19 / 05 / 2024

sorgun ana caddeler

sorgun ana caddeler

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, ilçenin daha modern bir şehir görünümüne kavuşması için ana arterlerin tamamının sıcak asfalt ile kaplanacağını, kış mevsimine kadar 40 bin ton sıcak asfalt kullanılacağını söyledi...

Maltepe'nin caddeleri yenileniyor!

Maltepe Belediyesi, ana caddeler üzerinde güzelleştirme çalışmaları başlattı. Çalışmaları inceleyen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, esnafın taleplerini dinledi.

Manavgat Sorgun ve Hatıplar imar planları askıda!

Manavgat Sorgun ve Hatıplar imar planları askıda. .Manavgat Belediye Başkanlığı İmar Müdürlüğünde askıya çıkarılan planlar, vatandaşlar tarafından incelenmeye başlandı.

Şana Elit Evleri fiyat listesi!

Tuğra Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilen Şana Elit Evleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Şana Elit Evleri fiyat listesi haberimizde yer alıyor.

Trabzon Şana Elit Evleri' nde fiyatlar 200 bin TL' den başlıyor!

Tuğra Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilen Trabzon Şana Elit Evleri toplam 80 adet daireden oluşuyor. Proje Trabzon İl'inde yükseliyor. Trabzon Şana Elit Evleri' nde fiyatlar 200 bin TL' den başlıyor!

Sembol İnşaat, Expo 2017'nin ana projecisi oldu!

Başkent Astana, Orta Asya ve BDT ülkelerinin en iddialı projesi olarak tarihe geçecek olan 'EXPO 2017'ye, Sembol İnşaat organizasyonun en büyük yüklenici firması ve ana projecisi olarak dikkat çekiyor.

Trabzon Şana Evleri ne zaman teslim?

11 bin 500 metrekare alan üzerinde 3M İnşaat imzası ile inşa edilen Trabzon Şana Evleri 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks daire tiplerinden oluşuyor. Peki Trabzon Şana Evleri ne zaman teslim?

Şana Evleri Trabzon!

Şana Evleri Trabzon denize 200 metre mesafede 3M Yapı imzası ile inşa ediliyor. 3 bloktan oluşan Şana Evleri Trabzon'da toplam 100 daire bulunuyor. Projede daire teslimlerinin Mayıs ayından sonra yapılması öngörülüyor.

Trabzon Şana Evleri Projesi!

Trabzon Şana Evleri Projesi 3 blok halinde inşa ediliyor. Denize 200 metre mesafede yükselen Trabzon Şana Evleri Projesi 6 bin 500 metrekare peyzaj alanına sahip.

Trabzon Şana Evleri telefon!

Şana Evleri Trabzon'da 11 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Projede daire fiyatları 340 bin TL'den başlıyor.Trabzon Şana Evleri telefon numarasına haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz.

Trabzon Şana Evleri iletişim!

3M İnşaat tarafından inşa edilen Trabzon Şana Evleri 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon dubleks tiplerinde tasarlandı. Trabzon Şana Evleri iletişim bilgileri haberimizde mevcut.

Trabzon Şana Evleri!

Trabzon Şana Evleri 3M Yapı imzası ile 11 bin 500 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Projenin 6 bin 500 metrekaresini yeşil alan oluşturuyo r.

Trabzon Şana Evleri teslim tarihi!

3M Yapı imzasıyla yükselen Trabzon Şana Evleri projesi 11 bin 500 metrekare alan üzerinde bulunuyor. Projede toplam 100 adet daireden oluşuyor. Trabzon Şana Evleri teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Trabzon Şana Evleri daire fiyatları!

Trabzon Şana Evleri toplam 100 adet daire bulunuyor. Projedeki daireler 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dubleks daireler şeklinde dizayn edildi. Trabzon Şana Evleri daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

sorgun ana caddeler Haberi

sorgun ana caddeler


Yozgat'ın Sorgun Belediyesi ilçedeki ana caddelerin tamamını sıcak asfaltla kaplayacak. Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, ilçenin daha modern bir şehir görünümüne kavuşması için ana arterlerin tamamının sıcak asfalt ile kaplanacağını, bunun içinde kış mevsimine kadar 40 bin ton sıcak asfalt kullanılacağını söyledi.
Belediye olarak daha önce kendi asfalt pentini kurduklarını ve kendi asfaltını kendilerinin ürettiğini ifade eden Başkan Şimşek, " Asfalt plentinin devreye girmesiyle belediyenin bir eksiğini daha gidermiş olduk. Asfalt plentimiz günde 600 ton sıcak asfalt üretiyor. Daha önce metrekaresini 80 liraya mal ettiğimiz sıcak asfaltı şimdi kendi tesislerimizde 20 liraya mal ediyoruz.
Dolayısıyla ilçemizde daha çok asfalt yol yapma şansı yakalamış oluyoruz. Sorgun yerleşim alanı olarak oldukça geniş bir alana dağılmıştır. Bu nedenle yol yapım çalışmaları da uzun bir...