27 / 04 / 2024

Special Turizm Araç Kiralama Hizmetleri adres

Special Turizm Araç Kiralama Hizmetleri adres

Special Turizm Araç Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Salih Ezgü ve Noureddıne Benhamadı ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 2 Haziran'da Başakşehir, Başakşehir Mahallesi'nde kuruldu.

Karlı Şehir İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve İş Makinaları Araç Kiralama Turizm Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Karlı Şehir İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve İş Makinaları Araç Kiralama Turizm Ticaret Ltd.Şti. Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hanifi Koç tarafından kuruldu.

Avaks Gayrimenkul Danışmanlık Araç Kiralama Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Avaks Gayrimenkul Danışmanlık Araç Kiralama Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Sami Eryanni tarafından kuruldu.

Faras Group İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Sanayi İnşaat Yapı Malzemeleri Araç Kir.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Faras Group İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Sanayi İnşaat Yapı Malzemeleri Araç Kir.Tic.Ltd.Şti. Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Aras tarafından kuruldu.

Ara Gökköy Tarım Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Ara Gökköy Tarım Turizm Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mert Van, Baray Işık ve Mert Aksoylu ortaklığında kuruldu.

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Yenigün tarafından kuruldu.

Rüyalar Gayrimenkul İnşaat Turizm Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rüyalar Gayrimenkul İnşaat Turizm Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile B.S. Mohammed Alı M ve Mubarak Mohd F Al-Hajrı ortaklığında kuruldu.

Hüma Araç Kiralama İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Hüma Araç Kiralama İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Eyüp Güloğlu tarafından kuruldu.

TÜİK açıkladı! Yerli turist ulaşıma 22,3 milyar lira harcadı!

Türkiye İstatistik Kurumu, ocak-mart dönemine dair "Hane Halkı Yurt İçi Turizm Araştırması" sonuçlarını duyurdu. Söz konusu verilere göre, seyahat harcamaları yüzde 82,8 yükselerek 22 milyar 271 milyon TL'yi aştı.

Lamina Group Gayrimenkul Turizm Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lamina Group Gayrimenkul Turizm Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Abdul Hady Alsmaeel ve Sulaıman Tayyar ortaklığında kuruldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 465 personel alacak! Başvuru şartları nedir?

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından personel alım ilanı yayınlandı. Yayınlanan ilan kapsamında 465 kütüphaneci alımı yapılacağı duyuruldu. Bu duyurunun hemen ardından başvuru şartları nedir? Kimler başvuru yapabilir? gibi soruların yanıtları araştırılmaya başlandı. İşte tüm detaylar...

Winner Estate Gayrimenkul E-Ticaret Araç Alım Satım Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Winner Estate Gayrimenkul E-Ticaret Araç Alım Satım Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şekh Noh ve Wael Masrıeh ortaklığında kuruldu.

Cmc Seyahat Acentası Ve Turizm Emlak Danışmanlığı Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cmc Seyahat Acentası Ve Turizm Emlak Danışmanlığı Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Ceylan tarafından kuruldu.

Azad Proje Yapı İnşaat Gıda Tekstil Turizm Emlak Nakliyat Araç Alım Satım San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Azad Proje Yapı İnşaat Gıda Tekstil Turizm Emlak Nakliyat Araç Alım Satım San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Karadağ tarafından kuruldu.

Special Turizm Araç Kiralama Hizmetleri adres Haberi

Special Turizm Araç Kiralama Hizmetleri adres

Special Turizm Araç Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Salih Ezgü ve Noureddıne Benhamadı ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 2 Haziran'da Başakşehir, Başakşehir Mahallesi'nde kuruldu. 


Special Turizm Araç Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek.Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2.Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 3.Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 4.Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 5.Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 6.Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. 7.Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları...