29 / 04 / 2024

Yozgat Sorgun'da kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Yozgat Sorgun'da kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Yozgat İli Sorgun İlçesi Belediye Başkanlığı, Yozgat Sorgun'da kat karşılığı konut ve dükkan inşaatı yaptıracak. İhalesi 19 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşecek inşaatın bedeli 14 milyon 516 bin 82 TL olarak belirlendi.





KAT KARŞILIĞI (KONUT + DÜKKAN KARŞILIĞINDA) ARSA SATIŞ İŞİ İHALE EDİLECEKTİR


Yozgat İli Sorgun İlçesi Belediye Başkanlığından:


Yozgat ili, Sorgun ilçesi, Agahefendi Mahallesinde bulunan, mülkiyeti Sorgun Belediyesine ait taşınmaz üzerine, kat karşılığı (Konut + Dükkan karşılığında) arsa satış işi 2886 sayılı Devlet ihale Kanunun 35/a Maddesine göre kapalı teklif usulü ile ihaleye çıkartılmıştır.

İli: YOZGAT, İlçesi: Sorgun, Mahalle: Agahefendi, Pafta: 26.27.E Ada/Parsel: 1447 ada 20 parsel Alanı: 11,427,65 m², Bürüt inşaat alanı: 16.036,89 m²,

1 - İhale 19.07.2016 Salı günü saat:14:30’da Sorgun Belediye Başkanlığı Belediye Başkanlık Makamında Belediye Encümenince yapılacaktır.

2 - Muhammen bedeli: 14.516.082,70-TL. (Ondörtmilyonbeşyüzonaltıbinseksenikilirayetmişkuruş)

3 - Geçici teminatı: 435.482,50-TL. (Dörtyüzotuzbeşbindörtyüzseksenikiliraellikuruş)

4 - İsteklilerden aranılan belgeler;

a) Tebligat için adres beyanı;

1) Gerçek kişi olması halinde Nüfus müdürlüğünden alınacak adrese dayalı nüfus kaydı ve nüfus cüzdanı fotokopisi,

2) Tüzel kişi olması halinde Ticaret sicil gazetesi.

b) Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da Esnaf ve Sanatkar Odası veya ilgili Meslek Odası belgesi; (aslı, noter tasdikli sureti veya aslı İdarece görülmüş sureti)

b1) Gerçek kişi olması halinde, kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odasından ya da esnaf ve sânatkar odasından veya ilgili meslek odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,

b2) Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge.

c) Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri; (noter tasdikli sureti veya aslı İdarece görülmüş sureti)

c1) Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesini

c2) Tüzel kişi olması halinde, ilgilisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlerini belirtilen son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirkülerini,

d) İstekli adına vekâleten ihaleye katılan kimselerin Noter tasdikli vekâletnamesi ile vekâleten iştirak edenin Noter tasdikli imza beyannamesi.

e) İsteklilerin ortak girişim olması halinde düzenlenmiş ortak girişim beyannamesi vermesi.

f) Ortak girişim olması halinde her bir ortak ayrı ayrı (a, b, c, d) bentlerinde belirtilen belgeleri vermek zorundadır.

g) Geçici teminat mektubu veya geçici teminat mektupları dışındaki teminatların Mali Hizmetler Müdürlüğüne yatırıldığını gösteren makbuzlar,

5 - İstenilen belgelerle birlikte teklif mektuplarının en geç ihale günü ihalenin yapılacağı saate kadar Sorgun Belediye Başkanlığı Plan Proje Müdürlüğüne teslim edilmesi şarttır.

6 - İhale şartname ve ekleri Sorgun Belediye Başkanlığı Plan Proje Müdürlüğünde ücretsiz görülebilir ve aynı yerden 200,00 TL bedel karşılığında satın alınabilir. İhaleye katılmak isteyenlerin şartname ve eklerini satın alması zorunludur.

7 - İdare ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.


Geri Dön