27 / 04 / 2024

Soyak Kristalkule 7 inci yapı

Soyak Kristalkule 7 inci yapı

Farklı mimarideki projeler hakkında bilgi paylaşımı sağlamak amacıyla hizmet veren Emporis tarafından yayınlanan, dünya çapında 300'den fazla gökdelen arasından seçilen en iyi 10 bina listesi açıklandı.

Soyak Kristalkule dünyanın en iyi 7. gökdeleni!

Dünya çapında muazzam gökdelenler ve başarılı mimari projeler ile bilgilendirme yapmaya devam eden Emporis dünyanın 300'den fazla gökdelen arasından en iyi 10 bina listesi açıkladı.

Soyak Konforia fiyat tablosu!

Sevgililer Günü'ne özel İphone 7 kampanyası düzenleyen Soyak Konforia'da fiyatlar 327 bin TL'den başlıyor. Projeden aylık 2 bin 800 TL'lik ödeme ile ev sahibi olunabiliyor...

Soyak Konforia'da Sevgililer Günü hediyesi iphone 7!

Soyak Konforia'da 14 Şubat'a kadar ev alanlara Sevgililer Günü'ne özel iphone 7 hediye ediliyor. Soyak Konforia projesi bu yıl Eylül'de teslim ediliyor...

Soyak Konforia Bahçeşehir'de Sevgililer Günü kampanyası!

Soyak Konforia Bahçeşehir'de Sevgililer Günü kampanyası kapsamında iki adet Iphone 7 hediye ediliyor...

Soyak Kristalkule'ye International Architecture Awards 2016’dan ödül!

Dünyanın en büyük ve en kapsamlı küresel mimari ödül programı olarak tanımlanan International Architecture Awards 2016’da Soyak Kristalkule ödüle layık görüldü.

Bahçeşehir Soyak Konforia'da 184 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Soyak deneyimiyle İstanbul’un geleceği en parlak bölgesi Kuzey Bahçeşehir’de hayata geçecek olan proje, Bahçeşehir göletten 7-8 dakika uzaklıkta, 3. Köprü bağlantı yolları ve 3. Havaalanı projesine yakın lokasyonuyla dikkat çekiyor.

Bahçeşehir Soyak Konforia Rezidans satış fiyatları!

Konuma göre Bahçeşehir göletten 7-8 dakika uzaklıkta bulunan projede teslimler Eylül 2017 yılında yapılması planlanıyor. Bahçeşehir Soyak Konforia Rezidans satış fiyatları 184 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Bahçeşehir Soyak Konforia ne zaman teslim?

Konumuna göre Bahçeşehir göletten 7-8 dakika uzaklıkta bulunan projede toplam 271 adet daire bulunuyor. Proje Proje Soyak Yapı imzasıyla yükseliyor. Peki Bahçeşehir Soyak Konforia ne zaman teslim?

Soyak Konforia ulaşım!

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede toplam 271 adet daire yer alıyor. Soyak Konforia ulaşım bilgisi kapsamında Bahçeşehir göletten 7-8 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Soyak Konforia Bahçeşehir satılık!

40 blok şeklinde yükselen proje Bahçeşehir göletten 7-8 dakika uzaklıkta yer alıyor. Soyak Konforia Bahçeşehir satılık toplam 5 bin adet daireden oluşuyor. Projede 120 aya varan taksit sağlanıyor.

Soyak Konforia Bahçeşehir satılık ev!

Bahçeşehir göletten 7-8 dakika uzaklıkta yer alan projede bloklar 15 kat şeklinde yükselecek. Soyak Konforia Bahçeşehir satılık ev fiyatları 178 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Soyak Konforia Bahçeşehir satış ofisi iletişim!

Bahçeşehir göletten 7-8 dakika uzaklıkta bulunan projede bloklar 15 kat şeklinde yükselecek. Soyak Konforia Bahçeşehir satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 0 795 olarak belirlendi.

Soyak Konforia Rezidans lokasyon!

Ödemelere göre yüzde 1 KDV uygulanan projede bloklar 15 kat şeklinde yükselecek. Soyak Konforia Rezidans lokasyon bilgilerine göre Bahçeşehir göletten 7-8 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Bahçeşehir Soyak Konforia satış ofisi telefon!

Konum bilgisine göre Bahçeşehir göletten 7-8 dakika uzaklıkta bulunan projede bloklar 15 kat şeklinde yükselecek. Bahçeşehir Soyak Konforia satış ofisi telefon numarası 444 0 795 olarak belirlendi.

Soyak Kristalkule 7 inci yapı Haberi

Soyak Kristalkule 7 inci yapı

Dünyanın dört bir yanından gökdelenler ve farklı mimarideki projeler hakkında bilgi paylaşımı sağlamak amacıyla hizmet veren Emporis tarafından yayınlanan, dünya çapında 300'den fazla gökdelen arasından seçilen en iyi 10 bina listesi açıklandı. Sıralamada Pekin'deki Wangjing SOHO binasının birinci, NewYork'daki Dünya Ticaret Merkezi'nin 4. sırada yer aldığı dünyanın en iyi binaları arasında 'Soyak Kristalkule' yedinci sırada yer aldı. Tasarım ve işlevselliği bir araya getiren en iyi mimar ve projeyi seçmek amacıyla yapılan yarışmada en iyi 10 proje. Emporis editörlerinin oluşturduğu juri tarafından yapılan oylamalar sonucu belirlendi. 


2014'DE TAMAMLANDI 

LEED Silver seıtifikalı Soyak Kristalkule, İstanbul'da artan ofis ihtiyacını karşılamak üzere Levent'te Soyak tarafından kendi arsası üzerinde geliştirildi. 2011 yılında inşaatına başlanan yapı 2014 yılında tamamlandı. Soyak Kristalkule biri 169 mette diğeri 63 metre...