28 / 04 / 2024

Vestel'den Android TV alana Akıllı Saat hediye! 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel'den Android TV alana Akıllı Saat hediye! 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel müşterilerini sevindirecek bir kampanya başlattı. Bu kampanyaya göre 24 Stream Android TV Alımına 999 TL Değerindeki Vestel Akıllı Saat 2 Hediye! İşte detaylar..



Vestel den Android TV alana Akıllı Saat hediye! 25 Şubat 2023 fiyat listesi
Söz konusu kampanya Şubat ayı sonuna kadar geçerli olurken kampanya stoklarla sınırlıdır. Kampanyaya dahi olan 24HA9520 serisindeki Stream Android TV’lerden herhangi birinin alımına Vestel akıllı saat 2 serisinde seçilen ürün ücretsiz olarak verilecektir.Kampanyaya katılım için her 2 gruptan ürünlerin sepete eklenmesi gerekmektedir. 

VESTEL AKILLI SAAT 2 MAVİ

  • Uzun süreli ve yoğun çalışmaktan veya aşırı egzersiz yapmaktan kendinizi yorgun hissedebilirsiniz.Yeni Vestel Akıllı Saat 2.Nesil sayesinde kan oksijen seviyenizi ölçebilir, diğer sağlık verilerinizle beraber düzenli olarak takip edebilirsiniz.
  • Koşudan yogaya, bisikletten yüzmeye tüm aktivitelerinizi bu akıllı saat ile yakından takip etmeniz çok kolay. Spor modlarından herhangi birini seçebilir,antrenmanlarınızın nasıl geçtiğine bakabilirsiniz.Sporunuz esnasında sağlık verilerinize bakarken, müziğinizi tek dokunuşla başlatabilirsiniz.
  • Çağrı, sms ve sosyal medya bildirimleri her anında yanında olur ve habersiz kalmazsınız.Tüm bildirimlerinize, aramalarınıza ve mesajlarınıza anında ulaşır, bağlantıda kalırsınız.
  • 39 mm ekranıyla hava durumunu yakından takip edebilirsiniz. Aynı zamanda uyusanız bile uykunuzu takip eder.REM, hafif uyku ve derin uyku evrelerinde ne kadar kaldığınızın takibini yapabilir, uyandığınız vakitleri görerek uyku veriminizi pratik bir şekilde görebilirsiniz.

ANDROİD TELEVİZYON 

  • Disney+, Netflix, Youtube, Amazon Prime , Spotify, Ssport, Youtube Kids gibi android işletim sistemine özel binlerce uygulama ve çok daha fazlasına bu televizyondan ulaşmak mümkündür.
  • Chromecast built-in özelliği sayesinde telefon ve tabletten kontrol edilebilen Android TV ile tüm programlar, filmler, akış hizmetleri, uygulamalar ve oyunlara kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
  • Ayrıca HD Ready, sizler için yüksek kalitede çözünürlük sunar. 1280x720 piksel sayısına sahiptir.

Peki Vestel 24HA9520M 24'' HD Ready Stream Android TV ne kadara satılıyor?


Geri Dön