01 / 05 / 2024

Soyak Göztepe nerede

Soyak Göztepe nerede

1985 yılında Soyak Göztepe Sitesi'nin birinci kısmı satışa sunulmuş. Mimar Sayın Altuğ ve Behruz Çinici'nin tasarladığı site projesinde eski Türk mimarisi günün koşullarına adapte edilmiş. İlkleri barındıran site, bin 536 adet konuttan oluşacakmış.

Forum Göztepe 10 soruda tüm detaylarıyla!

Turkmall, İzmir'deki yeni projesi Forum Göztepe için düğmeye bastı. Peki Forum Göztepe nerede inşa ediliyor? Projede kaç konut var? İşte Forum Göztepe 10 soruda tüm detaylarıyla...

Göztepe Şehir Hastanesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

İstanbulluların merakla beklediği Göztepe Şehir Hastanesi nerede? Göztepe Şehir Hastanesi ne zaman açılacak? İşte Göztepe Şehir Hastanesi 10 soruda tüm detaylarıyla...

Polat Ev Göztepe projesi nerede?

İstanbul Anadolu Yakası Göztepe’de inşa edilen Polat Ev Göztepe projesi 87 adet daireden meydana geliyor. Projede daire fiyatları 1 milyon 250 bin TL’den başlayarak değişiyor. Peki Polat Ev Göztepe projesi nerede?

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe nerede?

Pırlanta Göztepe Residence'de fiyatlar 540 bin TL'den başlıyor. Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlenen proje 8 bin 774 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe nerede?

Fikirtepe Pırlanta Göztepe nerede?

Erkan İnşaat imzası ile hayata geçirilen Pırlanta Göztepe Evleri 95 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Projede daire fiyatları 540 bin TL'den başlıyor. Peki Fikirtepe Pırlanta Göztepe nerede?

Pırlanta Göztepe Evleri nerede?

Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Pırlanta Göztepe Rezidans 3 bloktan oluşuyor. Proje 95 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Pırlanta Göztepe Evleri nerede?

Göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları nerede?

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları Ceylan İnşaat tarafından hayata geçiliyor. Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları 'nda192 konut yer alıyor. Peki Göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları nerede?

Soyak Göztepe Residence satışa sunuldu!

1998 yılında Soyak İnşaat tarafından inşa edilecek olan ve 1999'da anahtar teslimi yapılacak olan Soyak Göztepe Residence satışa sunulmuş. İşte Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı özel haber...

1998 yılında Soyak Göztepe Residence satışa sunulmuş!

1998 yılında Soyak İnşaat tarafından inşa edilecek olan ve 1999'da anahtar teslimi yapılacak olan Soyak Göztepe Residence satışa sunulmuş. Sitede 80 metrekareden 167 metrekareye kadar daire seçenekleri bulunuyormuş.

1991 yılında ayda 4 milyon lira taksitle Soyak Göztepe Sitesi'nde daire!

Reşat Altın'ın 356 bin 517 liraya satıldığı 1991 yılında, bin 536 daireden oluşan Soyak Göztepe Sitesi'nde bulunan 80 daire, aylık 4 milyon lira taksitle satılacakmış.

1985 yılında Soyak Göztepe Sitesi'nin birinci kısmı satışa sunulmuş!

1985 yılında Soyak Göztepe Sitesi'nin birinci kısmı satışa sunulmuş. Mimar Sayın Altuğ ve Behruz Çinici'nin tasarladığı site projesinde eski Türk mimarisi günün koşullarına adapte edilmiş. İlkleri barındıran site, bin 536 adet konuttan oluşacakmış.

Şua İnşaat Göztepe Projesi nerede?

Şua İnşaat Göztepe Projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Şua İnşaat Göztepe Projesi kapsamında inşaat çalışmalarının Haziran ayında okulların kapanmasıyla başlaması da planlanıyor.

AC Yapı Göztepe Projesi!

AC Yapı Göztepe Projesi'nde çalışmalar henüz başlamadı. Projelendirme aşamasında olan AC Yapı Göztepe Projesi kapsamında tek blok yer alacak. Firma Anadolu Yakası'nda 3 proje daha hayata geçirecek.

Soyak Göztepe nerede Haberi

Soyak Göztepe nerede



Doğa ile iç içe; sağlıklı, lüks ve ekonomik


SOYAK GÖZTEPE SİTESİ 


Geleneksel Türk Mimarisi'nde..


Soyak Göztepe Sitesi, toplum ile doğa arasında en iyi mekansal yapı ilişkilerinin kurulabileceği; insanın içinde mutlu olabileceği yeni bir yaşam merkezi yaratan temel felsefesi ile örnek ve önder bir çözüm sunmaktadır.

Yaşanabilir bir çevre yaratmak ilkesini uzun mesleki yaşamları boyunca başarı ile uygulamış ünlü mimarlar SAYIN ALTUĞ ve BEHRUZ ÇİNİCİ'nin eski Türk Mimarisinin çizgilerini günümüz koşullarına adapte ederken gösterdikleri mükemmel yorum, Soyak Göztepe Sitesi'nin tüm çözümlerinde açıkça görülmektedir. 


Lüks, ama ekonomik...


-Geleneksel Türk sokaklarındaki gibi ölçülü cumbalar-çıkmalar ile iklimde de dengeli mimari biçim ve şekillenişler...

-''Gömülü'' yaşam yerine açık havada yaşam;...