29 / 04 / 2024

Sorgun stadı yenileme çalışmaları

Sorgun stadı yenileme çalışmaları

Yozgat’ı önümüzdeki sezonda da Bölgesel Amatör Liginde temsil edecek olan Sorgun Belediyespor’un maçlarını oynadığı İlçe Stadyumunun yerine yapılan yeni ilçe stadında çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor...

Atatürk Olimpiyat Stadı yenileniyor!

2020 UEFA Şampiyonlar Ligi'ne ev sahipliği yapacak Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yenileme çalışmaları devam ediyor. Stadın kapasitesi 92 bin 208'e yükseltilecek.

Denizli Atatürk Stadı Ağustos'ta açılacak! 

Denizli Atatürk Stadı'nda yenileme ve kapasite artırma çalışmaları Ağustos'ta tamamlanacak. 

Denizli Atatürk Stadı'nda 17 milyon TL’lik yenileme!

Süper Lig’in ilk maçında FIFA standartlarına hazırlanması planlanan Denizli Atatürk Stadı'ndaki 17 milyon TL’lik yenileme çalışması 5 milyon TL’ye tamamlanıyor. İmece usulü yapılan hazırlıklarla, kapasite 3 bin 800 kişi artırılıp tüm tribünler kapatılacak.

Denizli Atatürk Stadı yenileniyor!

Denizli Atatürk Stadı yenileme çalışmalarına başlandı. Denizlispor Başkanı Ali Çetin, yeni stadın kapasitesinin 3 bin 500 kişilik olacağını söyledi.

Şile Stadı lig maçlarına yetişecek!

Şile Belediyesi ekipleri yenileme ve düzenleme çalışmalarının hızla sürdüğü Şile Stadını lig maçlarına yetiştirecek.

Yüksekova Şehir Stadı yenilendi!

Dağlıca yolu üzerinde bulunan Yüksekova Şehir Stadında yapılan yenileme çalışmaları sona erdi. Yapılan incelemeler sonucunda maçların oynanmasında herhangi bir eksiğin olmadığını belirtildi..

Alsancak Stadı yenileme çalışması Temmuz'da başlıyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 28 Nisan'da ihalesini yaptığı İzmir Alsancak Stadı'nın yenileme çalışmaları Temmuz ayında başlıyor...

Alemdağ Stadı yenileniyor!

Yıllardır Amatör lig müsabakalarına ev sahipliği yapan Alemdağ Stadı’nda yenileme çalışmaları başladı.

İzmir Alsancak Stadı 2018'de açılacak!

Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, İzmir'deki Alsancak Stadı'nın yenileme çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Ekmekçioğlu, tesisin 2018-19 sezonunda kapılarını açacağının müjdesini verdi.

Urla 12 Eylül Stadı yenileniyor!

Urla’nın 12 Eylül Stadı yenileme çalışmaları başladı. Urla Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda stat resmi müsabakalara kapılarını açmış olacak.

Manisa 19 Mayıs Stadı iki kulübe kiralandı!

Manisa 19 Mayıs Stadı'nı 2 yıllığına Spor Toto Süper Lig takımı Akhisar Belediyespor ve Spor Toto 2. Lig ekibi Manisaspor kullanacak. Statta yenileme çalışması yapılıyor.

Gölcük Kavaklı Stadı yenilendi!

Gölcük amatör sporuna en çok ev sahipliği yapan spor tesislerinin başında gelen, Gölcük Kavaklı Stadı, amatör spor kulüplerine daha iyi hizmet vermek adına başlatılan zemin yenileme çalışmaları bitirildi.

İzmir Bornova Stadı'ndaki zemin sorunu çözülüyor!

İZMİR Bornova ilçe Stadı'nın zemin yenileme çalışmaları sırasında yapılan bir hata yüzünden kapatılması büyük yankı bulurken, belediye yetkilileri sorunu en kısa sürede çözüp, tesisin yeniden sporun hizmetine sunulacağını bildirdi.

Sorgun stadı yenileme çalışmaları Haberi

Sorgun stadı yenileme çalışmaları


Yozgat’ın Sorgun İlçe Stadyumunda yenileme çalışmaları hızla sürüyor.


Yozgat’ı önümüzdeki sezonda da Bölgesel Amatör Liginde temsil edecek olan Sorgun Belediyespor’un maçlarını oynadığı İlçe Stadyumunun yerine yapılan yeni ilçe stadında çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor. İnşaat Şantiye Sorumlusu Ziya Yurtöğren, inşaatın süresinin 365 gün olduğunu, ancak kendilerinin Kasım ayı sonunda inşaatı teslim etmeye çalışacaklarını söyledi. Yurtöğreten, “3 bin 600 koltuk kapasiteli, batı cephesi tribünleri altında soyunma ve hakem odaları, doğu cephesi tribünleri altında idari büroların olduğu stadın tribünleri çelik konstrüksiyon olacak. Aslında 15-20 gündür yağan yağmur bizim hızımızı yavaşlattı. Bir de batı tribünlerinin olduğu bölümdeki arsanın şahsa ait olması, yine aynı yerdeki hafriyatın çok çıkması da bizim hızımızın kesilmesine neden oldu. Biz yine de 365 günde değil, kasım ayı sonunda stadı...