05 / 05 / 2024

Soyak Oxygen ödeme planları

Soyak Oxygen ödeme planları

İstanbul ve İzmir’de ürettiği konut projeleri ile oturumcu ve yatırımcıların tercihi olan SOYAK, İzmir’de yatırım yapmak isteyenler için ‘muhteşem’ bir kampanya başlattı.

Genyap Oxygen ödeme bilgisi!

Genyap Oxygen ödeme bilgisi hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 19 kattan oluşan projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde daire tipleri sunuluyor.

Genyap Oxygen ödeme planı!

Genyap İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Oxygen projesinde Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası başladı. Projede daireler uygun ödeme koşullarıyla satılıyor. İşte, Genyap Oxygen ödeme planı...

Bahçeşehir Soyak Konforia ödeme bilgisi!

Bahçeşehir Soyak Konforia ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirilen projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri bulunuyor.

Soyak Konforia ödeme seçenekleri 2018!

Soyak Konforia ödeme seçenekleri 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Hemen teslimlerin yapıldığı projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor.

Soyak Konforia ödeme bilgisi!

Soyak Konforia ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projede toplamda 271 daire bulunuyor. 

Soyak Konforia ödeme bilgisi!

Soyak Konforia ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor.  Soyak Yapı tarafından hayata geçirilen projede 2 blokta 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde daireler bulunuyor. 

Soyak Konforia ödeme planı 2018!

Soyak Yapı imzası ile inşa edilen Soyak Konforia'da hemen tapu, hemen teslim fırsatı sunuluyor. Projede fiyatlar 333 bin TL'den başlıyor.

Soyak Konforia ödeme koşulları 2017!

Soyak Konforia ödeme koşulları 2017 güncel bilgilerine göre projede 3 bin 900 TL taksitle 2+1 konut sahibi olunabiliyor. Üstelik peşinat ve ara ödeme yok...

Soyak Konforia ödeme planı kampanyası 2017!

Soyak Konforia ödeme planı kampanyası kapsamında peşinatsız, ara ödemesiz konut sahibi olma avantajı sunuluyor. Soyak Konforia'da 2+1 fiyatları 355 bin TL'den başlıyor...

Soyak Konforia ödeme planı 2017!

Soyak Konforia projesi Soyak Kuzey Bahçeşehir projesinin ilk etabı olarak hayata geçiriliyor. Teslimlerin bu yıl Eylül'de gerçekleşeceği Soyak Konforia'da 1+1'lerin tamamı satıldı. İşte Soyak Konforia ödeme planı 2017...

Soyak Siesta Oxygen İzmir'de 19 daireye özel kampanya!

Soyak Siesta Oxygen İzmir'de 19 daireye özel kampanya başladı. Soyak Siesta Oxygen fiyat listesi 2+1 dairelerde 390 bin TL'den başlıyor...

Soyak Siesta Oxygen’de renkli açılış partisi!

Soyak’ın İzmir Karşıyaka’da hayata geçirdiği projesi Soyak Siesta Oxygen, 28 Mayıs akşamı gerçekleşen renkli bir partiyle açıldı, İzmirliler keyifli vakit geçirdi.

Soyak Konforia kampanyalı ödeme planı!

Soyak Konforia kampanyalı ödeme planı kapsamında Sevgililer Günü'ne özel olarak indirim uygulanıyor. Soyak Yapı tarafından inşa edilen proje 5 bin konuttan oluşuyor.

Soyak Oxygen ödeme planları Haberi

Soyak Oxygen ödeme planları

365 gün tatil köyü yaşantısı sunan SOYAK Oxygen'de 3+1 daireler 355.000 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. 


Körfez manzarası, havuzu, saunası, spa'sı, açık hava jakuzisi, buhar odası, spor alanlarıyla huzurlu bir hayat bir vaat eden SOYAK, müşterilerine, ’’Siz de Oxygen'e gelin , Siesta'nın gözde alışveriş merkezi Meydan AVM'nin hemen yanı başında, çok avantajlı fiyat ve koşullarla ev sahibi olun’’ mesajı veriyor. 


Soyak Siesta Oxygen’de yüzde 1 KDV oranı ile satılan dairelerin büyüklükleri ise şöyle: 50 metrekarelik 1+1, 90 metrekarelik 2+1, 120 metrekarelik 3+1 ve 200 metrekarelik 4+2 tipi dairelerle, bahçeli dubleksler, bahçe ve çatı teraslı evler.


Sadece yüzde 5 peşinatla 30 ay sıfır faiz fırsatından yararlanarak evini alanlar, taksitlerini 6 ay sonra ödemeye başlayacak. 


2013 yılında görücüye çıkan ve 130 milyon liraya malolan projeyle...