04 / 05 / 2024

Soyak Göztepe Sitesinde satılık daire

Soyak Göztepe Sitesinde satılık daire

Reşat Altın'ın 356 bin 517 liraya satıldığı 1991 yılında, bin 536 daireden oluşan Soyak Göztepe Sitesi'nde bulunan 80 daire, aylık 4 milyon lira taksitle satılacakmış.

Soyak Göztepe Residence satışa sunuldu!

1998 yılında Soyak İnşaat tarafından inşa edilecek olan ve 1999'da anahtar teslimi yapılacak olan Soyak Göztepe Residence satışa sunulmuş. İşte Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı özel haber...

1998 yılında Soyak Göztepe Residence satışa sunulmuş!

1998 yılında Soyak İnşaat tarafından inşa edilecek olan ve 1999'da anahtar teslimi yapılacak olan Soyak Göztepe Residence satışa sunulmuş. Sitede 80 metrekareden 167 metrekareye kadar daire seçenekleri bulunuyormuş.

1991 yılında ayda 4 milyon lira taksitle Soyak Göztepe Sitesi'nde daire!

Reşat Altın'ın 356 bin 517 liraya satıldığı 1991 yılında, bin 536 daireden oluşan Soyak Göztepe Sitesi'nde bulunan 80 daire, aylık 4 milyon lira taksitle satılacakmış.

My City Göztepe satış ofisi!

My City Göztepe satış ofisi telefon numarası olarak 444 36 75 belirlendi. 2 kule şeklinde yükselen projede daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

My City Göztepe iletişim bilgileri!

My City Göztepe projesinde daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. My City Göztepe iletişim bilgileri detayları için 444 36 75 telefon numarasından ulaşabilirsiniz.

DKY Göztepe Office Park iletişim!

DKY Göztepe Office Park iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası (0216) 517 9 517 olarak belirlendi. Ön talep sürecinin başladığı proje DKY İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Göztepe Office Park satış ofisi!

Göztepe Office Park satış ofisi telefon numarası (0216) 517 9 517 olarak belirlendi. Ön talep sürecinin başladığı proje İstanbul Anadolu Yakası'nda Kadıköy İlçe'si Göztepe'de inşa edilecek.

Göztepe Office Park iletişim bilgileri!

DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen Göztepe Office Park projesinde ön talep süreci başladı. Göztepe Office Park iletişim bilgileri detaylarını (0216) 517 9 517 telefon numarasından öğrenebilirsiniz.

DKY İnşaat Office Park Göztepe Projesi!

DKY İnşaat Office Park Göztepe Projesi sadece office park seçeneklerinden meydana gelecek şekilde tasarlandı. Ön talep sürecinin başladığı projede DKY İnşaat çalışmaları bu yıl başlatacak.

Office Park Göztepe iletişim!

Ön talep sürecinin başladığı Office Park Göztepe projesinde sadece office park tasarımı uygulandı. Mimarisinde Perkins Will firmasının yer aldığı projede satışlar yıl içinde başlayacak. İşte Office Park Göztepe iletişim bilgileri...

DKY İnşaat Göztepe Office Park'ta ön talep süreci başladı!

DKY İnşaat Göztepe Office Park projesi kapsamında ön talep süreci başladı. Bu yıl başlanacak olan DKY İnşaat Göztepe Office Park projesi sadece office park olarak tasarlandı.

Demirli Yapı My City Göztepe!

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Demirli Yapı My City Göztepe projesinde yer alan konutlar 5 ay sonra satışa çıkacak.

Demirli Yapı My City Göztepe 5 ay sonra satışta!

Demirli Yapı'nın Göztepe'de inşa edeceği My City projesinde satışlar 5 ay sonra başlayacak. Projedeki daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Soyak Göztepe Sitesinde satılık daire Haberi

Soyak Göztepe Sitesinde satılık daire



Hürpa SOYAK EMLAK BANKASI


işbirliği ile mükemmel fırsat...


AYDA 4 MİLYON TAKSİTLE DAİRE SAHİBİ OLACAKSINIZ


İstanbul'un en gözde semtinde SOYAK GÖZTEPE SİTESİ'NDE.


SOYAK GÖZTEPE SİTESİ'NDE 844 AİLE YAŞIYOR


Doğa ile iç içe, zevkle yaşanacak bir çevrede, ferah, havadar 1536 dairelik çok büyük ve ciddi bir proje Soyak Göztepe Sitesi...

Soyak Göztepe Sitesi'nde halen dairelerini teslim almış 844 aile yaşıyor. Üstelik tüm altyapısı bitmiş, çevre düzenlemesi yapılmış yeşillendirmeleri dahi tamamlanmış olarak... Dolayısıyla soluk alarak, mutlu huzurlu... Aarabalarını rahatlıkla park ediyorlar... Marketten kolaylıkla alışveriş edebiliyorlar, çocukları kendi sitelerinde eğleniyor, oynuyor... Güven içinde, Soyak Göztepe Sitesi'nin düzenli parkları, açık amfileri, gezi yolları, tenis,...