27 / 04 / 2024

TOKİ Niğde Bor’da 180 ucuz sosyal konut!

TOKİ Niğde Bor’da 180 ucuz sosyal konut!

Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesini yapmak için kolları sıvayan TOKİ 2022 detayları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da geçtiğimiz gün konuya ilişkin bir dizi açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Niğde Bor Sosyal Konut Projesi detayları nedir?



İşte TOKİ 2022 Sosyal Konut projesi detayları…

Vatandaşların ev sahibi olma hayalleriyle beklediği 2022 TOKİ Sosyal Konut Projesinin detayları geçtiğimiz günlerde açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz gün ucuz konut vaadi veren Sosyal Konut Projesi 2022’nin detaylarını açıkladı. Vatandaşlara düşük fiyatlarla taksit ödeyerek ev sahibi olma imkanı sağlayan 2022 sosyal konut projesi başvuruları başladı.

Hayata geçirilecek TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesinden emekliler, şehit yakınları, gazilerin yanı sıra yeni evlenen çiftler de öncelikli olarak faydalanabilecek. Proje kapsamında yetim ve dullar da projede öncelikli olacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ 2022 sosyal konut projesine ilişkin yaptığı açıklamada, TOKİ ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişik Bakanlığını tebrik ederek, "Hedefimiz 81 ilimizde ve tüm ilçelerimizde 2023 - 2028 yıllarını kapsama alanına alan beş senelik süreçte 500 bin sosyal konut. 250 bin konut amaç halinde arsa yani vatandaş der ki bana alt yapısı hazırlanmış arsa verin, ben kendim yapacağım" dedi.

 


Geri Dön