29 / 04 / 2024

Soyal konutların kuraları

Soyal konutların kuraları

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, hedeflerinin 100 bin sosyal konut yapmak olduğunu bildirdi. Kuraların çekilmesi için Serim Sırrı Tarcan Spor Salonu'nda tören düzenlendi.

Ataşehir Emekevler Atapark Konutları’nın kuraları çekildi!

Ataşehir'de yer alan Emekevler Atapark Konutları’nın kura çekilişi gerçekleştirildi. İşte konu ile ilgili detaylar...

TOKİ Kars Sarıkamış 1. Etap kuraları yarın çekiliyor! 

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış 1. Etap projesindeki konutların kuraları yarın çekilecek.

TOKİ Ankara Bala 2020 kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Bala 200 konut projesinde yer alan konutların kuraları bugün çekiliyor.

Tunceli Malazgirt 2. Etap kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tunceli Malazgirt 2. Etap projesinde yer alan konutların kuraları bugün çekiliyor.

TOKİ Samsun Atakum kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Atakum 2020 projesinde yer alan konutların kuraları bugün çekiliyor...

TOKİ Denizli Pamukkale Kocadere 2020 kuraları bugün çekiliyor!

TOKİ Denizli Pamukkale Kocadere 100 bin konut projesindeki konutların kuraları bugün çekilecek.

TOKİ Aydın Söke 100 bin konut kuraları bugün çekiliyor!

Dar gelirliler için konut üretmeye devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aydın Söke 100 bin konut projesinde yer alan konutların kuraları bugün çekilecek.

TOKİ Kahramanmaraş Onikişubat 350 konut kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Onikişubat projesinde yer alan konutların kuraları bugün çekilecek.

TOKİ Siirt Evren Mahallesi kuraları bugün çekiliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Siirt Merkez Evren Mahallesi projesindeki konutların kuraları bugün çekiliyor...

TOKİ Elazığ Maden 150 konut kuraları bugün çekiliyor!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Elazığ Maden 2020 projesindeki konutların kuraları bugün çekiliyor...

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Küçükler kuraları bugün çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Eyyübiye Küçükler projesinde yer alan konutların kuraları bugün çekiliyor.  

TOKİ Adana Sarıçam Akkuyu kuraları yarın çekiliyor!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Akkuyu projesindeki konutların kuraları yarın çekilecek.

TOKİ Çorum Uğurludağ 2. Etap kuraları bugün çekiliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Uğurludağ 2. Etap projesinde yer alan konutların kuraları bugün çekiliyor.

Soyal konutların kuraları Haberi

Soyal konutların kuraları

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile TOKİ arasında imzalanan Sosyal Konut Projesi kapsamında, Sincan Temelli'de yapılan konutların sahiplerinin belirleneceği kuraların çekilmesi için Serim Sırrı Tarcan Spor Salonu'nda tören düzenlendi.


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, burada yaptığı konuşmada, 2002 yılında iktidara geldikleri günden bu yana çevre, yeşil alanlar, kentsel dönüşüm, sosyal yardımlar ve hizmetler, konut üretimi ve sosyal konut projeleri konularında çok büyük bir devrim gerçekleştirdiklerini söyledi. 


Türkiye'yi yeni, modern ve estetik binalarla tanıştırdıklarını, gecekondu kavramına son verdiklerini ve vatandaşların kira öder gibi ev sahibi olmasını sağladıklarını anlatan İslam, toplu konutta bir devrim gerçekleştirdiklerini ve 81 ilde 650 binden fazla yeni konut yaptıklarını, 2023 yılında 6,5 milyon konutun dönüşümünü tamamlamayı hedeflediklerini aktardı. 


İslam, muhtaç ve yoksul vatandaşların barınma ihtiyaçlarının karşılanması için...