30 / 04 / 2024

soyak soho teslimleri

soyak soho teslimleri

2012'de "Türkiye'nin En Başarılı Emlak Yatırımları Yeşil Bina Kategorisi"nde birinci olan Soyak Holdinge ait Soyak Soho, Zincirlikuyu'da kendini gösteriyor. Soyak Soho'da 1+1'ler 1 milyon 319 bin liradan başlıyor.

Soyak Soho'da teslimler başladı!

Mimarı Mutlu Çilingiroğlu'nun tarif ettiği gibi kunt, güçlü ve kimlikli bir mimari yapı olan LEED Gold Sertifika adayı Soyak Soho'da yaşam, Mart ayı itibarıyla başladı. Soyak Soho'da teslim edilen dairelerin yanı sıra satışlar da halen devam ediyor.

Soyak Soho'da daireler sahiplerine teslim ediliyor!

Soyak'ın Zincirlikuyu'da yer alan ve inşası biten Soyak Soho projesinde daireler sahiplerine teslim ediliyor. Soyak Soho 'Türkiye'nin En Başarılı Emlak Yatırımları 2012'de Yeşil Bina Kategorisi'nde birinciliğe layık görüldü...

Zincirlikuyu Soyak Soho'da daire teslimleri başladı!

'Türkiye'nin En Başarılı Emlak Yatırımları 2012'de Yeşil Bina Kategorisi'nde birinciliğe layık görülen Soyak Soho sağlıklı ve sosyal yasam kültürüne hitap eden 77 adet daireden oluşuyor.

Zincirlikuyu Soho'da yaşam başlıyor!

'Türkiye'nin En Başarılı Emlak Yatırımları 2012'de Yeşil Bina Kategorisi'nde birinciliğe layık görülen Soyak Soho sağlıklı ve sosyal yaşam kültürüne hitap eden toplam 77 daireden oluşuyor.

Soyak Soho’da daireler sahiplerine teslim ediliyor!

Soyak’ın İstanbul’un en merkezi noktası Zincirlikuyu ’da yer alan rezidans projesi ve LEED Gold sertifikası adayı Soyak Soho sakinlerine kavuşuyor. Soyak Soho’ da yaşam başlıyor.

Soyak Soho teslim için gün sayıyor!

Soyak'ın İstanbul Zincirlikuyu'da yer alan Soho projesinde yaşam başlıyor. Şubat ayı itibariyle sakinleriyle buluşacak Soyak Soho, 77 rezidans daire ve 4 bin metrekarelik ofisten oluşuyor.

Soyak Soho'da yaşam başlıyor!

Soyak’ın İstanbul’un en merkezi noktası Zincirlikuyu’ da yer alan ve LEED Gold sertifikası adayı Soyak SOHO projesinde yaşam başlıyor. Projede fiyatlar 438 bin liradan başlıyor...

Zincirlikuyu Soyak Soho'da yaşam başlıyor!

İnşasına 2012 yılında başlanan Soyak Soho'da şubat ayından itibaren yaşam başlıyor. Soyak Soho, 2013 yılının ilk aylarında 'Türkiye'nin En Başarılı Emlak Yatırımları 2012'de Yeşil Bina kategorisinde birinciliğe layık görüldü.

Soyak Konforia Hadımköy fiyat listesi!

Soyak Konforia Hadımköy fiyat listesi 189 bin TL'den başlayarak değişiyor. Soyak Konforia Evleri projesinde konut teslimleri Eylül 2017 yılında gerçekleştiriliyor...

Bahçeşehir Soyak Konforia teslimleri ne zaman?

Toplam 271 adet dairenin yer alacağı proje toplam 130 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek. Projede fiyatlar 178 bin TL'den başlıyor. Peki Bahçeşehir Soyak Konforia teslimleri ne zaman?

Soyak Konforia Bahçeşehir teslimleri ne zaman?

Soyak Konforia Residence'de daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Proje 100 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Soyak Konforia Bahçeşehir teslimleri ne zaman?

Bahçeşehir Soyak Konforia teslimleri!

Toplam 271 adet daireden meydana gelen Soyak Konforia projesi toplam 5 bin adet daireden meydana gelecek. Bahçeşehir Soyak Konforia teslimleri Eylül 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Soyak Konforia Projesi Teslimleri Eylül 2017'de!

İstanbul Bahçeşehir'de yükselen Soyak Konforia projesi Teslimleri Eylül 2017'de yapılacak. Sone İstanbul projesi fiyatları 178 bin TL ile 709 bin 500 TL arasında değişiyor...

Soyak Konforia ev fiyatları!

Soyak Konforia ev fiyatları 178 bin TL ile 709 bin 500 TL arasında değişiklik gösteriyor. Soyak Konforia Bahçeşehir projesinde ilk etap teslimleri Eylül 2017'de yapılacak...

Soyak Konforia satış listesi!

Soyak Konforia satış listesi 178 bin TL'den başlıyor. Soyak Konforia projesinde yüzde 1 KDV geçerli. Soyak Konforia Bahçeşehir'de daire teslimleri Eylül 2017 yılında yapılıyor....

Soyak Bahçeşehir Kuzey satılık!

Toplam 5 bin adet daireden meydana gelecek olan projede bloklar 15 kat şeklinde inşa edilecek. Soyak Bahçeşehir Kuzey satılık dairelerin teslimleri 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Bahçeşehir Soyak Kuzey satılık!

40 blok şeklinde inşa edilen projenin Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı 'nda ön tanıtımı yapıldı. Bahçeşehir Soyak Kuzey satılık dairelerin teslimleri 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Soyak Kuzey Bahçeşehir teslimleri!

Toplam 5 bin adet daireden meydana gelen proje Soyak Yapı imzası ile hayata geçirilecek. Projedeki 1+1'lerde 150 bin TL'den başlıyor. Soyak Kuzey Bahçeşehir teslimleri 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.

Bahçeşehir Soyak Kuzey teslimleri!

Toplam 5 bin adet daireden meydana gelen projede daireler 50 metrekareden başlıyor. Proje 3. Havalimanı'na yakın bir bölgede yükselecek. Bahçeşehir Soyak Kuzey teslimleri 2017 yılında yapılması öngörülüyor.

Soyak, Cityscape Global'de 6,5 milyon dolarlık teklif aldı!

Soyak CEO'su Emre Çamlıbel, Soho projesi için Cityscape Global'de 3 kişiden, gelecek projeleri için de 35 kişiden ön rezervasyon aldıklarını ifade etti. Çamlıbel, bunun yaklaşık değerinin 6,5 milyon dolar olduğunu söyledi.

Soyak yeşil bina markalı konutlarını Ortadoğu pazarına açtı!

LEED NC Gold Sertifikalı Soyak Soho, LEED NC Silver Sertifikalı Soyak Siesta ve Soyak Park Aparts projelerinin de tanıtımını yapan Soyak; Türkiye’de en çok yeşil bina geliştiren gayrimenkul markası olarak Ortadoğu pazarına açıldı.

soyak soho teslimleri Haberi

soyak soho teslimleri


2012'de "Türkiye'nin En Başarılı Emlak Yatırımları Yeşil Bina Kategorisi"nde birinci olan Soyak Holdinge ait Soyak Soho, Zincirlikuyu'da kendini gösteriyor. Bölgenin konumu gereği Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprülerine yakın olan proje, aynı zamanda yüksek kira getirişi ile yatırımcısına da kazandırıyor. Soyak Soho'da 1+1'ler 1 milyon 319 bin liradan başlarken dairelerin yanı sıra ofis alanları da ilgi odağı oldu. 



Vatan 



Soyak Soho Esentepe Evleri iletişim

Telefon: 444 7646

Web Adresi:...