10 / 05 / 2024

Sorgun Mahallesi alt yapı çalışmaları

Sorgun Mahallesi alt yapı çalışmaları

Manavgat Belediyesi tarafından Sorgun Mahallesini Side'ye bağlayan Kemer Caddesi'nde düzenleme çalışması başlatıldı. Kemer Caddesi'nde yol, kaldırım ve refüj düzenlemeleri ile yağmur suyu drenaj hattı yapımı çalışmaları devam ediyor.

Sancaktepe Abdurrahmangazi Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sancaktepe ilçesi, Abdurrahmangazi Mahallesi, Altınay ve Aslanoğlu Caddelerine ilişkin 1/5000 ölçekli 19.04.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

TOKİ Giresun Merkez alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Giresun Merkez Aksu Mahallesi alt gelir grubunda yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün başladı.

TOKİ Elazığ Karşıyaka başvuruları 8 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Elazığ Merkez Karşıyaka Mahallesi alt gelir grubunda yer alan 22 adet konutun 8 Kasım tarihinde satışa çıkarıyor.

İzmit Çayırköy'de 11 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Kocaeli 2. Satış Memurluğu, Kocaeli ili, İzmit ilçesi, Çayırköy Mahallesi, Altıncıoğlu mevkii, 197 ada 2 parselde yer alan arsayı 11 milyon 3 bin 167 TL'ye satıyor...

TOKİ Balıkesir Manyas Kızık alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Manyas Kızık Mahallesi alt gelir grubu projesi için başvurular başladı.

TOKİ Kırşehir Kındam alt gelir başvuruları sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Merkez Kındam Mahallesi alt gelir projesi başvuruları bugün itibariyle sona eriyor...

TOKİ Bilecik Söğüt alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bilecik Söğüt Kayhan Mahallesi alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor...

TOKİ Kırıkkale Yuva Mahallesi alt başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi projesinde yer alan 251 adet konut için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Balıkesir Manyas alt gelir başvuruları sona erdi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Manyas Kızık Mahallesi alt gelir grubu projesinde yer alan 376 adet konut için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Kırıkkale Merkez Yuva alt gelir başvuruları başladı!

TOKİ Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi alt gelir grubu projesinde yer alan 460 konut satışa çıktı. Projedeki konutlar kurasız olarak satılacak.

TOKİ Kayseri İncesu alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri İncesu Saraycık mahallesi alt gelir grubu projesi için başvurular başladı.

TOKİ Karabük alt gelir başvuruları 11 Şubat'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Belen Mahallesi alt gelir grubu projesi için başvurular 11 Şubat 2019 tarihinde başlıyor.

TOKİ Mardin Nur Mahallesi alt gelir başvuruları başladı!

TOKİ Mardin Nur Mahallesi alt gelir başvuruları bugün itibariyle başladı. Projede 2 oda 1 salon konut bulunuyor.

Sorgun Mahallesi alt yapı çalışmaları Haberi

Sorgun Mahallesi alt yapı çalışmaları


Manavgat  Belediyesi, Sorgun Mahallesi Kemer Caddesi'nde yol, kaldırım, refüj düzenlemesi ve alt yapı çalışması başlattı. 


Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yaptığı açıklamada, Sorgun Mahallesi'ni Kemer Caddesi'nden Side'ye bağlayan yolun, daha önce tek şerit olarak imar planına uygun olmayan şekilde kullanıldığını bildirdi. 

Mevcut düzenlemeyle yolun imar planına uygun hale getirilerek bölünmüş yol olarak yeniden düzenleneceğini belirten Sözen, şöyle konuştu: "Çalışmalarda 1 kilometre uzunluğundaki yolun kenarlarına yatay otoparklar oluşturulacak. Yol çalışmaları devam ederken kaldırım kenarlarından yağmur suyu drenaj hattı yeni yapılarak, yağmur sularının denize deşarjı sağlanacak. Kemer Caddesi'nde engelli vatandaşlarımız da unutulmayarak onlara yönelik yaya geçitleri ve iniş çıkışlara yer verilecek. Tüm işler tamamlandıktan sonra ise aydınlatma sistemleri yerleştirilerek asfaltlama çalışmaları da...