19 / 05 / 2024

sorgun asfalt

sorgun asfalt

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, ilçenin daha modern bir şehir görünümüne kavuşması için ana arterlerin tamamının sıcak asfalt ile kaplanacağını, kış mevsimine kadar 40 bin ton sıcak asfalt kullanılacağını söyledi...

Yozgat Sorgun'da yol yapım çalışmaları başladı!

Yozgat İl Özel İdare Müdürlüğü tarafından Sorgun’da bu yıl 40 kilometre ikinci kat asfalt çalışması yapılacak.

Yozgat Sorgun'da yollar yenilendi!

Yozgat Sorgun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan asfaltlama çalışmaları son hızla devam ediyor. Yozgat Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, yolların sıcak asfalt ile kaplandığını ifade etti.

Malatya'ya Asfalt Plent Tesisi kurulacak!

Esenlik, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve bölgede bulunan illerin ihtiyacını karşılayabilecek Asfalt Plent Tesisi Projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Tekirdağ Yeni Sanayi Sitesi'nde asfalt ve çevre düzeni çalışmaları başladı!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, 100. Yıl Sanayi Sitesi Asfalt Yapımı ve çevre Düzenlemesi İnşaatı Temel atma Törenine katıldı.

OSB esnafı asfalt payı ödemeyecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, OSTİM OSB’den talep ettiği ‘asfalt katılım payı’, esnafın açtığı dava sonrası iptal edildi. Mahkeme, karara gerekçe olarak, OSB’lerin Büyükşehir sorumluluğunda olmamasını gösterdi.

Çerkezköy Belediyesi asfalt projeleri için 3 milyonluk kredi çekecek!

Çerkezköy Belediyesi muhtelif cadde ve sokaklarda bitümlü sıcak karışım asfalt ile aşınma tabakası yapım işinde kullanılmak üzere 3 milyon TL kredi kullanılması oy birliği ile kabul edildi.

İstanbul'a asfalt çalışmaları ne zaman başlayacak?

Geçen hafta HT İstanbul’un gündeme taşıdığı asfalt sorunu çözülüyor. İBB, 399 ana ulaşım yolunun asfaltlanması için harekete geçti. Kentin ana caddelerine 2 milyon ton asfalt dökülecek. Çalışmalar gece saatlerinde yapılacak.

İzmir Başak ve Emek Sanayi Siteleri'ne ilk asfalt döküldü!

Altyapı çalışmalarının yetersizliği nedeniyle uzun süredir zor koşullarda faaliyetlerini sürdüren Başak ve Emek Sanayi Sitelerine Torbalı Belediyesi tarafından ilk asfalt döküldü..

Dikmen Köprüsü'nde asfalt çöktü!

Başkent Ankara'da Dikmen’i Çankaya’ya bağlayan çelik köprünün asfaltı 70 santimetre çöktü. Çökmeye yağmur suyu hattında yaşanan sorunun sebep olduğu açıklandı. Köprü uzun bir çalışmayla onarıldı.

Elmalı Belediyesi'nden tahsis edilen arsaya asfalt plent tesisi inşa edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı Belediyesi tarafından tahsis edilen 275 ada 1 parsel üzerine kurulan Batı ilçelerine hizmet verecek olan asfalt plent tesisi üretime başladı.

Boğaz Köprüsü'nün asfaltı yenilenecek!

Karayolları Genel Müdürlüğü, yaz aylarında Boğaziçi Köprüsü'nün asfaltını yenilemeye hazırlanıyor. Halat yenileme çalışmaları devam eden Boğaziçi Köprüsü'nde asfalt çalışmalarının da 2 ay süreceğini belirtildi...

Emeç Turizm Manavgat Sorgun'da otel yapacak!

Emeç Turizm, Antalya Manavgat ilçesine bağlı Sorgun Mahallesi'nde otel projesine başlayacak. Emeç Turizm İnşaat'ın planladığı Manavgat Otel projesi 380 oda 760 yatak kapasiteli olacak.

Meram'a 2015'te 40 milyon TL'lik asfalt yapılacak!

Meram Belediye Başkanı Fatma Tora, cuma sabahlan farklı mahallelerden vatandaşlarla kahvaltıda buluşmaya devam ediyor. Meram'ın 2015 hedefi 40 milyon TL'lik asfalt.

sorgun asfalt Haberi

sorgun asfalt


Yozgat'ın Sorgun Belediyesi ilçedeki ana caddelerin tamamını sıcak asfaltla kaplayacak. Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, ilçenin daha modern bir şehir görünümüne kavuşması için ana arterlerin tamamının sıcak asfalt ile kaplanacağını, bunun içinde kış mevsimine kadar 40 bin ton sıcak asfalt kullanılacağını söyledi.
Belediye olarak daha önce kendi asfalt pentini kurduklarını ve kendi asfaltını kendilerinin ürettiğini ifade eden Başkan Şimşek, " Asfalt plentinin devreye girmesiyle belediyenin bir eksiğini daha gidermiş olduk. Asfalt plentimiz günde 600 ton sıcak asfalt üretiyor. Daha önce metrekaresini 80 liraya mal ettiğimiz sıcak asfaltı şimdi kendi tesislerimizde 20 liraya mal ediyoruz.
Dolayısıyla ilçemizde daha çok asfalt yol yapma şansı yakalamış oluyoruz. Sorgun yerleşim alanı olarak oldukça geniş bir alana dağılmıştır. Bu nedenle yol yapım çalışmaları da uzun bir...