02 / 05 / 2024

sosyal konut nedir

sosyal konut nedir

Pana Yapı İnşaat Grup Başkanı Mahir Şaşmaz “Sosyal konut üretimine kaymak gibi hedefimiz var. TOKİ gibi bu konuda önümüzde örnek var. Biz de bu yönde konut geliştirmeyi düşünüyouz” dedi.

1990 yılında Ataköy'deki 1.449 konut 140 milyon liradan başlayan fiyatlarla satılacakmış!

1990 yılında Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından Ataköy'de yaptırılan ve satışa sunulacak bin 449 konut, 140 milyon lira ile 581 milyon lira arasında değişen fiyatlarla satılacakmış.

Sosyal konut üretimine ağırlık verilecek!

KENTSEL dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden hükümet, konut projeleri için yeni vizyonunu çizdi. Özellikle dar gelirli gruplara "sosyal konut" üretimine yoğunlaşılacak..

2018'e kadar 40 bin sosyal konut inşa edilecek!

Hükümetin eylem planına göre, 2018'e kadar dönüşüm alanları üzerinde 40 bin sosyal konut yapılacak. Projeden 3 milyona yakın kişi faydalanacak..

TOKİ Kırklareli Üsküp Mahallesinde 150 sosyal konut!

Cumhurbaşkanının kabine toplantısının ardından açıkladığı, dar vatandaşın yüzünü güldürecek TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklanmaya başladı. Peki, TOKİ Kırklareli Merkez Üsküp Mahallesi Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Kırklareli Lüleburgaz’da 240 ay vadeli sosyal konut!

Cumhurbaşkanının açıkladığı, dar gelirlinin yüzünü güldürecek TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detayları paylaşılmaya başlandı. Peki, TOKİ Kırklareli Lüleburgaz Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Kırklareli Kofçaz’da 240 ay vadeli sosyal konut!

Cumhurbaşkanı dar gelirlinin yüzünü güldüren TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detaylarını açıkladı. Peki, TOKİ Kırklareli Kofçaz Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Kırklareli Alpullu’da 240 ay vadeli sosyal konut!

Büyük ucuz konut projesini yapmak için kolları sıvayan TOKİ 2022 detayları belli olmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da kabine toplantısı ardından TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesinin detayları hakkında konuştu. Peki, TOKİ Kırklareli Alpullu Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Kırklareli Babaeski’de 240 ay vadeli sosyal konut!

Tarihinin en büyük konut projesini yapmak adına kolları sıvayan TOKİ 2022 detayları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da geçtiğimiz gün TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesinin detayları hakkında konuştu. Peki, TOKİ Kırklareli Babaeski Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Niğde Aktaş’ta 210 ucuz sosyal konut!

Cumhuriyet tarihinin büyük konut projesini yapmak için kolları sıvayan TOKİ 2022 detayları belli olmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da konuya ilişkin bir bazı açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Niğde Aktaş Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Niğde Merkez’de 230 ucuz sosyal konut!

Cumhuriyet tarihinin büyük konut projesini yapmak için kolları sıvayan TOKİ 2022 detayları belli olmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da konuya ilişkin bir bazı açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Niğde Merkez Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Niğde Çiftlik’te 240 ay vadeli sosyal konut!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da geçtiğimiz gün TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesine ilişkin bir açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Niğde Çiftlik Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Niğde Çamardı’da 285 ucuz sosyal konut!

Cumhuriyet tarihinin en büyük konut hamlesi için kolları sıvayan TOKİ 2022 detayları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da geçtiğimiz gün TOKİ’ye ilişkin bir açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Niğde Çamardı Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Niğde Bor’da 180 ucuz sosyal konut!

Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesini yapmak için kolları sıvayan TOKİ 2022 detayları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da geçtiğimiz gün konuya ilişkin bir dizi açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Niğde Bor Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Kırşehir Mucur’da 253 ucuz sosyal konut!

Vatandaşın taksitle ev sahibi olabileceği 2022 TOKİ Sosyal Konut Projesinin detayları açıklanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2022 TOKİ hakkında açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Kırşehir Mucur Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Kırşehir Kaman’da 240 taksitle sosyal konut!

Vatandaşın ev sahibi olma hayalleriyle beklediği 2022 TOKİ Sosyal Konut Projesinin detayları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2022 TOKİ sosyal konut projesi hakkında açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Kırşehir Kaman Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı’nda 240 taksitle sosyal konut!

Beklenen 2022 TOKİ Sosyal Konut Projesinin detayları yeni açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz gün sosyal konut projesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Kırşehir Çiçekdağı Sosyal Konut Projesi detayları nedir? İşte TOKİ 2022 Sosyal Konut projesi detayları…

sosyal konut nedir Haberi

sosyal konut nedir

2006 yılından bu yana gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren, kentsel dönüşüm denince akla gelen Fikirtepe’de 5 projeye imza atan Pana Yapı, en son da 150 milyon yatırımla Çeşme’de konak tarzı 108 konut yapımına başlamıştı. Bu deneyimlerini yurtiçi ve yurtdışında yeni konutlar geliştirmek için kullanacaklarını belirten Pana Yapı İnşaat Grup Başkanı Mahir Şaşmaz “Sosyal konut üretimine kaymak gibi hedefimiz var. TOKİ gibi bu konuda önümüzde örnek var. Biz de bu yönde konut geliştirmeyi düşünüyouz” dedi. Şaşmaz, her segmentin kendine göre bir pazarı olduğunu belirterek hep lüks konut yapmanın sürdürülebilir olmadığını bu nedenle de sosyal konut projelerinde kendilerinin olmak istediklerini belirtti. Fikirtepe’de 5 proje geliştirdiklerini kaydeden Şaşmaz, bölgede metrekare fiyatlarının artış gösterdiğini ve şu an 8 bin lira civarında olduğunu, bölgenin yaşadığı...