19 / 05 / 2024

SP Rusya negatif

SP Rusya negatif

SP Rusya'yı negatif izlemeye aldı. Standard & Poor's 'un resmi internet sitesinde yayımlanan açıklamada, Rusya'nın notunun negatif izlemeye alınmasının parasal esnekliğindeki bozulma ve zayıflayan ekonomisinden kaynaklandığı belirtildi.

SP Rusya'nın kredi notunu yükseltti!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s (S&P), Rusya’nın kredi notu görünümünü “negatiften” “durağana” yükselttiğini açıkladı.

SP Yunanistan'ı negatif izlemeye aldı!

S&P, Yunanistan’ın uzun ve kısa vadeli ülke kredini notlarını (B/B) negatif izlemeye aldığını açıkladı. Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s (S&P) Yunanistan’ın kredi notunu negatif izlemeye aldığını açıkladı.

SP Rusya'nın kredi notunu düşürdü!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), Rusya'nın "BBB-" olan kredi notunu " yatırım yapılamaz " seviye olarak kabul edilen " BB + "ya düşürdü.

SP Rusya'yı negatif izlemeye aldı!

SP Rusya'yı negatif izlemeye aldı. Standard & Poor's 'un resmi internet sitesinde yayımlanan açıklamada, Rusya'nın notunun negatif izlemeye alınmasının parasal esnekliğindeki bozulma ve zayıflayan ekonomisinden kaynaklandığı belirtildi.

SP Rusya'nın kredi notunu negatif izlemeye aldı!

SP Rusya'nın kredi notunu negatif izlemeye aldı. Uluslararası Kredi Derecelendirme Kuruluşu Standard & Poor's ( S&P ), Rusya'nın "BBB-" olan kredi notunu negatif izlemeye aldı.

SP Ukrayna'nın kredi notunu indirdi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S&P, Ukrayna'nın " CCC " olan kredi notunu "CCC-" ye çekerken, görünümünü negatif olarak teyit etti. SP Ukrayna'nın kredi notunu indirdi!

Moody's Rusya'nın notunu indirdi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Rusya'nın kredi notunu "Baa2"ye indirirken, not görünümünü negatif olarak belirledi. Moody's'ten yapılan açıklamada, Rusya'nın kredi notunun "Baa1"den "Baa2"ye indirildiği, not görünümünün ise negatif ol

Şişecam Rusya’da 275 milyon dolar yatırımla fabrika inşa ediyor!

Şişecam grubu, Rusya’ nın Tataristan Cumhuriyeti’ nde 10 milyar dolardan fazla ( 275 milyon dolar ) yatırımla düz cam ve araba camı fabrikası inşa ediyor...

Rusya’da tehlikeli bina yıkımı!

Rusya’da kepçeyle yapılan tehlikeli bina yıkımı kameraya yansıdı. Görüntülerde işlek bir cadde üzerinde yoğun trafiğe rağmen kepçe binanın duvarlarını yıkıyor. Kepçenin yıktığı duvar nedeniyle ortalık bir anda toz duman oluyor...

350 bin Rusya vatandaşı Bulgaristan'da emlak sahibi oldu!

Bulgaristan’ın Rusya Büyükelçisi Yuriy İsakov, Bulgaristan’da emlak sahibi olan Rus vatandaşlarının sayısının yaklaşık 350 bin olduğunu belirtti. İsakov, Bulgaristan’daki emlak pazarında Rusların en önemli müşterilerden olduğuna dikkati çekti.

Rusya Türk müteahhitlik sektörü için cazibesini sürdürecek!

Rusya'nın devam eden yatırımlarının özellikle bu ülkede tecrübe sahibi Türk müteahhitlik firmaları için önemli olduğunu vurgulayan Ant Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Okay, pazarın önümüzdeki dönemde öneminin daha da artacağına işaret etti..

Turizmde büyümenin lokomotifi Rusya oldu!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) tarafından hazırlanan 2013 Turizm Raporu'na göre, Rusya ve İskandinavya pazarları, sadece Türkiye'nin değil son 10 yılda Avrupa'nın gözde turizm destinasyonlarının büyümesini de etkiledi

Altensis Rusya’yı da çevre dostu binalarla tanıştırıyor!

Altensis, Rusya’yı da çevre dostu binalarla tanıştırıyor. Türkiye’deki sertifikalı yeşil binaların yüzde 60’ının sertifikasyon sürecine rehberlik ederek Pazar lideri olan şirket, Rusya’da toplam 500 bin metrekarelik inşaata danışmanlık ediyor...

SP Rusya negatif Haberi

SP Rusya negatif


S&P'nin resmi internet sitesinde yayımlanan açıklamada, Rusya'nın notunun negatif izlemeye alınmasının parasal esnekliğindeki bozulma ve zayıflayan ekonomisinden kaynaklandığı belirtildi. 


Açıklamada, S&P'nin  Rusya'nın "BBB-" olan kredi notunu negatif izlemeye aldığı ifade edildi. 


Negatif izlemenin, Rusya'nın notunun yüzde 50 ihtimalle 90 gün içerisinde negatif derecelendirileceği anlamına geldiği vurgulanan açıklamada, kredi izlemesinin ocak ayının ortasında sonuçlandırılmasının planlandığı...