09 / 05 / 2024

Sosyal Ekip Turizm Organizasyon Medya Hizmetleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Sosyal Ekip Turizm Organizasyon Medya Hizmetleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Sosyal Ekip Turizm Organizasyon Medya Hizmetleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Berkay İnkaya, Rabia Savruk ve Halil İbrahim Şentürk ortaklığıyla 60 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Beyoğlu'nda kuruldu.

Hbf Yapı İnşaat Elektromekanik Gıda Turizm Danışmanlık Sosyal Hizmet İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Hbf Yapı İnşaat Elektromekanik Gıda Turizm Danışmanlık Sosyal Hizmet İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Bahadur Punar ve Faruk Çelik ortaklığında kuruldu.

Zirvetaş Turizm Taşımacılık İnşaat Sosyal Hizmetler Petrol Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti. Kartal Şubesi kuruldu!

Zirvetaş Turizm Taşımacılık İnşaat Sosyal Hizmetler Petrol Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti. Kartal Şubesi Kartal'da 140 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Serdest Mühendislik Turizm Gıda İnşaat Sosyal Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdest Mühendislik Turizm Gıda İnşaat Sosyal Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Beaat Şero ve Yakup Şeker ortaklığında kuruldu. 

Yıltek Yapı İnşaat Gıda Turizm Sosyal Hizmetler Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıltek Yapı İnşaat Gıda Turizm Sosyal Hizmetler Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yıldırım tarafından kuruldu.

Ha-Kem Madencilik Turizm İnşaat Sosyal Hizmetler Nakliye Orman Ürünleri San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ha-Kem Madencilik Turizm İnşaat Sosyal Hizmetler Nakliye Orman Ürünleri San.Ve Tic.Ltd.Şti Kemal Durmaz tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Cihangir Roma Bahçesi'ndeki sosyal tesis inşaatı meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, Kültür Ve Turizm Bakanı Nabi Avcı tarafından yanıtlandırılması istemiyle İstanbul Cihangir'deki Roma Bahçesinde yapılan sosyal tesis inşaatına ve alandaki arkeolojik kalıntılarla ilgili alınan kararlara ilişkin soru önergesi hazırladı..

Düzce Eftenia Otel sosyal tesis olacak!

Eftenia Oteli'nin sosyal ve turizm tesisine dönüştürülmesine ilişkin çalışmalar başlatıldı. Düzce belediyesi bunun için fizibilite çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Hatay Arsuz'a 15 yeni sosyal tesis kazandırılacak!

Hatay'ın Arsuz İlçe Belediye Başkanı Nazım Culha, Arsuz Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hasan Arslan ve yeni yönetimini makamında konuk etti. Başkan Culha, "15 adet sosyal tesis ve plaj yapımı için projelerimiz hazır" dedi.

Trabzon Erikbeli Turizm Tesisleri'nin temeli atıldı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Tonya ilçesinde işadamı Atilla Ataman tarafından yaklaşık 8 milyon TL mal olması planlan Erikbeli Turizm Tesisleri Temel atma törenine katıldı.

Önkollar Avaji Yapı İnşaat Turizm Gayrimenkul Sosyal Hizmetler İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Önkollar Avaji Yapı İnşaat Turizm Gayrimenkul Sosyal Hizmetler İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Salih Önkol ve Fuad Assaf M Al Awajı ortaklığıyla 30 milyon TL sermaye ile 9 Mart'ta Kartal, Cevizli Mahallesi'nde kuruldu.

Ankara Evren'de sosyal tesis için geri sayım başladı!

Evren Belediyesi'nin ağustos ayında yapımına başladığı sosyal tesisler için geri sayım başladı. Hirfanlı Baraj Gölü'nün kıyısında bulunan tesis turizm işletme belgesine de sahip.

USF İnşaat Turizm Sosyal Hizmetler Yemek Temizlik ve Organizasyon San.ve Tic. A.Ş.Kartal Şubesi açıldı!

USF İnşaat Turizm Sosyal Hizmetler Yemek Temizlik ve Organizasyon San.ve Tic. A.Ş.Kartal Şubesi, Murat Gürler Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 27 Ocak'ta Kartal, Soğanlık, Orta Mahallesi'nde açıldı.

'Konuralp Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor'

MARKA’dan hibe alan "Konuralp Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor" projesi, 4 Kasım Çarşamba günü Düzce Belediyesi Erguvan Sosyal Tesislerinde gerçekleşecek açılış toplantısıyla başlıyor. İşte projenin ayrıntıları...

Sosyal Ekip Turizm Organizasyon Medya Hizmetleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Sosyal Ekip Turizm Organizasyon Medya Hizmetleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Sosyal Ekip Turizm Organizasyon Medya Hizmetleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Berkay İnkaya, Rabia Savruk ve Halil İbrahim Şentürk ortaklığıyla 60 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Beyoğlu'nda kuruldu.


Sosyal Ekip Turizm Organizasyon Medya Hizmetleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Kar amacıyla yerli ve yabancı turistlere; ulaştırma, konaklama, gezi,  spor ve eğlence imkanları sağlamak, onlara turizmle ilgili bilgiler vermek bu konuya ilişkin tüm hizmetleri yapmak. 2-Her türlü restoran, lokanta, cafe, müzikli, müziksiz eğlence yerleri, kahvehaneler, kafeteryalar, marketler, sergi alanları, dağ evleri, büfe, Otel, motel, pansiyon, tatil köyü, kamping, dinlenme evleri, ören yerleri,  plaj, termal istasyonları gibi konaklama, dinlenme,  gezme, eğlenme yerleri ile her türlü turistik tesisler işletmek, kiralamak, kiraya  vermek, inşaatını yapmak, satın almak, satmak ve bununla ilgili...