caddesi'nde kuruldu.

Cemkar Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Cemkar Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Songül Kaya tarafından kuruldu.

Kaiserbau Saj Çelik Gıda Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaiserbau Saj Çelik Gıda Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Abit Çeliktenyıldız, Jeesica Marrufo ve Songül Öztürk ortaklığında kuruldu.

Carpet İnşaat Metal Orman Ürünleri Petrol Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Carpet İnşaat Metal Orman Ürünleri Petrol Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Songül Erdoğan tarafından kuruldu.

Sam Grup Reklam İnşa Medikal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sam Grup Reklam İnşa Medikal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Songül Konar tarafından kuruldu.

Baumaks Yapı Teknolojileri Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baumaks Yapı Teknolojileri Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Songül Akalın tarafından kuruldu.

Demirs İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirs İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Orhan Demir ve Songül Demir ortaklığında kuruldu.

Demir fiyatlarında beklenen indirim şimdi geldi! Demir resmen çakıldı! İşte 7 Eylül 2022 demir fiyat listesi

Milyonlarca kişinin beklediği demir indirim haberi şimdi geldi. Dolar kurunun tarihi zirvesine ulaşması ile üretici firmalar büyük baskı altında kaldı ve demir fiyatları düşmeye başladı. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? 2022 eylül demir fiyatları kaç lira? İşte günce demir fiyat listesi...

Smn Lıfe İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smn Lıfe İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Songül Kara tarafından kuruldu.

Pötikare Otopark Çizgi Uygulamaları Ve Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Pötikare Otopark Çizgi Uygulamaları Ve Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şti. bugün Ataşehir'de Aysel Akdana ve Songül Eroğlu ortaklığında kuruldu.

Ktb İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ktb İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Songül Şimşek tarafından kuruldu.

Baygün Bayburt Güneş Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baygün Bayburt Güneş Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Aziz Can Dağ, Hasan Saka, Möhör Aktaş ve Songül Kaya ortaklığında kuruldu.

Gençay Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençay Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Songül Genç tarafından kuruldu.

Songül Karlı'nın gayrimenkul davasında son durum!

Ünlü şarkıcı Songül Karlı'yı 8-10 dönümlük arsa satışında dolandırdığı iddiasıyla eski eşi ve 2 sanık hakkında "nitelikli dolandırıcılık" suçlarından dava açıldı.

Songül Demir Haberi

Songül Demir

Alis İnşaat Temizlik Reklam Tekstil Plastik ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Songül Demir tarafından 100 bin TL sermaye ile 16 Eylül'de Avcılar, Merkez Mahallesi, Marmara Caddesi'nde kuruldu.


Alis İnşaat Temizlik Reklam Tekstil Plastik ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya  başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...