10 / 05 / 2024

Yozgat Sorgun'da yollar yenilendi!

Yozgat Sorgun'da yollar yenilendi!

Yozgat Sorgun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan asfaltlama çalışmaları son hızla devam ediyor. Yozgat Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, yolların sıcak asfalt ile kaplandığını ifade etti.



Yozgat Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, asfaltlama çalışmalarının Sorgun’un yeni yerleşim alanlarında da sürdürüldüğünü, kış mevsimi gelinceye kadar çalışmaların devam edeceğini söyledi. 


Başkan Şimşek, yapılan hizmetlerle Sorgun’un çehresinin değiştiğini, Yeşilöz Mahallesinde sürdürülen asfaltlama çalışmaları ile mahalle araları alt yapıları yapılarak yollar sıcak asfalt ile kaplandığını ifade etti. 


Asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Şimşek çalışmalar hakkında bilgi aldı ve çalışanlara tatlı ikramında bulundu. 


Belediye Başkanı Şimşek çalışanlarla birlikte dua ederek atılan asfaltın Sorgun halkı için hayırlı olmasını diledi. 


Sorgunlu olarak her şeyin en iyisini en güzelini hemşerilerine sunmak istediğini dile getiren Başkan Şimşek” Sorgun halkı benim gözümde her şeyin en iyisini hak ediyor, hemşerilerim için en iyi hizmeti yaptım bugüne kadar bundan sonrada yapmaya devam edeceğim, havaların mevsim normalleri üzerinde gitmesinden dolayı işleri daha da zorlaşan fen işleri müdürlüğü çalışanları ve işçilerimize ayrıca teşekkür ediyorum, gece gündüz her zaman işlerinin başında durduklarını görmek beni çok mutlu etti, her türlü sıkıntılarında yanlarındayım” diye konuştu. 


2 ayda 17 kilometre asfaltlama yapıldı 


Sorgun genelinde 2016 yılı asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte imamhatip, Yeşilöz, Aydınlıkevler, Yazlak ve Beğendik Mahallelerinde toplamda 17 bin 500 ton asfalt kullanılarak 17 kilometre asfaltlama çalışması yapıldı. 


Mahalle sakinlerinden Şimşek’e teşekkür 


Yeşilöz Mahallesinde gerçekleştirilen çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren Yeşilöz Mahallesi sakinleri; “Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Şimşek’e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Göreve geldiği günden beri bizleri mağdur etmeden her sıkıntımızda yanımızda bulunarak bizim daha refah yaşamamız için tüm imkânları sonuna kadar kullanarak hizmet için , her talebimizi yerine getiren, belediyenin tüm imkanlarını halkı için kullanan bir başkan olduğu için ” dedi. 




Yozgat Gazetesi


Geri Dön