06 / 05 / 2024

South Beach’deki malikane

South Beach’deki malikane

Gianni Versace imzası taşıyan Miami, South Beach’deki malikane 125 milyon dolarlık fiyat etiketiyle satışa çıktı

Fethiye'deki kaçak beach club inşaatı durduruldu!

Fethiye'nin Göcek Mahallesi’nde inşa edilen kaçak yapılmaya çalışılan beach club inşaatı çevre halkının müdahalesi sonucunda engellendi. 

İsrail'deki 4 odalı lüks malikane 250 milyon dolara satılıyor!

İsrail'de barok ve rokoko mimarisinden ilham alınarak tasarlanan 4 odalı lüks malikane 250 milyon dolara satılıyor...

Melbourne’deki lüks malikane 'Yok artık' dedirtti!

Melbourne’deki 1 milyon dolarlık fiyatıyla dikkatleri çeken lüks malikane yatak odası tasarımıyla ‘Yok artık!’ dedirtti.

İngiltere'deki West Heslerton Köyü 20 milyon sterline satıldı!

21 odalı bir malikane, bir bar, bir benzin istasyonu ve 43 evin yer aldığı İngiltere'deki West Heslerton Köyü 20 milyon sterline satıldı.

Ferit Şahenk, Tommy Hilfiger ile Miami'den otel aldı!

Ferit Şahenk, Yeni Dünya'ya da açılarak dünyaca ünlü moda devi Tommy Hilfiger ile ortak oldu. Şahenk ile Hilfiger, Miami South Beach'in klasik oteli The Raleigh'i satın aldı. İşte Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un haberi şöyle:

Nikki Beach Türkiye’deki ilk şubesini Bodrum’da açtı!

Mıamı, Saint Tropez, Marakeş, Ibiza, Monte Carlo ve Dubai gibi pek çok şehirde hizmet veren dünyaca ünlü yeme, içme ve eğlence markası Nikki Beach, Türkiye’deki ilk şubesini Bodrum’da açtı.

2002 yılında Ayşegül Nadir'in Kandilli'deki malikanesi satılacakmış!

2002 yılında Ayşegül Nadir'in sahip olduğu Kandilli'deki tarihi malikane Eskidji Müzayede Evi açık artırmaya çıkaracakmış. Kandilli'deki malikanenin toplam alanı 2 bin 697 metrekarelik iki parselden oluşuyormuş.

10 Karaköy A Morgans Original'ın açılışına Ömer Çelik katıldı!

Los Angeles, New York, San Francisco, South Beach ve Londra’dan sonra Türkiye pazarına giren Morgans Grup, Büyük Balıklı Han’ın bulunduğu tarihi binada ilk otelini açtı.

Terrace Hotel Türkiye'deki en iyi 25 Otelden biri seçildi!

Terrace Hotel Türkiye'deki en iyi 25 Otelden biri seçildi. Manavgat Kumköy Mevkiinde 24 yıllık tecrübesiyle faaliyet gösteren Hotel Terrace Beach Resort Avrupanm en büyük değerlendirme sitelerinin biri olan Zoover'den 2014 ödülünü kazandı.

Amerika'da 12 yatak odalı bir malikane 120 milyon dolara satıldı!

Amerika'da 12 yatak odalı bir malikane 120 milyon dolara satıldı. “ Copper Beach Farm ” adındaki malikane böylece Amerikan tarihinin en pahalı evi unvanını almış oldu.

Miami Dream South Beach’de GROHE kullanılıyor!

Miami Dream South Beach’de GROHE armatürleri ile tamamlanan modern ürünler kullanılıyor. GROHE, hayalleri süsleyen Miami Dream South Beach’de retro tarzı ve modern tasarımı banyolarda bir araya getiriyor...

Versace imzalı malikane 125 milyon dolar ile satışa çıktı!

Gianni Versace imzası taşıyan Miami, South Beach’deki malikane 125 milyon dolarlık fiyat etiketiyle satışa çıktı

Eddie Cibrian, 6 milyon dolara bir malikane satın aldı!

Bu yaz evlenecek olan şarkıcı LeAnn Rimes ve oyuncu Eddie Cibrian, Nashville'de kendilerine 6 milyon dolara bir malikane satın aldı. Dışarda dolaşmak yerine daha çok evde zaman geçirmeyi seven ikili, evdeki medya odasını çok seviyor...  

South Beach’deki malikane Haberi

South Beach’deki malikane

Dünya modasına yön veren markanın baş aktörlerinden Gianni Versace, 1997 yılında satışa çıkan evin önünde vurularak hayatını kaybetmişti.


Coldwell Banker tarafından satışa çıkarılan malikane bir süre otal olarak kullanıldı. 2000 yılında Peter Loftin tarafından satın alınmıştı. 10 büyük odası, 11 yatak odası, mozaik ve altın kaplamalı bölümlerin olduğu havuzu ve fiyatı yüzbinlerce dolarları bulan aksesuvarlarıyla ünlü malikane 1930 yılında inşa edildi ardından 1992 yılında Gianni Versace’nin satın alımı sonrası yenilendi. Bu dönemde malikaneye 33 milyon dolar para harcandığı tahmin...