01 / 05 / 2024

Soyak projeleri ramazan kampanyası

Soyak projeleri ramazan kampanyası

Soyak Siesta'nın 5. etabı olan Soyak Siesta Oxygen'in son etabı 02'de ve Soyak Evostar'da Ramazan kampanyası başladı. Evostar'da hemen teslim daireler 48 ay 0 faiz, Soyak Siesta 02'deyse 36 ay 0 faizle satışa sunuluyor

Soyak projelerinde Ramazan’a özel masrafsız kampanya!

Bu aya özel olarak hemen teslim daireler Evostar’da 48 ay 0 faiz ve 0 masraf avantajı; Soyak Siesta O2’ ise 36 ay 0 faiz ve ve 0 masraf avantajıyla satışa sunuluyor.

Soyak Konforia'da teslime kadar kira desteğiyle ev sahibi olun!

SOYAK, "Geleceğin Projeleri"ne bir yenisini daha ekledi.Soyak Konforia teslimine kadar kira desteğiyle ev sahibi olun.

Soyak Konforia ile Bahçeşehir'e yatırım fırsatı!

Üçüncü havaalanı ve üçüncü köprü projeleri ile değerlenen ve yıldızı parlayan Kuzey Bahçeşehir’de Soyak, güçlü bir proje ile yıllar içinde daha da değerlenecek bir yatırım fırsatı sunuyor: Soyak Konforia!

Sinpaş Liva ve Köyceğiz'de büyük Ramazan kampanyası!

Sinpaş Yapı, İstanbul Anadolu yakasının hızla değer kazanan bölgelerinden Sultanbeyli ve Sancaktepe’de geliştirdiği hemen teslim Liva ve Köyceğiz projeleri için ‘Ramazan Ayı’ indirim kampanyası düzenliyor.

Sinpaş Liva ve Köyceğiz'de Ramazan indirimi!

Sinpaş Yapı, İstanbul Anadolu yakasının hızla değer kazanan bölgelerinden Sultanbeyli ve Sancaktepe’de geliştirdiği hemen teslim Liva ve Köyceğiz projeleri için ‘Ramazan Ayı’ indirim kampanyası düzenliyor.

Sign of the City Awards’tan Soyak'a 4 ödül!

Soyak; Soyak Park Aparts, Soyak Siesta Oxygen ve Soyak Elite Club projeleri ve sosyal sorumluluk projesi Soyak Akıllı Yıldızlar’la 4 ödülün sahibi oldu.

Soyak, Cityscape Global'de 6,5 milyon dolarlık teklif aldı!

Soyak CEO'su Emre Çamlıbel, Soho projesi için Cityscape Global'de 3 kişiden, gelecek projeleri için de 35 kişiden ön rezervasyon aldıklarını ifade etti. Çamlıbel, bunun yaklaşık değerinin 6,5 milyon dolar olduğunu söyledi.

Soyak Kuzey Bahçeşehir projesi Dubai'de tanıtıldı!

Soyak Kuzey Bahçeşehir’de başlayacağı yeni Projesinin ön tanıtımını Dubai’de yaptı. Mevcut projeleri veKuzey Bahçeşehir’de başlayacağı yepyeni projesinin detaylarını hem görsel hem de birebir iletişim yoluyla fuar ziyaretçilerine standından aktardı.

Soyak Oxygen'de 3+1 daireler 355 bin TL'den başlıyor!

İstanbul ve İzmir’de ürettiği konut projeleri ile oturumcu ve yatırımcıların tercihi olan SOYAK, İzmir’de yatırım yapmak isteyenler için ‘muhteşem’ bir kampanya başlattı.

Siesta Oxygen'de Ramazan Bayramı'na özel kampanya!

Soyak Yapı tarafından hayata geçirilen projede dairelerin tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Siesta Oxygen'de Ramazan Bayramı'na özel kampanya kapsamında 5 bin TL tatil hediye ediliyor.

Soyak Yapı web sitesini yeniledi!

Soyak Yapı tüketici alışkanlıklarını doğrultusunda web sitesini yeniledi. Sitede yüksek kalitede görsel, video ve zengin metin içerikleriyle Soyak projeleri ve kampanyaları hakkında güncel bilgiler bulunuyor.

Soyak Siesta O2'de Ramazan ayına özel kampanya! 36 ay 0 faiz!

Soyak Siesta Oxygen’in 288 daireden oluşan yeni ve son etabı O2’de Ramazan’a özel bir kampanya başladı. Bu aya özel olarak hemen teslim 2+1 ve 3+1 dairelerde 36 ay 0 faiz ve 0 masraf avantajıyla satışa sunuluyor...

Soyak Siesta O2’de Ramazan süresince faiz yok!

Soyak Siesta Oxygen’in 288 daireden oluşan yeni ve son etabı O2’de Ramazan’a özel bir kampanya başladı. Bu aya özel olarak hemen teslim 2+1 ve 3+1 dairelerde 36 ay 0 faiz ve 0 masraf avantajıyla satışa sunuluyor.

Soyak Siesta Oxygen İzmir ödemeleri!

Soyak Siesta Oxygen İzmir ödemeleri kapsamında Ramazan ayına özel olarak 36 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapılıyor. İzmir Karşıyaka'da inşa edilen projede banka kredisi kullanmak mümkün...

Soyak projeleri ramazan kampanyası Haberi

Soyak projeleri ramazan kampanyası


Gayrimenkul sektöründe her zaman öncü projelere imza atan Soyak'ın konut projelerinden Halkalı'da yer alan ve yeni bir yaşam tarzı sunan Soyak Evostar ve İzmir'in mega projesi Soyak Siesta'nın 5. etabı olan Soyak Siesta Oxygen'in son etabı 02'de, Ramazan'a özel bir kampanya başladı. Bu aya özel olarak Soyak Evostaı'da hemen teslim daireler 48 ay 0 faiz, Soyak Siesta 02'deyse 36 ay 0 faizle satışa sunuluyor, Soyak, bu aya özel olarak her iki projede de 0 masraf avantajı sağlıyor. Tapu harcı (%2), KDV (%1), abonelik bedelleri, CTH ve iskan harcı Soyak tarafından ödeniyor. Ramazan kampanyası boyunca Soyak Evostar'da 1+1 'ler 185.500 TL'den, 2+1 'lerin 259.500 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Soyak Evostahn kampanyaya özel 48 ay vadeli 0 faiz seçeneğinde, 1 +1...