06 / 05 / 2024

Sosyete mezarlığı harita

Sosyete mezarlığı harita

Sosyete mezarlığı nerede? Sosyete mezarlığı Ulus Mezarlığı nerede? Sosyete mezarlığında hangi ünlüler mezar yeri aldı? Sosyete mezarlığına nasıl gidilir? Sosyete mezarlığı nerede?.. İşte tüm bu soruların cevapları...

Güneykent Mezarlığı genişletme çalışmaları devam ediyor!

Mersin’in en eski ve en büyük mezarlığı olan Akbelen Şehir Mezarlığı’nın tamamen dolması üzerine faaliyete giren Güneykent Mezarlığı’nda yer açma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Global Harita Planlama Proje İnşaat Taahhüt Mühendislik Müşavirlik Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

Global Harita Planlama Proje İnşaat Taahhüt Mühendislik Müşavirlik Limited Şirketi Ataşehir Şubesi, Celal Erdoğan Şube Müdürlüğü'nde 550 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Aralık'ta kuruldu.

Eyüp Odayeri Mezarlık Altı imar planı 8 Aralık'ta askıdan indiriliyor!

Eyüp Odayeri Köyü - Mahallesi, Mezarlık Altı Mevkii, 1 pafta, 81 ve 82 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli imar plan tadilatı, 8 Aralık 2014'te askıdan indiriliyor. İmar planı, 7 Kasım 2014'te ilanen askıya çıkarılmıştı.

İtalya'da gökdelen mezarlık inşa edilecek!

İtalya’da Verona Kent Meclisi, dünyanın ilk gökdelen mezarlığının kente inşa edilmesine onay verdi. Cielo Infinito” (Sonsuz Gökyüzü) adı verilen 33 katlı gökdelende 24 bin mezar yeri olacak.

Eyüp Odayeri Mezarlık Altı Mevkii imar planı askıda!

Eyüp Odayeri Köyü, Mezarlık Altı Mevkii, 1 pafta, 81 ve 82 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde askıya çıkarıldı. İşte askıya çıkarılan o plan...

Adıyaman'da Harita Mühendisleri teşkilatlanıyor!

Adıyaman'da uzun yıllar boyunca harita mühendisi olarak görev yapan kişilerin yanı sıra mesleğe yeni başlayan harita mühendisleri, Harita Mühendisleri İl Temsilciliği'nin yeniden aktif hale getirilmesi için bir araya geldi.

Corinthians, 70 bin kişilik mezarlık inşa ettiriyor!

Corinthians, 25 milyona varan taraftar kitlesi için ölümünden sonra futbolcularla yan yana yatmak isteyen 70 bin taraftar için mezarlık yaptırıyor. Mezar fiyatı, ünlü oyunculara yakınlığına göre 3 bin 240 dolara kadar çıkabilecek.

1955 yılında Tarihi Mısır Tarlası Mezarlığı satılacakmış!

Bugün Edirnekapı Mezarlığı'nda bulunan ve mülkiyeti Belediye'ye ait olan on bin metrekare sahası olan Mısır Tarlası, 1955 yılında sahibi tarafından satılmak istenmiş. Mezarlığın belediyece istimlak edileceğini tahmin etmişler.

Balance Güneşli harita!

Teslimlerine 2015 yılında başlanması planlanan Balance Güneşli Bağcılar projesinde 118 adet plaza ve cadde ofis, 140 adet ev ve loft ofis ve 43 adet mağaza yer alıyor. İşte Balance Güneşli harita...

Karaağaç’ın Mezarlık Hizmet Binası Manisa Büyükşehir Belediyesi'nden!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa Salihli Karaağaç yolu üzerinde yer alan mezarlığın tam donanımlı olarak hizmet sunabilmesi için gerekli olan giriş ve idari binalarının yapımını gerçekleştirdi

Enez'de Osmanlı döneminden kalma mezarlıkta kazı çalışmaları!

Has Yunus Bey Türbesi'nin de içinde bulunduğu mezarlıktaki bir mezar, kimliği henüz bilinmeyen kişi ya da kişilerce kazıldı. Açık bırakılan mezarın etrafında kemikler de bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı...

Amphipolis mezarlığında dev mozaik bulundu!

Amphipolis antik mezarlığında kazılara devam eden arkeologlar, 5 metreye 3 metre genişliğinde bir mozaik ortaya çıkardı. Mozaik, iki kadın heykelinin koruduğu alanın arkasındaki odada bulundu.

Akhisar Yeni Mezarlık yolu yenilendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesindeki yapılan yeni mezarlık yolunu asfaltladı. Yapılan çalışmalar nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi ’ne teşekkür eden vatandaşlar, hizmetlerin devam edeceğine inandıklarını söylediler.

Sosyete mezarlığı harita Haberi

Sosyete mezarlığı harita

Sosyete mezarlığı nerede?


Sosyete mezarlığı Ulus Mezarlığı, İstanbul'un zenginlerinin gözdesi oldu. Sosyete pazarından sonra Sosyete Mezarlığı ünvanına sahip olan ikinci mekana da sahip olan Ulus, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Beşiktaş İlçesi sınırları içinde yer alıyor. 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Bölge Müdürlüğü tarafından kurulan Ulus Mezarlığı, bir çok ünlü ailenin İstanbul Boğazı sırtlarındaki bu mezarlıktan yer almasıyla Sosyete Mezarlığı adını aldı. Ulus Mezarlığı'nda mezar fiyatları 18 bin TL'den başlıyor. 



Sosyete Mezarlığı'nda yatan ünlüler!


Yılmaz Ulusoy, Eşref Cerrahoğlu, Hüseyin Bayraktar, Uğur Ekşioğlu, İzzet Öz, Çapa Ailesi, Çarmıklı Ailesi...



Sosyete Mezarlığı nerede!


Ulus Mezarlığı'nın kuzeyinde Kültür Mahallesi, doğusunda Arnavutköy Mahallesi ve İstanbul Boğazı, güneyinde Robert Lisesi ve Beşiktaş, batısında ise Nispetiye Mahallesi bulunur. 



Sosyete Mezarlığı'na (Ulus) giden İETT otobüsleri!


U1 - BEŞİKTAŞ-ULUS-ZİNCİRLİKUYU-BEŞİKTAŞ Gidiş

58UL - ULUS MAHALLESİ - KABATAŞ Gidiş

U2 - BEŞİKTAŞ-ZİNCİRLİKUYU-ULUS-BEŞİKTAŞ