03 / 05 / 2024

Space Gayrimenkul Cityscape Global

Space Gayrimenkul Cityscape Global

Çok sayıda ülkeden sektör temsilcileri ile yatırımcıları buluşturan Cityscape Global 2012’ye Türkiye’den katılan tek gayrimenkul danışmanlık firması Space oldu...

Space İstanbul 5. ofisini Zekeriyaköy’de açtı!

Filiz Çakmur ve Şeli Elvaşvili'nin 2006'da kurduğu Space İstanbul Gayrimenkul, 5.ofisini Zekeriyaköy’de açtı. Şeli Elvaşvili ve Filiz Çakmur,  Zekeriyaköy şubesinin kapılarını açmasıyla başlayan ilgiden çok memnun olduklarını belirtti.

Secret Garden Residences'ın Türkiye lansmanı yapıldı!

Lüks emlak sektörünün önde gelen markaları arasında bulunan Space Gayrimenkul, Montenegro “Secret Garden Residences” projesinin Türkiye lansmanını gerçekleştirdi.

Cityscape Global 2017 gayrimenkul dünyasını Körfez’de buluşturdu!

Gayrimenkul ve mimarlık dünyasının en önemli küresel buluşmalarından biri olarak kabul edilen Cityscape Global 2017, Dubai’de düzenlendi. Küresel sektör temsilcilerine 11-13 Eylül tarihleri arasında ev sahipliği yapan fuar, bu yıl ziyaretçi sayısını yüzde 25 arttırdı.

Çiğdem Karaaslan, Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ın, Dubai'de gerçekleştirilen Cityscape Global 2017 Yatırım ve Gayrimenkul Fuarı'na katıldığı bildirildi.

Mehmet Özhaseki, Cityscape Global İnşaat Fuarı'na katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Ortadoğu'nun önemli gayrimenkul fuarları arasında yer alan Cityscape Global İnşaat Fuarı'na katıldı.

Yabancı yatırımcılardan, vatandaşlık sınırına indirim isteği!

Dubai'deki gayrimenkul Cityscape fuarında yabancı ülke vatandaşlarına Türk vatandaşlığı hakkı verilmesi konuşuldu. T.C. vatandaşlığı için gereken en az 1 milyon dolar tutarında gayrimenkul alımında sınırın aşağı çekilmesi gündeme geldi.

Dubai Cityscape Global 2017 başladı!

Cityscape Global 2017, Dubai’de kapılarını araladı. Bu yıl 15’inci kez gerçekleştirilen Cityscape Global 2017’de Türkiye gayrimenkul sektörünün ön planda olma geleneği de sürüyor.

Space Gayrimenkul ve Altıncı Cadde'den yeni proje!

Space Gayrimenkul ve Altıncı Cadde, İstanbul Arnavutköy'de Orhan Bey Apartmanı'ndaki yeni projeyi ünlü isimlere tanıttılar...

Cityscape ve MIPIM fuarları neden Türkiye'de yapılmadı?

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Leyla İlhan bugünkü yazısında Türkiye'deki gayrimenkul sektörünü değerlendirdi. İlhan, Cityscape ve MIPIM fuarlarının neden gerçekleşmediğini cevapladı.

Sinpaş, Cityscape Katar 2017'nin gözdesi oldu!

Sinpaş GYO, gayrimenkul sektörünün en büyük uluslararası organizasyonlarından biri olan Cityscape Katar 2017’de yerini almaya hazırlanıyor. Sinpaş GYO, Cityscape Katar 2017’ye, Queen Central Park ve Bursa Modern projeleri ile katılacak.

Cityscape Turkey 2017 yine kazandıracak!

İstanbul, Dünya’nın en önemli gayrimenkul platformlarından Cityscape’e ikinci kez ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Cityscape Turkey 2017 Fuarı, İstanbul Kongre Merkezi’nde 23-25 Mart tarihleri arasında yapılacak. .

Cityscape Turkey 2017, 23 Mart'ta başlıyor!

Gayrimenkul sektörünün en prestijli küresel organizasyonlarından Cityscape ikinci kez Türkiye’ye geliyor. Cityscape Turkey, 23-24-25 Mart 2017 günlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek .

Space Elektronik Malzeme ve Gayrimenkul Alım Satım Danışmanlık Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Space Elektronik Malzeme ve Gayrimenkul Alım Satım Danışmanlık Kiralama Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Özer imzasıyla kuruldu.

Space Gayrimenkul Cityscape Global Haberi

Space Gayrimenkul Cityscape Global

İstanbul’da lüks konut denilince akla gelen ilk danışmanlık firmalarından biri olan Space Gayrimenkul sahip olduğu bilgi birikimi ve uzman kadrosuyla portföyünde birçok lüks ve özel konutla birlikte isim yapmış farklı projeleri de barındırıyor. Türkiye’nin son yıllarda yabancı yatırımcı tarafından tam bir cazibe merkezi haline geldiğini belirten Space Gayrimenkul ortaklarından Filiz Çakmur ‘Sektörün uluslararası platformda en büyük etkinliklerinden biri olan Cityscape Global 2012’de Türkiye bu yıl onur ülkesi seçildi. Bu bile başlı başına ülkemize olan ilgiyi ve sektörde geldiğimiz noktayı özetliyor. Biz de Space Gayrimenkul olarak bu önemli etkinlikle yabancı yatırımcıya ülkemizi biraz daha tanıtabilmeyi hedefliyoruz’ şeklinde konuştu.


Cityscape Global 2012 2-4 Ekim tarihleri arasında Dubai’de gerçekleştirilecek. Etkinlikte sektörün tanıtımı konusunda Türkiye’de önemli adımlar atan GYODER de (Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği)...