22 / 05 / 2024

SP Ukrayna notu

SP Ukrayna notu

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S&P, Ukrayna'nın " CCC " olan kredi notunu "CCC-" ye çekerken, görünümünü negatif olarak teyit etti. SP Ukrayna'nın kredi notunu indirdi!

Akiş GYO’nun kurumsal yönetim derecelendirme notu yükseldi!

Akiş GYO kurumsal derecelendirme notuyla gayrimenkul ve inşaat sektöründe zirvedeki yerini korumaya devam ediyor. Şirketin kurumsal yönetim derecelendirme notu 9,62 (96,19) olarak güncellendi...

Akiş GYO Kurumsal Yönetim Derecelendirme Notu 9,62!

21 Kasım 2019 tarihi itibariyle Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Kurumsal Yönetim Derecelendirme Notu 9,62 (96,19) olarak güncellendi...

Mersin Yat Limanı'nın plan notu değişikliği mecliste!

Mersin Yat Limanı'nın plan notu değişikliği meclis gündemine taşındı. CHP'li Gökçel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ'nin uzun vadeli kredi derecelendirme notu TR AAA!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın uzun vadeli kredi derecelendirme notu TR AAA olarak belirlendi.

İstanbul Silivri Plan Notu Değişikliği askıda!

İstanbul ili, Silivri ilçesi (eski 424/1, 435/1, 430/2, 431/1, 434/1-2, 442/1 ve 443/1 ada parsellerde) 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu Değişikliği askıya çıktı.

Gayrimenkul yatırımında en riskli Ukrayna şehirleri!

Monitor.Estate ve Ukrayna Emlak Kulübü’nün yaptığı araştırmada Dnipro ve Harkov’daki gayrimenkullere yatırım yapmak en güvenli, Odessa ve Kiev’deki gayrimenkullere yatırım yapmak en riskli  şehirler olarak belirlendi…

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Plan Notu Değişikliği askıda!

İstanbul Gaziosmanpaşa İlçesi'ne bağlı Sarıgöl Mahallesi, Nazım İmar Planı plan notu Değişikliğine ilişkin imar planı askıda...

Bireylerin kredi notu ortalaması bin 413'e yükseldi!

Kredi Kayıt Bürosu Genel Müdürü Akdeniz "Son 2 yıllık trende baktığımızda, Ağustos 2017 itibarıyla bireylerin kredi notu ortalaması bin 407 idi, bugün itibarıyla bin 413, hafif bir yükselme var." dedi.

Ed Parker: Türkiye'nin kredi notu açısından güçlü yönlerinin farkındayız!

Fitch Ratings'in Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) Ülke Notları Grubu Direktörü Ed Parker, "Türkiye'nin kredi notu açısından güçlü yönlerinin farkındayız. Düşük kamu borcu ve dinamik bir ekonomi olması güçlü yanları." ifadesini kullandı.

Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi Plan Notu Değişikliği askıda!

Gaziosmanpaşa İlçesi'ne bağlı Mevlana Mahallesi, Nazım İmar Planı plan notu Değişikliğine ilişkin imar planı askıda...

Türkiye-Ukrayna ikili ticaret hacminin 20 milyar dolara ulaştırılması hedeflendi!

Ticaret Bakanı Pekcan, "Hedefimiz Türkiye-Ukrayna ikili ticaret hacmimizi önce 10 milyar dolar sonra da 20 milyar dolara ulaştırmak." dedi.

Deniz GYO'nun ulusal kredi notu uzun vadeli A+, kısa vadeli A-2!    

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığ'nın "yatırım yapılabilir" kategoride; Uzun Vadeli Ulusal Notu (TR) A+, Kısa Vadeli Ulusal Notu (TR) A-2, her iki not görünümünü ise "durağan" olarak belirlendi...

Akiş GYO'nun uzun vadeli kredi notu BBB!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın uzun vadeli kredi derecelendirme notu BBB olarak belirlendi.

SP Ukrayna notu Haberi

SP Ukrayna notu

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), Ukrayna'nın "CCC" olan kredi notunu  "CCC-" ye çekerken, görünümünü negatif olarak teyit etti.


S&P'in resmi internet sitesinde yayımlanan açıklamada, hem Uluslararası Para Fonu'nun (IMF)  2014 içerisinde Ukrayna'ya yapacağı yardımların gecikmesinin hem de azalan döviz rezervlerinin, Ukrayna hükümetinin görevlerini yerine getirememe riskini artırdığı belirtildi.


Açıklamada, ek bir uluslararası finansal desteğin söz konusu olmadığı vurgulanarak, şartlar değişmediği takdirde birkaç ay içerisinde bu riskin kaçınılmaz olacağı anlatıldı.


 Ukrayna'nın "CCC" olan kredi notunu  "CCC-" ye çekildiği dile getirilen açıklamada, negatif görünümün Ukrayna'nın ek bir finansal destek olmadan görevelerini yerine getirememe riskini yansıttığı aktarıldı.


Açıklamada, IMF'nin yardımlarında başka bir gecikme olması durumunda, Ukrayna hükümetinin durumunun çok zor olacağı kaydedildi.


IMF'nin yardımlarıyla bile Ukrayna'nın sadece kısa bir süre idare edebileceği belirtilen açıklamada,...