05 / 05 / 2024

Soylu Cebe İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi

Soylu Cebe İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi

Soylu Cebe İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi Ahmet Cebe, Coşkun Soylu ve Cihan Soylu ortaklığında 210 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Soylu Grup İnşaat Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soylu Grup İnşaat Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Oğur Ateş tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Süleyman Soylu Trabzon'daki inşaat çalışmalarını inceledi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'daki kamu yatırımlarını inceledi. İnşaat alını gezen Soylu, projeler hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Cebe Kardeşler Sude Yapı İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cebe Kardeşler Sude Yapı İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Şeref Cebe ve Muharrem Cebe ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Özkan Soylu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkan Soylu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Özkan Soylu ve Çağdaş Akıncı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Soylu Cebe İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Soylu Cebe İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi Ahmet Cebe, Coşkun Soylu ve Cihan Soylu ortaklığında 210 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Söğüt İnşaat'ın Ankara Büyükşehir'den aldığı ihaleler TBMM'de!

Söğüt İnşaat'ın Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden aldığı ihaleler meclis gündemine taşındı. Konu hakkında soru önergesi hazırlayan CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya iletti..

Soylu Temizlik İnşaat Malzemeleri Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soylu Temizlik İnşaat Malzemeleri Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Hasan Dallı tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Şubat'ta Bakırköy, Yeni Mahalle Teyyareci Fethi Sokak'ta kuruldu.

İzmir Mendere Belediye Başkanı Soylu inşaatçılarla bir araya geldi!

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Menderes İnşaatçılar Derneği tarafından düzenlenen geceye katıldı. Başkan Soylu, Menderes’in gelişimine katkı koyan herkesin yanında olduklarını söyledi..

Bülent Soylu inşaatçılarla bir araya geldi!

Yeni yönetimini belirleyen Menderes İnşaatçılar Derneği, En Bordo Restoran'da tanışma ve kaynaşma gecesi düzenledi. Geceye Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu da Menderes İnşaatçılar Derneği tarafından düzenlenen geceye katıldı...

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 projesinde 250 bin TL'ye 2+1!

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 adlı projesinde 2+1'ler 250 bin TL ila 285 bin TL'ye; 3+1'ler ise 300 bin TL ila 395 bin TL'ye satılıyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor

Nish Adalar'ın inşaatında son durum!

Özyazıcı İnşaat'ın Maltepe Süreyyapaşa'da inşa ettiği Nish Adalar projesinin inşaatını www.havadanemlak.com 'un uçuş ekibi görüntüledi  

Soylu Cebe İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Soylu Cebe İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi


Soylu Cebe İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi 210 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Cebe, Coşkun Soylu ve Cihan Soylu ortaklığında kuruldu.


Soylu Cebe İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü insaat taahhüt isleri; Yeraltı Ve Yerüstü Insaatları yapmak konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler



Soylu Cebe İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi Adres; Haznedar Mh.Arda Sk.N.10/10...