16 / 05 / 2024

Soykan Emre Balcıoğlu

Soykan Emre Balcıoğlu

Hassoy Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Hasan Erten, Soykan Emre Balcıoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Haziran'da kuruldu

Ragıp Balcıoğlu, İngiltere ve İrlanda’da hangi görevlerde bulundu? Şu an ne iş yapıyor?

Ragıp Balcıoğlu kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Arçelik’te hangi alanlarda çalıştı? Şu an Arçelik’te hangi görevi yürütüyor? İşte Ragıp Balcıoğlu’na ilişkin tüm merak edilen detaylar...

Balcıoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balcıoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Metin Balcı tarafından kuruldu.

Konçoğlu Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konçoğlu Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Emre Aydın ve Burhan Aydın ortaklığında kuruldu.

Balcıoğlu Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balcıoğlu Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Hasan Balcı ve Hüsna Balcı ortaklığında kuruldu.

Ali Ağaoğlu Ortaköy'de oğlu için parti düzenledi!

Ali Ağaoğlu ortanca oğlu Emre Ağaoğlu’nun doğum gününü Ortaköy'deki evinde kutladı. Kutlama havuz başında Emre Ağaoğlu’nun sınıf arkadaşlarıyla beraber yapıldı. 

Ünlü işadamı Taner Nakıboğlu ve oğlu tutuklandı!

GAZİANTEP’te darbe girişimi soruşturması kapsamında gözaltına alınan Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu ile oğlu Taner Nakıboğlu tutuklandı, Ferhan ve Emre Nakıboğlu ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ali Ağaoğlu, oğlu Emre'nin doğum gününü kutladı!

Ali Ağaoğlu, ortanca oğlu Emre’nin 11’inci yaşını ilginç bir partiyle kutladı. Emre Ağaoğlu, üzerinde “Dikkat inşaat alanı yazan” doğum günü pastasının mumlarını babasıyla birlikte üfledi.

Tevfik Balcıoğlu: İzmir tasarım kenti olacak!

Londra Tasarım Festivali'nde İzmir'i temsil eden, Akdeniz Akademisi Yönetim Kurulu ve Bilim Kurulu üyesi Yaşar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Tevfik Balcıoğlu, Ege ve İzmir'in bir tasarım kenti olarak kalkınabileceğine dikkat çekti.

Kağıthane Belediyesi'nin acı günü: Mimar Ali Rıza Balcıoğlu vefat etti!

Kağıthane Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü mimarlarından Ali Rıza Balcıoğlu vefat etti. Mimar Ali Rıza Balcıoğlu'nun cenazesi bugün Şişli Camii'nde kılınacak ikindi namazının ardından toprağa verilecek.

Dursun Balcıoğlu kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetiminde değişiklikler yapıldı. Ancak, Dursun Balcıoğlu Raylı Sistem Daire Başkanı olarak görevinde kaldı. Peki Dursun Balcıoğlu kimdir? Dursun Balcıoğlu ne zamandan beri raylı sistem daire başkanı?

Hassoy Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hassoy Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Hasan Erten, Soykan Emre Balcıoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Haziran'da kuruldu

Tabanlıoğlu ve EA Mimarlık'tan Cendere Vadisi çizimleri!

Cendere Vadisi'nin kentsel dönüşüm projesi için çalışmalar sürerken; Tabanlıoğlu Mimarlık ve Emre Arolat Mimarlık'ın çizimlerini 20 görsel ile sizlere sunuyoruz!

Torunlar-Aşcıoğlu-Kapıcıoğlu Proje Ortaklığı, Ali Sami Yen projesini yakında satışa sunacak!

Torunlar-Aşcıoğlu-Kapıcıoğlu Proje Ortaklığında hayata geçirilecek olan Ali Sami Yen projesi 2012 yılının ilk çeyreğinde satışa sunulacak. Ali Sami Yen projesi Aga Khan Ödüllü Mimar Emre Arolat tarafından tasarlandı

Soykan Emre Balcıoğlu Haberi

Soykan Emre Balcıoğlu

Hassoy Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Hasan Erten, Soykan Emre Balcıoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Haziran'da kuruldu. Hassoy Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Hassoy Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi adres: Beykoz, Çubuklu Mahallesi, Boğaziçi Caddesi, Şehit Bayram Top Sokak,...