05 / 05 / 2024

Spil Dağı tesisleri

Spil Dağı tesisleri

Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak, Spil Dağı'nda yapımı devam eden sosyal tesisler ile altyapının tamamlanması halinde doğayı ve serin havayı seven Arap turistlerin Manisa'ya daha çok geleceğini bildirdi.

Manisalı üç arkadaş koronavirüsten korunmak için ağaç ev yaptı!

Manisa’da üç arkadaş, koronavirüs salgınına karşı önlem almak amacıyla Spil Dağı Milli Parkı’ndaki arazilerine ağaç ev yaptı.

Trabzon, Rize ve Zonguldak'ta kıyıda sağlık tesisleri yapılabilecek!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan Kıyı Kanununun Uygulanmasına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile artık Trabzon, Rize ve Zonguldak'ta kıyıda sağlık tesisleri yapılabilecek...

Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri için yıkım kararı çıktı!

Bakırköy Belediyesi, Ataköy 3-4-11. Kısım’da yer alan Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri için yıkım kararı aldı.

Sapanca Hacımercan Spor Tesisleri'nin ihalesi 11 Ağustos'ta!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sapanca'da hayata geçirilecek Hacımercan Spor Tesisleri için ihaleye çıkılıyor. Yapım ihalesi 11 Ağustos Cuma günü gerçekleşecek.

Halil Güvener'in Çeşme'deki tesisleri yıkılmayı bekliyor!

2001 yılında Çeşme Bağcılık şirketi kuran Halil Güvener'in Çeşme Ovacık- Ballıdağ mevkiindeki tesisleri 8 yıldır yıkılmayı bekliyor. İzmir Çevre ve Şehirclik İl Müdürlüğü konu ile ilgili açıklama yayınladı.

Nevşehirspor'un tesisleri yenileniyor!

Nevşehirspor’da bir yandan transfer çalışmaları devam ederken, öte yandan takımın tesisleri de yeni yüzüne kavuşuyor.

Samsun'da yapımı tamamlanan tesisler incelendi!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun'da yapımı tamamlanan ve çevre düzenlemesi devam eden tesisleri inceledi. Kılıç, projelerle ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Düzce'de spor tesisleri için ihaleye çıkılacak!

Düzce'nin Şıralık Mahallesi'nde inşa edilecek spor tesisleri için ihaleye düzenleniyor. 36 bin metrekarelik alanda yükselecek tesisler 3 Temmuz'da ihaleye çıkacak.

BJK Süleyman Seba Tesisleri’nde yeni kiracı arayışında!

Şampiyonluğunu kutlayan Beşiktaş Jimnastik Kulubü (BJK), İstanbul Fulya’da yer alan Süleyman Seba Tesisleri’ndeki ticari alan için yeni kiracılar arıyor.

Çankırı'da itfaiye tesisleri inşaatı ihale edilecek!

T.C. Çankırı Belediye Başkanlığı Çankırı'da İtfaiye tesisleri inşaatını kapalı teklif usulü ile ihaleye çıkardı. İnşaatın başlayacağın arsanın bedeli ise 3 milyon 260 bin 940 TL. Haber Resmi Gazete'de yayınlandı.

Fenerbahçe, Topuk Yaylası Tesisleri'nin tapusunu istiyor!

Fenerbahçe, Düzce’de bulunan ve farklı takımlardan da büyük ilgi gören tesisleri için harekete geçti. Sarı-Lacivertliler 49 yıllığına kiraladığı 150 dönümlük arazinin sahibi olmak istiyor.

10 soruda Çetmen Pancar Sanayi Tesisleri!

Çetmen İnşaat'ın İzmir Pancar'da hayata geçirdiği sanayi sitesinde satışlar devam ediyor. İşte 10 soruda Çetmen Pancar Sanayi Tesisleri...

Sakarya Esentepe Sosyal Tesisleri tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Pamukova’da yapımı devam eden Esentepe Sosyal Tesisleri açılış için gün sayıyor.

Spil Dağı tesisleri Haberi

Spil Dağı tesisleri

Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak, Spil Dağı'nda yapımı devam eden sosyal tesisler ile altyapının tamamlanması halinde doğayı ve serin havayı seven Arap turistlerin Manisa'ya daha çok geleceğini bildirdi.  Sudak, kente yoğun olarak gelen Alman, Fransız ve Uzakdoğu ülkelerindeki turistlerin yanı sıra Arap turistlerin de gelmesi için çalışmalar yaptıklarını belirtti. Spil Dağı'na yapılacak teleferik ve otellerin de içinde bulunduğu sosyal tesislerin tamamlanmasıyla turizme daha iyi hizmet vereceklerini anlatan Sudak, şunları söyledi: "Araplar yaylayı ve dağı çok seviyorlar. Spil'de altyapıyı tamamladığımızda kentteki tarihi dokuyla birlikte Arap turistleri Manisa'ya çekmek daha kolay olacak. Arapların, Bursa'yı ve Karadeniz'i tercih etmelerindeki sebep doğa. Biz de Spil gibi bir zenginliğimizi avantaja çevirmek istiyoruz. Arap turistleri Manisa'ya çekmeyi başarabilirsek para harcayan turist sayısı...