05 / 05 / 2024

Spil Dağı ziyarete açıldı

Spil Dağı ziyarete açıldı

Spil Dağı Milli Parkı 46 yıl sonra imar planına ve altyapıya kavuştuğum söyleyen Doğa Koruma Milli Parklar 4. Bölge Müdürü Bayrak, "Buraya devlet 30 milyon lira harcayarak altyapıları tamamladı.

44 milli park ve 249 tabiat parkı 1 Haziran'da açılıyor!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, koronavirüs salgını nedeniyle ziyarete kapatılan 44 milli park ve 249 tabiat parkının, 1 Haziran'da yeniden açılacağını açıkladı.

Gaziantep Hayvanat Bahçesi 15 Haziran'da yeniden açılacak!

Dünyanın en büyük hayvanat bahçeleri arsında yer alan Gaziantep Hayvanat Bahçesi, 15 Haziran'da yeniden ziyarete açılacak.

Manisalı üç arkadaş koronavirüsten korunmak için ağaç ev yaptı!

Manisa’da üç arkadaş, koronavirüs salgınına karşı önlem almak amacıyla Spil Dağı Milli Parkı’ndaki arazilerine ağaç ev yaptı.

Ayasofya Camii restorasyon için ziyarete kapatılacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Trabzon'da restorasyonu devam eden Ayasofya Camii'ni inceledi. Bakan Ersoy'un talimatıyla Ayasofya Camii'nin restorasyonu için ziyarete kapatılacak.

Urartu Müzesi 9 yıl sonra yeni binasında ziyarete açıldı!

Van'da, 2011 yılındaki depremlerde hasar gören "Urartu Müzesi", Van Kalesi'nin güneyinde 21 milyon TL'lik yatırımla inşa edilen yeni binada ziyarete açıldı

Kahramankazan 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Müzesi açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığınca 15 Temmuz hain darbe girişiminde yaşananları gelecek kuşaklara aktarmak üzere yapılan "Kahramankazan 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Müzesi" 16 Temmuz'da ziyarete açılacak..

Büyükyalı'da restore edilen tarihi yapılar halka açılıyor!

İstanbul'da 6 milyar liralık yatırım ile hayata geçirilen Büyükyalı projesinde, restore edilen tarihi yapılar yaşam alanlarına döndürüldü. Bu kapsamda, Osmanlı’nın ilk sanayi tesislerinden 'Fabrika-ı Hümayun'un 100 yıl aradan sonra sivil ziyarete açılması planlanıyor. 

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyü’nde örnek konak ziyarete açıldı!

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri’nin ilki İstanbul’da kapılarını açmaya hazırlanıyor. HerDem Sağlıklı Yaşam Köyü’nde çalışmalar hızla devam ederken ilk örnek konak tamamlandı ve ziyarete açıldı.

Beytepe Yalova örnek daire ziyarete açıldı!

Yalova'da 19 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Beytepe Yalova projesi için tasarlanan örnek daire, ziyarete açıldı.

Edirne Erasta AVM 13 Nisan'da açılacak!

Eroğlu Gayrimenkul’ün ERASTA markasıyla Edirne’de inşa ettiği üçüncü projesi ERASTA EDİRNE 13 Nisan’da ziyarete açılıyor.

Fernas İnşaat Batman Belediyesi'ni ziyaret etti!

Fernas İnşaat Yönetim Kurulu Üyeleri Necat Nasıroğlu ve Vahdettin Bereceli Batman Belediyesi'ne ziyarette buldu. Belediye Başkan Yardımcısı Vahap Asma'da ziyarete katıldı.

Manisa Mutlu Mahallesi'ndeki dönüşüm ne zaman tamamlanacak?

Manisa'nın en eski yerleşim yerlerinden olan Spil Dağı eteklerindeki Mutlu Mahallesinde kentsel dönüşüm nedeniyle derin çukurlar oluştu. Sokakta aydınlatma olmaması nedeniyle vatandaşlar özellikle akşam saatlerinde evlerinden çıkamaz hale geldi.

İlk meteoroloji istasyonu 200 yıl sonra ziyarete açıldı!

Atina’da bulunan ilk meteoroloji istasyonu, 200 yıl sonra restore edilerek ziyarete açıldı. Stelios Daskalakis, Lord Elgin'in anıtı 1799 yılında İngiltere'ye taşımayı planladığını açıkladı.

Spil Dağı ziyarete açıldı Haberi

Spil Dağı ziyarete açıldı

Spil Dağı Milli Parkı 46 yıl sonra imar planına ve altyapıya kavuştuğum söyleyen Doğa Koruma Milli Parklar 4. Bölge Müdürü Bayrak, "Buraya devlet 30 milyon lira harcayarak altyapıları tamamladı. Şimdi 246 kişilik spor ve 132 kişilik sağlık oteli olmak üzere iki oteli projesi de yap-işlet-devret modeli ile ihalesi yapılacak" dedi. Doğa Koruma Milli Parklar 4. Bölge Müdürü Rahmi Bayrak, "Ülkenin en modern altyapısı olan milli parkı projesini tamamladık" dedi. Spil Dağı Milli Parkı'nda yapımı süren çalışmalar hakkında AK Parti Manisa Milletvekilleri Hüseyin Tanrıverdi, Selçuk Özdağ ve Muzaffer Yurttaş'a bilgiler veren Bayrak, 1968'de 6 bin 694 hektarlık alanda oluşturulan Spil Dağı Milli Parkı'nın 46 yıl sonra imar planına ve altyapıya kavuştuğunu, 2 yıllık çalışmayı sağlanan ödenekler sayesinde bir yılda bitirdiklerini...