19 / 05 / 2024

Söz Metler İnşaat nerede

Söz Metler İnşaat nerede

Söz Metler İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Enver Boyaalıcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 31 Mayıs'ta Ümraniye, Adem Yavuz Mahallesi'nde kuruldu.

Sönmezler Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Sönmezler Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zülküf Sönmez tarafından kuruldu.

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

Es Söz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Es Söz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sezai Sunar tarafından kuruldu.

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Akyüz tarafından kuruldu.

TOKİ Muş Ovası 1. Kısım projesi inşaatı ihalesi yarın!

Muş Ovası Sulaması 1 Merhale (1 Kısım) Projesi İnşaatı (E-İHALE) işi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Samsun 19 Mayıs Barajı Sulaması İnşaatı ihalesi yarın!

Samsun 19 Mayıs Barajı Sulaması İnşaatı (E-İHALE) işi ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

Öz Öncü İnşaat ve Yangın Sistemleri Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Öz Öncü İnşaat ve Yangın Sistemleri Pazarlama Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Dilyafruz Norkulova tarafından kuruldu.

Volkan Konak: Kıbrıs’taki evimin inşaatı bitmedi!

Usta sanatçı Volkan Konak, Kıbrıs Malpas Hotel'de sevenleri ile buluştu. Kıbras'tan ev aldığını söyleyen Konak, ''İnşaatı henüz bitmediği için Kıbrıs’a geldiğimde çok uzun kalamıyorum ama bittiğinde uzun uzun kalacağım'' dedi.

Green Vısıon Group İnşaat İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Green Vısıon Group İnşaat İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammadalı Hassankhanı, Mohammadjavad Ahmad Akhoundı ve Seyyedvahıd    Pourhoseınımahmoodab ortaklığında kuruldu. 

Öz Temelli İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Temelli İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Temel Okkay tarafından kuruldu. 

Son Söz Yapı İnşaat Turizm Gıda Eğitim Sağlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Son Söz Yapı İnşaat Turizm Gıda Eğitim Sağlık Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile 8 Aralık 2017'de Selami Pala tarafından kuruldu!

Son Söz Yap İnşaat Turizm Gıda Eğitim Sağlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Son Söz Yap İnşaat Turizm Gıda Eğitim Sağlık Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Selami Pala tarafından kuruldu.

Öz Medine İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Medine İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ömer Can tarafından 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Söz Metler İnşaat nerede Haberi

Söz Metler İnşaat nerede

Söz Metler İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Enver Boyaalıcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 31 Mayıs'ta Ümraniye, Adem Yavuz Mahallesi'nde kuruldu.


Söz Metler İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  iş konusu;1-İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 2-İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır...