07 / 05 / 2024

Sorooğlu İnşaat Mimarlık Taahhüt Emlak

Sorooğlu İnşaat Mimarlık Taahhüt Emlak

Sorooğlu İnşaat Mimarlık Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hatice Yılmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Eylül'de Başakşehir, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi'nde kuruldu.

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

Projeport İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kurulşdu!

Projeport İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Dakoğlu tarafından kuruldu.

Albes İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Albes İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Alper Güneş ve Bessam Sofuoğlu ortaklığında kuruldu.

Vm Avşaroğlu İnşaat Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Vm Avşaroğlu İnşaat Mimarlık Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özlem Avşaroğlu tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Eyüp Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Eyüp Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Hocaoğlu Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hocaoğlu Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Ceyhun Cihat Bakır tarafından kuruldu.

Dekortıme İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dekortıme İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Adem Kuşoğlu tarafından kuruldu.

Gıqc İnşaat Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gıqc İnşaat Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Emre Koç ve Mehmet Koç ortaklığında kuruldu.

Marka Kent İnşaat Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Marka Kent İnşaat Mimarlık Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Cevdet Eroğlu tarafından kuruldu. 

Beyazgül Yapı İnşaat Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Beyazgül Yapı İnşaat Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sabır Hacımustafaoğlu tarafından kuruldu.

Mtn Çap Yapı İnşaat Mimarlık Limited  Şirketi kuruldu!

Mtn Çap Yapı İnşaat Mimarlık Limited Şirketi Üsküdar’da  200 bin TL sermaye bedeli ile Emre Çapoğlu kuruldu.

Ekşioğlu Mesken Yapı İnşaat Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Mesken Yapı İnşaat Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Hakan Ekşi, Yavuz Sultan Ekşi tarafından kuruldu.

Sorooğlu İnşaat Mimarlık Taahhüt Emlak Haberi

Sorooğlu İnşaat Mimarlık Taahhüt Emlak

Sorooğlu İnşaat Mimarlık Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hatice Yılmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Eylül'de kuruldu. 


Sorooğlu İnşaat Mimarlık Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Yurt içinde yurt dışında her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3)Yurt içinde ve dışında inşaat, altyapı, taahhüt işleri yapmak,...