09 / 05 / 2024

Sözsan Danışmanlık Taahhüt Turizm İnşaat iletişim

Sözsan Danışmanlık Taahhüt Turizm İnşaat iletişim

Sözsan Danışmanlık Taahhüt Turizm İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ali Sözen, Mustafa Birkan Tüzer, Şaban Yavuz tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Mutlu Design Mimarlık Mühendislik Proje Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Design Mimarlık Mühendislik Proje Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Fatih Mutlu ve Şamil Enes Mutlu ortaklığında kuruldu.

Knk Projelendirme Mühendislik Danışmanlık Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Knk Projelendirme Mühendislik Danışmanlık Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Can Erduran tarafından kuruldu.

S Mühendislik Eğitim Danışmanlık Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Mühendislik Eğitim Danışmanlık Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Süleyman Aşkın tarafından kuruldu.

Cbb Enerji Mühendislik Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cbb Enerji Mühendislik Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün KArtal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Berk Keskin ve Tuğçe Özdemir ortaklığında kuruldu.

Serbent Mühendislik Danışmanlık Taahhüt Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serbent Mühendislik Danışmanlık Taahhüt Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Altınay tarafından kuruldu.

Yes İletişim Danışmanlık İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Yes İletişim Danışmanlık İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Şahin tarafından kuruldu.

Eren Olgun İnşaat Mühendislik Proje Danışmanlık Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eren Olgun İnşaat Mühendislik Proje Danışmanlık Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Eren Olgun ve Serkan Açıkgöz ortaklığında kuruldu.

Sektör Enerji Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sektör Enerji Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Elvan tarafından kuruldu.

Altunöz Danışmanlık Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Altunöz Danışmanlık Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Altunöz tarafından kuruldu.

Forus Global İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Forus Global İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Kağıthane’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bom İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Danışmanlık Anonim Şirketi tarafından kuruldu. 

Forus Global İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Forus Global İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bom İnşaat Taahhüt Ticaret ve Danışmanlık Anonim Ş tarafından kuruldu.

Bom İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Bom İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Mafa tarafından kuruldu.

Altınoluk Danışmanlık İnşaat Turizm Tekstil Gıda Nakliye Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınoluk Danışmanlık İnşaat Turizm Tekstil Gıda Nakliye Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sami Ademoğlu ve S. Nesrullah Aka ortaklığında kuruldu.

Sözsan Danışmanlık Taahhüt Turizm İnşaat iletişim Haberi

Sözsan Danışmanlık Taahhüt Turizm İnşaat iletişim


Sözsan Danışmanlık Taahhüt Turizm İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ali Sözen, Mustafa Birkan Tüzer, Şaban Yavuz tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta kuruldu. 


Sözsan Danışmanlık Taahhüt Turizm İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A- DANIŞMANLIK 1-Yurtiçinde ve yurtdışında finans, ekonomi, ticari, mali ve idari tüm alanlarda yönetim, finans danışmanlığı yapmak kaydıyla, yönetim hizmeti verebilir ve tüm bu alanlarda iştigal eden kamu, yerli ve yabancı özel sektör kuruluş ve şirketlerinin danışmanlığını ve yönetimini üstlenebilir. 2-Taşınır ve taşınmazları satın alabilir, inşa edebilir, kiraya verebilir, ipotek tahsis edebilir ve fes edebilir, menkul rehini alabilir veya verebilir, satış vaadi, rehin ve ipotekte dahil olmak üzere menkul ve gayrimenkulle ilgili olarak her çeşit ayni ve şahsi hakları ihdas edebilir,...