04 / 05 / 2024

soyak holding enerji kullanımı projesi

soyak holding enerji kullanımı projesi

Enerji tasarrufu her geçen gün daha da önemli hale gelirken Soyak Holding, Bilgi Üniversitesi ile ortaklaşa anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor: Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Sosyal Sorumluluk Projesi...

Soyak Holding, çimento şirketini Ankaralı Caba Grubu'na satıyor!

Türkiye’nin en önemli inşaat şirketleri arasında yer alan iki şirket, önemli bir satın almaya imza atıyor. Paylaşılan detaylara göre. Soyak Holding, çimento şirketini Ankaralı Caba’ya satıyor.

Sabancı Holding Türkiye ve ABD'de iki yeni şirket kurdu

Sabancı Holding enerji ve iklim teknolojileri konusunda Türkiye ve ABD'de kurduğu iki yeni şirketle ilgili KAP'a açıklama yaptı. Açıklama kapsamında ABD'de gerçekleştirilerek güneş enerji projesi hakkında bilgi verildi. İşte detaylar...

Polat Holding, enerji şirketinin yarısını Maxis Girişim Sermayesi'ne sattı!

Eski Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın şirketi Polat Holding, enerji şirketinin yarısını Maxis Girişim Sermayesi tarafından işletilen Temiz Enerji Girişim Sermayesi Yatırım Fonu'na sattı.

Soyak Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi kuruldu! 

Soyak Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Soyak ve Erkut Soyak ortaklığında kuruldu. 

Fatma Çelenk Soyak'tan ayrıldı!

2008 yılında Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü olan Fatma Çelenk görevinden ayrıldı...

Soyak Holding LEED Sertifikası’nı yeniledi!

Enerji verimliliği ve sürdürülebilir yaşamın geliştirilmesi için çalışmalar gerçekleştiren Soyak, Holding binası ile sahip olduğu LEED sertifikasını Silver seviyesinde yeniledi.

Emre Çamlıbel, Soyak Holding'ten ayrıldı!

Soyak Holding CEO’luk görevini başarıyla yürüten Emre Çamlıbel 1 Temmuz 2016 tarihi itibariyle Soyak grubundaki tüm görevlerinden ayrıldı. Yerine vekaleten Holding’in Stratejik Planlama ve İş Geliştirme direktörü Mete Güvendi atandı.

Soyak'ın şirketine İhracat Şampiyonu ödülü!

Soyak Holding şirketlerinden Trakya Döküm’ün dış ticaret şirketi olan ERKU, ‘Demir Çelik Döküm Eşyaları’ kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu.

Güçlü ekonomi için büyük kentsel projeler üretilmeli!

Soyak Holding CEO’su Çamlıbel, Massachusetts Teknoloji Enstitüsü-MIT’nin Boston’da düzenlediği Dünya Gayrimenkul Forumu’nda, ‘Global Şehirler Yaratmak’ panelinde konuşmacı olarak yer aldı.

Enerya'dan Antalya'ya 22 milyon liralık yatırım!

STFA Holding Enerji Grubu Başkanı ve Enerya Genel Müdürü Aslan Uzun, şirketin Antalya'da 98 milyon liralık doğalgaz dağıtım yatırımı yaptığını belirterek, 2016 sonuna kadar Antalya'ya yapılan yatırım miktarı 120 milyon liraya ulaşacak." dedi.

Enerjisa 2018'de halka açılmayı hedefliyor!

Sabancı Holding Enerji Grubu Başkanı Göçmen, Enerjisa’nın 2018 başında halka açılacağını belirtti. Göçmen, azınlık hissesi satıp halka arzı desteklemek istediklerini söyledi.

Gayrimenkul yatırım fonlarına ilgi artıyor!

GYODER Başkan Yardımcısı Sur, SOYAK Holding CEO’su Çamlıbel, gayrimenkul yatırım danışmanları Ergin ve Bingöl ile gayrimenkul portföy yönetim şirketi EYG’yi aldı. Şirketin yeni adı pastayı paylaşma anlamına gelen RE-PIE oldu.

Elektrikte tam serbestleşmeye geçilmezse faturalar yüzde 37 artacak!

Sabancı Holding Enerji Grubu Başkanı Mehmet Göçmen, yılbaşında elektrikte tam serbestleşmeye geçilmezse konut abonelerine yüzde 37 daha fazla fatura yükü bineceğini söyledi.

soyak holding enerji kullanımı projesi Haberi

soyak holding enerji kullanımı projesi

Enerji tasarrufu her geçen gün daha da önemli hale gelirken Soyak Holding, Bilgi Üniversitesi ile ortaklaşa anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor: Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Sosyal Sorumluluk Projesi. İlk aşaması İstanbul'da başlayan projede, dördüncü sınıf öğrencilerine enerji tasarrufu konusunda eğitim verilerek her birini "akıllı yıldız" yapmak amaçlanıyor. İkinci aşamasına İzmir'de devam edilecek olan projenin hedefinde ise toplam 50 bin öğrenci var. 


"Bilincin en çok çocuklukta geliştiğine inanıyoruz" diyen Soyak Kurumsal İletişim Koordinatörü Fatma Çelenk, internetle, akıllı telefonlarla iç içe yaşayan farklı bir nesil yetiştiği için projenin daha da anlamlı olduğunu belirtiyor. "Faaliyet alanımızla örtüştüğü için enerjiyle ilgili bir projeyi tercih ettik" diyen Çelenk, Bilgi Üniversitesi ile ortaklaşa hazırladıkları formatta hem öğretmenlere hem çocuklara hem de velilere hitap ettiklerini...