06 / 07 / 2024

Soyak Soho ödemeleri

Soyak Soho ödemeleri

2012'de "Türkiye'nin En Başarılı Emlak Yatırımları Yeşil Bina Kategorisi"nde birinci olan Soyak Holdinge ait Soyak Soho, Zincirlikuyu'da kendini gösteriyor. Soyak Soho'da 1+1'ler 1 milyon 319 bin liradan başlıyor.

Soyak Konforia ödemeleri!

Soyak Konforia ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Tapuların hemen teslim edildiği projede 271 daire bulunuyor. 

Bahçeşehir Soyak Konforia Evleri ödemeleri!

Bahçeşehir Soyak Konforia Evleri ödemeleri yüzde 1 KDV avantajı ile yapılabiliyor. 15 katlı 40 blok olarak dizayn edilen projede konutların büyüklükleri 56 ile 218 metrekare arasında değişiyor.

Bahçeşehir Soyak Konforia Rezidans ödemeleri!

Bahçeşehir Soyak Konforia Rezidans'ta daire fiyatları 178 bin TL ile 709 bin 500 TL arasında değişiyor. Soyak Konforia Rezidans projesi Eylül 2017'de teslim ediliyor...

Soyak Konforia Rezidans ödemeleri!

Soyak Konforia Rezidans ödemeleri firma bünyesinde ya da yüzde 10 peşinatla yapılıyor. Bahçeşehir Soyak Konforia Rezidans projesinde ev fiyatları 178 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Soyak Konforia Soyak Yapı ödemeleri!

Toplam 5 bin adet daireden meydana gelecek olan Soyak Konforia projesinde 271 adet daire yer alıyor. Soyak Konforia Soyak Yapı ödemeleri kapsamında yüzde 1 KDV uygulanıyor.

Bahçeşehir Soyak Konforia ödemeleri!

Toplam 5 bin adet daireden meydana gelecek olan proje Soyak Yapı imzasıyla yükseliyor. Bahçeşehir Soyak Konforia ödemeleri kapsamında 1+1 daireler 178 bin TL'den başlıyor.

Soyak Konforia Residence Bahçeşehir ödemeleri!

Soyak Konforia Residence Bahçeşehir ödemeleri firma bünyesinde ya da banka kredisi kullanılarak yapılıyor. Soyak Konforia Residence Bahçeşehir'de konut fiyatları 178 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Soyak Konforia Bahçeşehir ödemeleri!

Toplam 130 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek olan proje toplam 5 bin adet daireden meydana gelecek. Soyak Konforia Bahçeşehir ödemeleri kapsamında yüzde 1 KDV uygulanıyor.

Soyak, Cityscape Global'de 6,5 milyon dolarlık teklif aldı!

Soyak CEO'su Emre Çamlıbel, Soho projesi için Cityscape Global'de 3 kişiden, gelecek projeleri için de 35 kişiden ön rezervasyon aldıklarını ifade etti. Çamlıbel, bunun yaklaşık değerinin 6,5 milyon dolar olduğunu söyledi.

Soyak yeşil bina markalı konutlarını Ortadoğu pazarına açtı!

LEED NC Gold Sertifikalı Soyak Soho, LEED NC Silver Sertifikalı Soyak Siesta ve Soyak Park Aparts projelerinin de tanıtımını yapan Soyak; Türkiye’de en çok yeşil bina geliştiren gayrimenkul markası olarak Ortadoğu pazarına açıldı.

Emre Çamlıbel: Yeşil binalar ile yabancı yatırımcı ilgisi artacak!

İstanbul'un en merkezi noktasında, kalabalıktan uzak elit bir yaşam sunan Soyak Soho'ya hayat veren Soyak Holding'in CEO'su Dr. Emre Çamlıbel, Türkiye'de marka proje trendini masaya yatırdı.

Soyak Soho ofis ve rezidans yaşamına yön veriyor!

LEED Gold Sertifikası ve Sign of the City Awards'ta Türkiye'nin en iyi rezidansı ödülünün sahibi olan karma butik proje Soyak Soho'da; modern ofis ve rezidans yaşamı devam ediyor.

Soyak Soho Ofis’te su israfı önlemi!

3 kattan oluşan Soyak Soho Ofis'te su tüketimini minimuma indirmek için klima yoğuşma suları toplanarak WC’lerde kullanılması planlanmış. Ofis'teki WC’lere de susuz pisuvar yerleştirildiği açıklandı.

Soyak Soho ödemeleri Haberi

Soyak Soho ödemeleri


2012'de "Türkiye'nin En Başarılı Emlak Yatırımları Yeşil Bina Kategorisi"nde birinci olan Soyak Holdinge ait Soyak Soho, Zincirlikuyu'da kendini gösteriyor. Bölgenin konumu gereği Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprülerine yakın olan proje, aynı zamanda yüksek kira getirişi ile yatırımcısına da kazandırıyor. Soyak Soho'da 1+1'ler 1 milyon 319 bin liradan başlarken dairelerin yanı sıra ofis alanları da ilgi odağı oldu. 



Vatan 



Soyak Soho Esentepe Evleri iletişim

Telefon: 444 7646

Web Adresi:...