02 / 05 / 2024

Space Elektronik Malzeme ve Gayrimenkul Alım Satım Danışmanlık Kiralama Limited Şirketi nerede

Space Elektronik Malzeme ve Gayrimenkul Alım Satım Danışmanlık Kiralama Limited Şirketi nerede

Space Elektronik Malzeme ve Gayrimenkul Alım Satım Danışmanlık Kiralama Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Özer imzasıyla kuruldu.

Space Elektronik Malzeme ve Gayrimenkul Alım Satım Danışmanlık Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Space Elektronik Malzeme ve Gayrimenkul Alım Satım Danışmanlık Kiralama Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Özer imzasıyla kuruldu.

Baytu İnşaat Metal Hırdavat Elektrik ve Elektronik Malzeme Ticareti Limited Şirketi kuruldu!

Baytu İnşaat Metal Hırdavat Elektrik ve Elektronik Malzeme Ticareti Limited Şirketi, Erol Baytur tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta Beyoğlu, Emekyemez Mahallesi'nde kuruldu.

NSS İnşaat Turizm Gıda Tekstil Elektrik Elektronik İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NSS İnşaat Turizm Gıda Tekstil Elektrik Elektronik İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Esra Nur Demir, Abdulsamet Duran tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Tapu işlemleri elektronik ortamda yapılabilecek!

Yeni yılda uygulamasına başlanacak e-ipotek ile onama ipotek işlemlerinde taşınmaz malikinin tapu müdürlüğüne müracaatına gerek kalmadan, elektronik ortam üzerinden ilgili kurumun talebiyle işlemler gerçekleşecek..

TOKİ Başkanı: 'Saray'da yerli malzeme kullanıldı'

TOKİ Başkanı Turan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nı "Cumhuriyet tarihinin en önemli mimarlık eserlerinden biri" olarak tanımladı. Başkan Ergün, bu eserin tamamen yerli malzeme ile inşa edildiğini söyledi

Sahabe İnşaat Turizm Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Sahabe İnşaat Turizm Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi, Selami Güleç Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 19 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Vestel Elektronik VESBE hissesi aldı!

Vestel Elektronik VESBE hissesi aldı. Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik VESBE hissesi aldı.

Hüseyin Kesimoğlu: Hedefimiz tapu işlemlerini elektronik ortamda sağlamak!

Elektronik işlemin temellerinin atıldığın söyleyen Tapu ve Kadastro Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Kesimoğlu "Hedefimiz, e-devlet entegrasyonu sağlanırsa 3-5 sene içinde pek çok tapu işlemini, elektronik ortamlarda yapabilmek" dedi.

İnşaatlarda elektronik denetim dönemi!

Olası afetlere karşı kalitesi yüksek yapılaşmanın temin edilmesi için Çevre ve Şehircilik Bakam İdris Güllüce’nin talimatıyla önümüzdeki süreçte inşaatlarda kullanılacak betonlar elektronik sistem üzerinden denetlenecek.

Akyollar İnşaat Malzemeleri Makina Elektronik Kimya Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyollar İnşaat Malzemeleri Makina Elektronik Kimya Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necati Uslu tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Kasım'da kuruldu.

Can Kılınç Otomotiv İnşaat Reklam Matbaa Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Kılınç Otomotiv İnşaat Reklam Matbaa Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Ergön tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Vestel Elektronik VESBE hisselerini aldı!

Vestel Elektronik VESBE hisselerini aldı. Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik VESBE hisselerini aldı.

Astel Elektronik yurtdışındaki inşaat projelerine çözüm sunuyor!

Profesyonel görüntü teknolojileri alanında faaliyet gösteren Astel Elektronik; tecrübesini inşaat sektörüyle yurt dışına taşıyor. Astel; inşaat şirketlerinin Kuzey Afrika, Orta Doğu ve Türki Cumhuriyetler’deki projelerine çözümler sunuyor.

Space Elektronik Malzeme ve Gayrimenkul Alım Satım Danışmanlık Kiralama Limited Şirketi nerede Haberi

Space Elektronik Malzeme ve Gayrimenkul Alım Satım Danışmanlık Kiralama Limited Şirketi nerede


Space Elektronik Malzeme ve Gayrimenkul Alım Satım Danışmanlık Kiralama Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Özer imzasıyla kuruldu. 


Space Elektronik Malzeme ve Gayrimenkul Alım Satım Danışmanlık Kiralama Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü elektronik malzemenin alım ,satım, ithalat, ihracatını yapmak ve distribütörlük almak. b. Her türlü müzik aletinin, müzikle ilgili cihazların ve müzik sistemlerinin üretim,  alım satım ithalat, ihracatını yapmak ve distribütörlük almak. c. Haberleşme hizmetlerini sağlamak için gerekli olabilecek her türlü donanımın alımı, satımı, ithalatı, ihracatı, dağıtımını yapmak. ç. Her çeşit cep ve mobil telefonları, telefon santralleri, telsiz haberleşme cihazları ve bunların yedek parça ve aksesuarlarının alımı, satımı, mamul, bakım ve onarımını, ithalatını, ihracatını ve iç ve dış ticaretini, pazarlamasını, bayiliğini, distribütörlüğünü ve mümessilliğini yapmak....