05 / 05 / 2024

SPA ve Fitness

SPA ve Fitness

25 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Bornova Folkart Life projesi Folkart Yapı imzası taşıyor. Peki İzmir Folkart Life ne zaman teslim edilecek?

Hp Spa Wellness Havuz İnşaat Mimarlık Mühendislik Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Hp Spa Wellness Havuz İnşaat Mimarlık Mühendislik Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Güller Akarçay tarafından kuruldu.

Kirman Calyptus Resort - Spa Manavgat'ın oda sayısı artırıldı!

Burak Turizm Yatırım İşletmecilik Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.'e ait Kirman Calyptus Resort - Spa Manavgat'ın oda sayısı artırıldı. İşte ayrıntılar...

Arena Deluxe Hotel Spa Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arena Deluxe Hotel Spa Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Akın Sevgi, Anıl Sevgi ve Sinan İstek ortaklığında kuruldu.

Apple Watch serisinden yeni EKG özelliği!

Apple, amacının tüketicilerin sağlıkları konusunda bilgi edinmelerini ve sağlıklarının kontrolünü ellerine almalarını sağlamak amacıyla Apple Watch ve iPhone’da, bilime dayalı bilgiler sunan kişisel sağlık ve fitness özelliği sunuyor.

Horizon ile evde bile profesyonel koşun! İşte Horizon Fitness koşu bandı modelleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Profesyonel kalitedeki fitness ekipmanları ile dünyaca bilinen marka Horizon Fitness, koşu bandı modelleri ile dikkat çekiyor. Tüm koşu bandı modellerini ve fiyatlarını yazımızda bulabilirsiniz…

BYK Havuz Spa İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BYK Havuz Spa İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Ahmet tarafından kuruldu.

İspa Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İspa Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şahin ve Mustafa Şahin ortaklığında kuruldu.

Yeda Spa Desıng İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeda Spa Desıng İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kanbur tarafından kuruldu.

Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort İstanbul'da ofis açtı!

fyon'daki Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort, Anadolu'daki hedef kitlesini İstanbul'la zenginleştirmek için Bağdat Caddesi'nde bir ofis açtı.

Katarlılar Boğaz’da aldıkları yalıları otel ve SPA yapacak!

Sarıyer'deki Kocataş, Sait Paşa yalıları ve 25 dönüm arazideki tarihi yapıları Katarlı işadamı Omar Hussain Alfardan satın aldı..

Sitelerin artması ile havuz kullanımı artıyor!

Ulusal ve uluslararası havuz, SPA ve sauna sektörü, POOL Expo 2019 ile İstanbul'da bir araya gelmeye hazırlanıyor. 

İspa İnşaat Sanayi ve Pazarlama Anonim Şirketi Beykoz Şubesi açıldı!

İspa İnşaat Sanayi ve Pazarlama Anonim Şirketi Beykoz Şubesi 310 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Astaldi ve IC Holding 3. Köprü'de hisse satmayı planlıyor!

İtalyan inşaat şirketi Astaldi SpA ve Türk ortağı IC Yatırım Holding A.Ş. olası hisse satışı için Morgan Stanley ve Citigroup ile çalışacak.

SPA ve Fitness Haberi

SPA ve Fitness

Daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı Folkart Life Bornova projesinin içinde koşu ve yürüyüş yolu, cafe ve çarşı, çocuk havuzu, süs havuzu, kapalı otopark, SPA ve Fitness, restoranlar, açık ve kapalı yüzme havuzları gibi ortak kullanım alanları yer alıyor.


25 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Bornova Folkart Life projesinde daire fiyatları 1+0 evlerde 185 bin TL, 1+1 evlerde 270 bin TL  2+1 evlerde 382 bin TL,  3+1 evlerde 555 bin TL , 4+1 evlerde ise 760 bin TL'den başlıyor. 


828 adet daireden meydana gelen Folkart Life Bornova projesi İzmir'in Bornova ilçesinde hayata geçiriliyor. 


Peki İzmir Folkart Life ne zaman teslim edilecek?

Folkart Life Bornova projesi 2017 yılının Aralık ayında teslim edilecek.


Bornova Folkart Life iletişim 

Telefon: 444 22 78 

Web:...