11 / 05 / 2024

Söz Mühendislik İnşaat Taahhüt Nakliyat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Söz Mühendislik İnşaat Taahhüt Nakliyat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Söz Mühendislik İnşaat Taahhüt Nakliyat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sinan Öztürk, İlker Açıkalın tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 16 Haziran'da kuruldu.

Çözüm Ortağı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Çözüm Ortağı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Ak tarafından kuruldu.

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğanay Gürbüz tarafından kuruldu.

Desto Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Desto Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Devrim Taş ve Günseli Bengül Sökmen ortaklığında kuruldu.

Keleşler Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi Kuruldu!

Keleşler Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde 100.00,00 TL sermaye bedeli ile Aziz Keleş tarafından kuruldu.

Haki Mühendislik İnşaat Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Haki Mühendislik İnşaat Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Hakkı Killioğlu tarafından kuruldu.

Deem Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Deem Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Erkman ve Sıddık Erkman ortaklığında kuruldu.

Cvm Enerji Isı Soğutma Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cvm Enerji Isı Soğutma Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nevin Yalçın tarafından kuruldu.

Hbh Spektrum Enerji Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hbh Spektrum Enerji Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şahin Kızılay tarafından kuruldu.

Aslanlar Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslanlar Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Arslan tarafından kuruldu.

Yorulmaz Group Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yorulmaz Group Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Yorulmaz tarafından kuruldu.

Başlar Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başlar Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Eren Baş ve Yunus Emre Baş ortaklığında kuruldu.

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akın ve Yıldız Akın ortaklığında kuruldu.

Asöz Group Mühendislik İnşaat Enerji Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asöz Group Mühendislik İnşaat Enerji Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Asan ve Enes Öztaş ortaklığında kuruldu.

Söz Mühendislik İnşaat Taahhüt Nakliyat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Söz Mühendislik İnşaat Taahhüt Nakliyat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Söz Mühendislik İnşaat Taahhüt Nakliyat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sinan Öztürk, İlker Açıkalın tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 16 Haziran'da kuruldu. 


Söz Mühendislik İnşaat Taahhüt Nakliyat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat mühendislik ve mimarlık hizmetlerini yapmak              Her türlü inşaat proje, hafriyat, restorasyon, dekorasyon, mimarlık, mühendislik ve tesisat işleri ile her türlü madde, malzeme, teçhizatın yedek aksam ve parçalarının alımı-satımı ikmali, taahhüdü, komisyonculuğu, nakliye işleri ile ithalat ve ihracatını yapmak. Bunun için gereken fabrika ve tesis kurmak bunlara ortak olmak ve ortak almak. Konut, İşyeri, devlet binaları, sanayi, turizm, sağlık, eğitim, spor, kültürel tesislerin, arsaları ve diğer gayri menkullerin alımı, satımı, imar ve inşası, kiralanması, bunlar...