04 / 05 / 2024

Soyak Konforia ilk etabı

Soyak Konforia ilk etabı

SOYAK'ın, Dubai Cityscape Global 2015 fuarında ön tanıtımını yaptığı yeni projesi Konforia satışa çıktı. 5 bin konuttan oluşan Soyak Konforia'nın ilk etabında 271 adet konut bulunuyor.

Soyak Konforia’nın ilk etabı satışta!

Soyak, en büyük yeşil bina projelerinden biri olacak ve Kuzey Bahçeşehir’de yükselecek 5 bin konutluk Soyak Konforia’nın ilk etabını satışa çıkardı.

Soyak Konforia'dan peşinatsız ev fırsatı!

Soyak Yapı tarafından İstanbul Bahçeşehir'de Kuzey Bahçeşehir projesi olarak hayata geçirilen konutların ilk ayağı olan Soyak Konforia projesinde cazip ödeme kampanyası uygulanıyor. Projede liste fiyatları 333 bin TL'den başlıyor...

Soyak Konforia 2017 ödeme kampanyası!

Soyak Konforia projesi İstanbul Bahçeşehir'de Kuzey Bahçeşehir projesinin ilk ayağı olarak Soyak Yapı tarafından inşa edildi. Hemen teslim edilen Soyak Konforia projesinde peşinat ve ara ödeme verilmeksizin konut sahibi olunabiliyor...

Soyak Konforia ödeme planı 2017!

Soyak Konforia projesi Soyak Kuzey Bahçeşehir projesinin ilk etabı olarak hayata geçiriliyor. Teslimlerin bu yıl Eylül'de gerçekleşeceği Soyak Konforia'da 1+1'lerin tamamı satıldı. İşte Soyak Konforia ödeme planı 2017...

Soyak Konforia yatırımcıların gözdesi oluyor!

Türk gayrimenkul sektörünün sürdürülebilirlik temelli öncü markası Soyak Yapı, İstanbul’un yatırım değeri giderek yükselen bölgesi Bahçeşehir’in kuzeyinde, 5.000 konutluk projesinin ilk adımı olan Soyak Konforia ile yatırımcıların gözdesi oluyor.

Soyak Konforia’da avantajlı ödeme koşulları!

Türk gayrimenkul sektörünün sürdürülebilirlik temelli öncü markası Soyak Yapı, İstanbul’un yatırım değeri giderek yükselen bölgesi Bahçeşehir’in kuzeyinde, 5.000 konutluk projesinin ilk adımı olan Soyak Konforia ile yatırımcıların gözdesi oluyor.

Soyak Konforia: İlk mega-yeşil proje!

Yeşil binalar konusunda yatırımlarına hız veren Soyak, Kuzey Bahçeşehir'de yer alan Soyak Konforia ile İstanbul'un ilk mega-yeşil projesine imza atıyor.

Soyak Konforia

5 bin konutluk Soyak Kuzey Bahçeşehir projesinin ilk adımı olan Soyak Konforia'da 271 daire yer alıyor. Soyak Konforia projesinde 1+1'den, 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor...

Bahçeşehir Soyak Konforia'da teslimler Eylül 2017'de!

Yüzde 1 KDV avantajıyla ödemelerin yapılabildiği projede toplamda 5 bin konut yer alıyor. Soyak Yapı'nın Kuzey Bahçeşehir'de planlandığı projenin ilk ayağı Soyak Konforia'da 271 daire bulunuyor.

Deliklikaya Soyak Konforia Konutları!

15 katlı 40 bloktan meydana gelen projede toplam 5 bin adet daire yer alıyor. Deliklikaya Soyak Konforia Konutları projesinin ilk etabı satışa çıkarıldı. Projede fiyatlar 178 bin TL'den başlıyor.

Kuzey Bahçeşehir Soyak Konforia iletişim!

Kuzey Bahçeşehir Soyak Konforia iletişim için 444 0 795 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilirsiniz. Konut teslimlerinin 2017 yılında gerçekleşeceği proje Soyak Yapı imzası taşıyor.

Soyak Konforia: Soyak'tan Deliklikaya OSB yanında yepyeni bir proje!

"Soyak Konforia: Soyak'tan Deliklikaya OSB yanında yepyeni bir proje" sloganıyla tanıtılan Soyak Konforia Rezidans 15 katlı 40 blok halinde inşa ediliyor. Projede 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Soyak Konforia Bahçeşehir'de ilk fiyat avantajı! 178 bin TL'den!

Soyak Konforia Bahçeşehir'de ilk fiyat avantajıyla 178 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor. Soyak Konforia Bahçeşehir'de 24 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılabiliyor...

Soyak Konforia Fiyat ve Ödeme Seçenekleri!

Soyak Konforia fiyat ve ödeme seçenekleri haberimizde yer alıyor. Bahçeşehir'de inşa ediliyor olan Soyak Konforia projesinde 178 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor.

Soyak Konforia ilk etabı Haberi

Soyak Konforia ilk etabı

Kuzey Bahçeşehir'de hayata geçecek olan proje, Bahçeşehir göletten 7-8 dakika uzaklıkta, 3. Köprü bağlantı yolları, 3. Havaalanı ve Kanal İstanbul projelerine yakın lokasyonuyla dikkat çekiyor. LEED Sertifikası'na uygun bina kriterleri ile hayata geçirilecek proje, özellikle 2+1 ve 3+1 dairelerle ev sahibi olmak ve yatırım yapmak isteyenlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Ekim başmda satışa sunulan projenin kısa sürede üçte biri satıldı. 58 metrekare 1+1 daireler, 90 metrekare 2+1 daireler ve 120 metrekare 3+1 dairelerin bulunduğu projede 1+1 daireler 178 bin liradan, 2+1 daireler 284 bin liradan, 3+1 daireler ise 344 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. İlk etabı Eylül 2017'de teslim edilecek olan projede yüzde 1 KDV avantajıyla uygun koşullarda satış imkanı sağlanıyor. 


Yüzde 10 peşinatla konut alınabilen Soyak Konforia'da banka kredili alım...