07 / 05 / 2024

South Stream Transport

South Stream Transport

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Güney akım açık deniz doğal gaz boru hattı projesi için halkın katkı ve görüşlerini almak üzere Sinop'ta halkın katılımı toplantısı düzenlenecek...

İGA İstanbul Havalimanı üst üste 3. kez 'yılın havalimanı' ödülünü aldı!

İGA İstanbul Havalimanı, dünya havacılık sektörünün önde gelen ödüllerinden biri olarak bilinen Air Transport Awards ödüllerinde, 2021 ve 2022 senelerinden sonra bu sene de “Yılın Havalimanı” ödülünün sahibi oldu. İşte detaylar...

Vestel'den Android TV alana Akıllı Saat hediye! 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel müşterilerini sevindirecek bir kampanya başlattı. Bu kampanyaya göre 24 Stream Android TV Alımına 999 TL Değerindeki Vestel Akıllı Saat 2 Hediye! İşte detaylar..

Zeesham Investment İnşaat Petrol Transport Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeesham Investment İnşaat Petrol Transport Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Zahıd Husseın tarafından kuruldu.

Bekdach Transport Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bekdach Transport Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Nızam Bekdach tarafından kuruldu.

Global Lines Transport Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Lines Transport Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Georges Wassaf, Jalal el Khatıb ve Kohamad Kojek ortaklığında kuruldu.

Serdar Bilgili Miami’de 2 otel daha aldı!

Serdar Bilgili, ABD’li emlak kralı Michael Shvo ve Alman bankacılık devi Deutsche Finance America ile birlikte Richmond Hotel’i ve South Seas otelini satın aldı. Bilgili iki otel için 139.9 milyon dolar ödedi...

Bilge Transport Yapı Zemin İnşaat Nakliyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilge Transport Yapı Zemin İnşaat Nakliyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

North And South Turizm Seyahat Taşımacılık Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

North And South Turizm Seyahat Taşımacılık Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Süt ve Gülüzar Zinkçi ortaklığında kuruldu.

İf İstanbul Transport Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

İf İstanbul Transport Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fahrettin Kerim Taş, Behçet Bölükbaşı, Özgür Akdeniz, Kazım Şanlıer ve Nadir Uzun ortaklığında kuruldu. 

Vrc Transport Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vrc Transport Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Billur Kaytaz, Ayşe Şule Uzun ve Zafer Coşğun ortaklığında kuruldu. 

Türk Akımı için 340 milyon euroluk anlaşma!

İngiliz enerji şirketi Petrofac ile Gazprom'un iştiraki South Stream Transport BV arasında Türk Akımı doğalgaz boru hattının geliştirmesi amacıyla 340 milyon euroluk yatırım sözleşmesi imzalandı

TürkAkımı için 340 milyon avroluk anlaşma!

İngiliz enerji şirketi Petrofac ile Gazprom'un iştiraki South Stream Transport BV arasında TürkAkım doğalgaz boru hattının geliştirmesi ve Türkiye tarafına doğalgaz alım terminali inşa edilmesi amacıyla anlaşma imzalandı. Sözleşme 340 milyon avroluk yatırım bedeline sahip.

100 milyar dolarlık Dubai South’ta Türkler de olacak!

İstanbul Barosu'na üye Avukat Özgür Kaya, uzun yıllardır Körfez Bölgesi’nde çalışmalarını yürütüyor.

South Stream Transport Haberi

South Stream Transport


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı South Stream Transport B.V.  tarafından Güney akım açık deniz doğal gaz boru hattı projesi için halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak üzere halkın katılımı toplantısı Sinop'ta 2 Temmuz 2013'te yapılacak.


Duyurunun detayı için