02 / 05 / 2024

sosyal sorumluluk

sosyal sorumluluk

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, “Temiz Çevre Engelsiz Hayat” projesi ile engellilerin yeni umudu olacak...

Neslihan Karadavut, öksüz öğrencilerinin evlerini yenilemek içien kolları sıvadı!

Güneşli Kurtdereli Mehmet İlköğretim Okulu sınıf öğretmenlerinden Neslihan Karadavut, öksüz öğrencilerinin yaşadığı harabe evi yenilemek için güzel bir proje başlattı

FuzulEV’e Sosyal Sorumluluk ödülü!

FuzulEv, Dünya Basın Mensupları Derneği (DMBD) tarafından bu sene 11’incisi düzenlenen “Yılın En’leri Ödül Töreni”nde, ‘SorOna’ adlı reklam filmiyle “Sosyal Projelerde Farkındalık Ödülü”ne layık görüldü.

Emlak Konut GYO'dan sosyal sorumluluk projelerine 30 milyon TL bağış!

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında eğitim, kültür, sanat faaliyetlerine destek vermek amacıyla, Emlak Konut GYO tarafından 30 milyon TL bağış yapıldı.

Emlak Konut GYO'dan sosyal sorumluluk projelerine 3.5 milyon TL'lik bağış!

Emlak Konut GYO tarafından sosyal sorumluluk projeleri kapsamında eğitim, kültür, sanat faaliyetlerine destek vermek için 3 milyon 500 bin TL bağış yapıldı. 

Emlak Konut GYO'dan sosyal sorumluluk projelerine 20 milyon TL'lik bağış!

Emlak Konut GYO, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında eğitim, kültür, sanat faaliyetlerine destek vermek için 20 milyon TL bağış yaptı.

NEF’e Sosyal Sorumluluk ve Çevre Bilinci ödülü!

İş dünyasının Oscar'ı kabul edilen Londra merkezli European Business Awards tarafından NEF'e, ‘Sosyal Sorumluluk ve Çevre Bilinci’ kategorisinde ödülü layık görüldü.

Zonguldak Orçun Çataklı Sosyal Tesisleri hizmete açıldı!

Zonguldak Ereğli'de hizmet veren Özel Utku Koleji, yeni Eğitim Kampüsü ile birlikte Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında yer alan Orçun Çataklı Sosyal Tesisleri'ni hizmete açtı.

Keller Williams Danışmanları'ndan sosyal sorumluluk seferberliği!

Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, her yıl olduğu gibi bu yıl da “RED Day”; “Topluma Katkı Günü”nde yaşadıkları bölgelere katkıda bulunmak adına sosyal sorumluluk faaliyetlerinde aktif olarak görev aldı.

DemirDöküm Sosyal Sorumluluk Kulübü'nden 2 yeni etkinlik!

DemirDöküm Sosyal Sorumluluk Kulübü “Sağlık Haftası kapsamında bisiklet turu ve doğa yürüyüşü olmak üzere iki etkinlik gerçekleştirdi. DemirDöküm çalışanları 12 km’lik zorlu bir yürüyüş rotasını tamamladı.

Akçansa Benim Mahallem sosyal sorumluluk projesini başlattı!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve TOÇEV işbirliğiyle ‘Benim Mahallem’ adlı sosyal sorumluluk projesini başlattı.

Akçansa gönüllüleri ÇEVKO’dan sosyal sorumluluk ödülü aldı!

ÇEVKO tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Yeşil Nokta Sanayi Ödülleri Yarışması’nda, Yarınları Dönüştüren Çocuklar ve Biyoçeşitlilik Yarışması projeleriyle ‘Çevre Konulu Sosyal Sorumluluk Uygulamaları’ kategorisinde ödüle değer bulundu.

Keller Williams sosyal sorumluluk projelerine destek veriyor!

Dünyanın en fazla danışmana sahip en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams, sosyal sorumluluk projelerine verdiği desteklerle adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.

Keller Williams sosyal sorumluluk projelerine destek veriyor!

Dünyanın en fazla danışmana sahip en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams, sosyal sorumluluk projelerine verdiği desteklerle adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.

Soyak Akıllı Yıldızlar Sosyal Sorumluluk Projesi'nin ilk dönemi sona erdi!

Soyak’ın ilkokul öğrencilerinde enerji tasarrufunu ve bilincini arttırmayı hedefleyen Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi’nin 2. yılının ilk dönemi sona erdi.

sosyal sorumluluk Haberi

sosyal sorumluluk

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, “Temiz Çevre Engelsiz Hayat” projesi ile engellilerin yeni umudu olacak. Belediyelere, PTT şubelerine, okullara, muhtarlıklara ve camilere konulacak olan bidonlarla atık yağları toplayacak olan Bakanlık, bunların geri dönüşümü ile engellilerin işitme cihazı, tekerlekli sandalye ve protez ihtiyaçlarını karşılayacak.


1 litresi 1 milyon litre içme suyunu kirleten atık yağların geri dönüştürülmesi için Bakanlık, “Temiz Çevre Engelsiz Hayat” projesini başlatıyor. Çevre kirliliğinin önüne geçecek olan proje aynı zamanda ekonomiye de katkı sağlayacak. 300 bin tonluk atık yağın dönüştürüleceği projeden elde edilecek gelir engelli vatandaşların işitme cihazı, tekerlekli sandalye ve protez gibi ihtiyaçlarını karşılayacak.

Daha önce belediye, PTT şubeleri, okullar, camiler ve konut sitelerinde atık yağları toplayan Bakanlık, proje için İstanbul’u pilot bölge olarak belirledi. İlerleyen dönemde projenin, tüm Türkiye’de...